Βeagle η' Westie η' Jack rusell;

jina

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
19
0
Γεια χαρα...προσπαθω να αποφασισω τι σκυλακι να παρω για τα παιδια μου.ειμαι αναμεσα σε ενα Βeagle h' Westie η' Jack rusell γιατι θελω ενα μικρο σκυλακι για το σπιτι που να μην μαδαει πολυ καθως εχω πολυ μικρα παιδια και επισης να μην θελει παραπολυ φροντιδα γιατι δεν εχω πολυ χρονο.ποιο πιστευεται οτι ειναι καλυτερο;και επισης αρσενικο η' θυληκο;Ευχαριστω πολυ!:)

• Angry
Reactions: TheBestBoi

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες!

Να σου πω την αλήθεια... Έτσι όπως τα περιγράφεις θα έλεγα κανένα από τα τρία αλλά και κανένα γενικότερα τουλάχιστον προς το παρόν.

Και οι τρεις φυλές που αναφέρεις χρειάζονται πολύ χρόνο και δεν είναι εύκολες...

Αλλά πέρα από αυτό, όλα τα σκυλιά χρειάζονται χρόνο και δεν είναι καλή ιδέα να έρχονται στο σπίτι σαν δώρο για τα παιδιά. Αν εσείς οι γονείς δεν έχετε επιθυμία και διάθεση για σκύλο στο σπίτι, αφήστε το για πολύ αργότερα. Για όταν τα παιδιά θα είναι ικανά να αναλάβουν την φροντίδα του σκύλου μόνα τους.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και εδώ:

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΖΩΟ ??

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
προσπαθω να αποφασισω τι σκυλακι να παρω για τα παιδια μου.ειμαι αναμεσα σε ενα Βeagle h' Westie η' Jack rusell γιατι θελω ενα μικρο σκυλακι για το σπιτι που να μην μαδαει πολυ καθως εχω πολυ μικρα παιδια και επισης να μην θελει παραπολυ φροντιδα γιατι δεν εχω πολυ χρονο.
Πιστευω πως η καλυτερη επιλογη ειναι ενα λουτρινο.., πολυ καλο για μικρα παιδια, δεν μαδαει και οταν δεν το θελουνε ή το βαρεθουνε απλα βγαζουμε τις μπαταριες του.:)

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
ακόμα μπορείς να πάρεις καναδυό χρυσόψαρα- με λίγη τροφή

και αλλαγή νερού ξεμπέρδεψες.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
γιατι ειρωνευεστε βρε παιδια? ολους δεν μας ενοχλει η τριχα? ειναι κακο να ζηταει μια φυλη που να μην μαδαει πολυ? ολα τα σκυλια βγαζουν τριχα αλλα ξερετε καλα πως καποια βγαζουν ΠΟΛΥ τριχα, που το μεμπτο δηλαδη σε αυτο που ζηταει? .
ειπε οτι εχει πολυ μικρα παιδια, δικαιωμα της να μην θελει να ειναι η τριχα σιφουνας αιωρουμενος μεσα στο σπιτι.
στο θεμα τωρα του "να μην θελει πολυ φροντιδα", ισως εννοει να μην ειναι φυλη που να θελει καθημερινη περιποιηση στο τριχωμα (χτενισμα κλπ) , αλλα με ενα βουρτσισμα να ξεμπερδευει, η να μην θελει πολυ χρονο εκτονωσης σε βολτες(διοτι με μικρα παιδια, κακα τα ψεμματα, δεν υπαρχει η πολυτελεια να τρεχει ενα σκυλι 2 και 3 ωρες την ημερα για να "ξεθυμανει" και αν.
γι αυτο το λογο υπαρχουν και οι φυλες, για να διαλεξει ποια της ταιριαζει περισσοτερο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
θελω ενα μικρο σκυλακι για το σπιτι που να μην μαδαει πολυ καθως εχω πολυ μικρα παιδια και επισης να μην θελει παραπολυ φροντιδα γιατι δεν εχω πολυ χρονο.ποιο πιστευεται οτι ειναι καλυτερο;και επισης αρσενικο η' θυληκο;Ευχαριστω πολυ!:)
Τα μόνα σκυλιά που δεν μαδάνε καθόλου είναι τα κανίς και τα άτριχα (chinese crested -μικρόσωμο, βγαίνει με τρίχα ή χωρίς τρίχα- και μεξικανικό πωστολένε -μεσαίου μεγέθους νομίζω). Όλα τα σκυλιά θέλουν πολλή φροντίδα. Το κανίς θέλει χτένισμα. Τα άτριχα όχι. Χρειάζονται όλα καθημερινή βόλτα και άσκηση.
Λιγότερο απαιτητικά στο θέμα "βόλτα" είναι ίσως τα μπασέ και τα αγγλικά μπουλντόγκ. ΚΑΙ αυτά χρειάζεται να βγαίνουν συχνά εννοείται. Δεν τα λες βέβαια και μικρόσωμα, αλλά προσαρμόζονται μια χαρά στη ζωή στο διαμέρισμα.
Το γουέστι δεν μαδάει πολύ αλλά χρειάζεται πολλή εκτόνωση και στρίπινγκ. Για beagle ή jack russel ούτε να το σκέφτεσαι.

