Εγω βλεπω ότι η jina εχει καλη διαθεση και δεν νομιζω να δυστυχήσει και τοσο ένα σκυλακι μαζι της.
Τα εξοδα ενός μικρου σκυλου δεν είναι και τοσο τρομαχτικα, μην τρελαθουμε κιολας. Εκτος και αν υπαρξει σοβαρο προβλημα υγειας, όπως ηδη αναφερθηκε.
Το ρισκο για μετεπειτα εξοδα μειωνεται με ένα καθαροαιμο από σωστη πηγή.
Με τον τζαμπα σκυλο γλιτωνεις όμως στα σιγουρα από την αρχη καποιο σοβαρο ποσον.
Απλά πραγματα.
Οι ζημιες που θα κανει ένα μικροσωμο σκυλακι είναι ασημαντες μπροστα σε αυτές που θα κανουν τα παιδια.
Με επιβλεψη και καποια εκπαιδευση δεν θα δαγκωθει κανενας.
Οποιος εχει ορεξη βρισκει χρονο και η jina εχει ορεξη. Πολλοι εδώ μεσα ειμαστε εργαζομενοι γονεις.
Ο χωρος που θα κοιμαται είναι το προβλημα? Εδώ εχει απειρο χωρο κοτζάμ Ηρα!
Ποια φυλη δεν είναι καλη με τα παιδια? Εδώ μεχρι και τα ροτ καλα είναι.
Δεν θα παρει και τον κερβερο η γυναικα! Κατι μικροσωμο θελει.
Το θεμα των παιδιων είναι μεγαλο κεφαλαιο.
Βλεπω πόσο ωφεληθηκε η κορη μου με την Ζηνα. Τελεια παρέα και της εμαθε να εχει καποια υπευθυνοτητα μια και το παρουσιαζαμε σαν δικια της ευθυνη.
Και ουτε την Ζηνα την χαλασε. Σαν βασιλισσα την εχουμε
Εμενα τα χρυσοψαρα δεν μου αρεσουν, ουτε και στην κορη μου.
Αν η jina θελει λουτρινο να της στειλω εγω μερικα δωρο. Η κορη μου μεγαλωσε και δεν τα παιζει πλεον.
Jina, παρε το σκυλακι σου από οπου θελεις και ο,τι ρατσα/φυλή θελεις, σε ελευθερη χωρα ζουμε, αλλά μια και εκανες την καλη και εξυπνη κινηση να μπεις εδώ, ακου και αυτους που ξερουν κατι παραπανω.
Δεν μιλαω για μενα, αλλά για τα άλλα μελη.
Μην περιμενεις κανείς εδώ να συμφωνησει με σκυλο από ερασιτεχνικη γεννα. Αλλοι, πιο παλιοι από μας εχουν αποδειξει εδώ και πολύ καιρο ότι είναι λαθος τεχνικα, λογικα, ηθικα και ενίοτε οικονομικα.