Εγω παντως για να πω την αληθεια την βλέπω μαύρο που σοκολατίζει λίγο. Δεν ξέρω εαν φεύγει αλλα είναι ωραίο!
Και εγώ το ίδιο, αλλά δεν πιανομαι γιατι εχω λιγουρα από το πρωι για γλυκο.Εγω παντως για να πω την αληθεια την βλέπω μαύρο που σοκολατίζει λίγο. Δεν ξέρω εαν φεύγει αλλα είναι ωραίο!
δεν παιζεσαι!!Και εγώ το ίδιο, αλλά δεν πιανομαι γιατι εχω λιγουρα από το πρωι για γλυκο.
Με αυτά που λέτε το έφαγα το παγωτάκι μου, μετά το φαγητό! Κι έλεγα να κρατηθώ χάριν της σιλουέτας μου!Και εγώ το ίδιο, αλλά δεν πιανομαι γιατι εχω λιγουρα από το πρωι για γλυκο.
Αχαχα εγώ να δεις, όλο σοκολάτες ονειρεύομαι!!!!Και εγώ το ίδιο, αλλά δεν πιανομαι γιατι εχω λιγουρα από το πρωι για γλυκο.
Μεγάλωσε με royal canin junior για labs. Δεν ξέρω αν η pacifica κάνει για κουτάβια για να είμαι ελικρηνής. Είναι μια πολύ καλή τροφή σίγουρα.Σας ευχαριστώ! Kyveli να σε ρωτήσω, κάπου πήρε το μάτι μου ότι του δίνεις Acana Pacifica. Κάνει για puppy? Πόσο είναι ο δικός σου? Εγώ ξεκίνησα με την Royal Canin για Puppy. Για πες μου τη γνώμη σου!
Καλά και ο δικός σου είναι κούκλος! Βλέποντας τον δικό σου κόλλησα με τα μαύρα, αρχικά άσπρο ήθελα!
Μαύρα, άσπρα, σοκολατί, όλα είναι όμορφα! Έχουν μία γλύκα τα άτιμα!σαν τα λάμπ κανένα!!!! να την χαίρεσαι και τα μάυρα είναι κουκλιά!!!!
Posidonio Marilla Shinning Sea x Posidonio AdrianΚαλώς ορίσατε!! Να την χαίρεσαι!
Ποιοι είναι οι γονείς της;