jina

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
19
0
ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΟΤΕ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ.Η αληθεια ειναι οτι εχω πλακα με το Beagle.Τι γλυκα σκυλακι!!!Γιατι μου λετε να μην το σκεφτομαι ομως για Beagle;

• Angry
Reactions: TheBestBoi

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Τ
Το γουέστι δεν μαδάει πολύ αλλά χρειάζεται πολλή εκτόνωση και στρίπινγκ.
Με στριπινγκ κάθε 3 μήνες δεν μαδάν. Τα δικά μου με καθημερινη βόλτα μιας ώρας και ένα εβδομαδιαίο βουρτισμα είναι μια χαρά.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
.Η αληθεια ειναι οτι εχω πλακα με το Beagle.Τι γλυκα σκυλακι!!!Γιατι μου λετε να μην το σκεφτομαι ομως για Beagle;
Για αρχή μαδάνε πολύ σου φτάνει? :D
Είναι σκυλιά πάρα πολύ ενεργητικά. Χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να σου διαλύσει το σπίτι! Φυσικά και είναι γλυκύτατα! :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Μάθε πρώτα λίγα πράγματα για τη φυλή.
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=811
Μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ ή και να προμηθευτείς κάποιο βιβλίο. Μη βιάζεσαι.
Το πιο βασικό δεν είναι ΤΙ θα πάρεις, αλλά από πού θα το πάρεις.
Διάβασε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αυτό:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=370

jina

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
19
0
Παντως να σας πω και την αληθεια δεν κολλαω και τοσο στο να ειναι καποια ρατσα συγκεκριμενη και καλα...και κοπρακος να ειναι δεν με χαλαει.δεν εχω τετοιο ψωνιο.αρκει να ψιλοπληρει αυτα που ζηταω(δηλαδη περι τριχας,να μην μεγαλωσει πολυ,και περι φροντιδας).Αν πεσει τιποτα στην αντιληψη σας ειδοποιηστε με.
Ευχαριστω πολυ!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Απάντηση σ' αυτό:
Παντως να σας πω και την αληθεια δεν κολλαω και τοσο στο να ειναι καποια ρατσα συγκεκριμενη και καλα...και κοπρακος να ειναι δεν με χαλαει.δεν εχω τετοιο ψωνιο.αρκει να ψιλοπληρει αυτα που ζηταω(δηλαδη περι τριχας,να μην μεγαλωσει πολυ,και περι φροντιδας).Αν πεσει τιποτα στην αντιληψη σας ειδοποιηστε με.
Ευχαριστω πολυ!!!