ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΜΠΕΛΥ!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Εγω παντως για να πω την αληθεια την βλέπω μαύρο που σοκολατίζει λίγο. Δεν ξέρω εαν φεύγει αλλα είναι ωραίο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγω παντως για να πω την αληθεια την βλέπω μαύρο που σοκολατίζει λίγο. Δεν ξέρω εαν φεύγει αλλα είναι ωραίο!
Και εγώ το ίδιο, αλλά δεν πιανομαι γιατι εχω λιγουρα από το πρωι για γλυκο.

elber21

Active Member
25 Αυγούστου 2013
33
0
Αθήνα
Και εγώ το ίδιο, αλλά δεν πιανομαι γιατι εχω λιγουρα από το πρωι για γλυκο.
Με αυτά που λέτε το έφαγα το παγωτάκι μου, μετά το φαγητό! Κι έλεγα να κρατηθώ χάριν της σιλουέτας μου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Σας ευχαριστώ! Kyveli να σε ρωτήσω, κάπου πήρε το μάτι μου ότι του δίνεις Acana Pacifica. Κάνει για puppy? Πόσο είναι ο δικός σου? Εγώ ξεκίνησα με την Royal Canin για Puppy. Για πες μου τη γνώμη σου!
Καλά και ο δικός σου είναι κούκλος! Βλέποντας τον δικό σου κόλλησα με τα μαύρα, αρχικά άσπρο ήθελα!
Μεγάλωσε με royal canin junior για labs. Δεν ξέρω αν η pacifica κάνει για κουτάβια για να είμαι ελικρηνής. Είναι μια πολύ καλή τροφή σίγουρα.
Τα μαύρα λαμπς κάνουν κοκκινοκαφέ ανταύγειες αν έχουν μείνει αρκετά στον ήλιο. Και ο έλβις στην αρχή το είχε αυτό μετά έγινε κατάμαυρος. Αυτό βλέπετε και εσείς και νομίζετε ότι καφετίζει!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Να την χαιρεσαι την σοκολατενια μουσουδοφατσα σου! Τελικα ολα τα λαμπραντορακια μικρα-μεγαλα εχουν αυτο που λεμε...μια χαρωπη αυρα...!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα