Βόλτα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Εδώ αντιδράς γιατί ο τύπος παίρνει στο λαιμό του και άλλους.
Αυτές τις τούρτες βλέπουν οι 90χρονες γιαγιάδες και ανοίγουν τους τσελεμεντέδες με τις φόλες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αυτή την ατάκα του είπα. Χαμογελαστά.
Την επόμενη φορά, θα αλλάξω ατάκα και ύφος!

• Like
Reactions: mariatheo

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Εγώ έχω βάλει δυο και τα έχουν μαζέψει!!Τον έν μάλιστα τον φώναξα ενω είχε στρίψει τη γωνία,τον παρακολουθούσα μέσα από το μαγαζί και μόλις η σκυλίτσα ανακουφίστηκε αυτός συνέχισε σφυρίζοντας κοιτώντας τον ουρανό,βγήκα έξω έτρεξα και τον φώναξα και τον ανάγκασα να τα μαζέψει!Η δικαιολογία του ήταν ότι άλλαξε λουράκι και δεν έβαλε το κουτάκι με τα σακουλάκια.......δε πειράζει πήγε στο αυτοκίνητό του και βρήκε!!!!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Εγώ πάλι το ρίχνω στην τρελή. Όσες φορές πέτυχα καποιον που πήγαινε να την κανει με ελαφρά, πλησίασα γρήγορα γρήγορα, έδωσα σακουλάκι κι άρχισα τα "αχ τί καλά που δεν είστε από αυτούς τους βρωμιάρηδες που δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες του σκύλου κτλ". Απαραίτητη η συνοδεία αφελούς και πλατιού χαμόγελου. Τώρα στο φιλότιμο τους πιάνω, το κάνουν για να με ξεφορτωθούν, δεν ξέρω. Μια φορά η σκ@τούλα καταλήγει στα σκουπίδια.

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
@mareco
Συγχαρητηρια για την αυτοσυγκρατηση σου! :)

Και επειδη ουτε εμενα ειναι του χαρακτηρα μου να μην μιλαω, θελω να αναφερθω στο εξης:
Δεν ειπε κανεις οτι η νοοτροπια και ο τροπος σκεψης αυτων των ασυνειδητων θα αλλαξει μολις τους γινει η παρατηρηση ή οποιοσδηποτε ''χαμος'' στην μεση του δρομου μπροστα σε κοσμο, ισα-ισα που θα πουν οοο,τι πιο πανηλιθιο υπαρχει για να υπερασπισουν την λαλακια που εχουν κανει & θα σε βρισουν κιολας απο πανω ( βεβαια γνωριζουν οτι εχουν αδικο, μιλαμε για το μεγαλειο της αδιαφοριας απο μεριάς των πολιτων). Ομως, αυτο νομιζω δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε τα ''στραβα ματια'' σε τετοια περιστατικα....ζουμε ολοι σε αυτη την κοινωνια και ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι υποχρεωμενος να ανεχεται τον καθε τυχαρπαστο-ανευθυνο-καθυστερημενο που δεν γουσταρει να μαζεψει τις ακκαθαρσιες του σκυλου του...Υπαρχουν νομοι και κανονες και προσωπικα θα του εκανα παρατηρηση για πρωτη φορα, δευτερη δεν θα υπηρχε. Αστυνομια επι τοπου να πληρωσει το προστιμο που του αρμοζει. Να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους...

Και παρ'ολο που και ΠΑΛΙ η νοοτροπια του δεν θα αλλαξει, η αδιαφορια αυτη θα περιοριστει στα ορια του απλου σκεπτικου, δεν θα εφαρμοζεται...αν δουν αυτοι οι 2-3 της καθε γειτονιας εντονη αντιδραση απο τους υπολοιπους κατοικους τοτε ΝΑΙ πιστευω θα σταματησουν να μας επιβαρυνουν με τις πραξεις τους. Αλλιως, συνεχιζουν ανενοχλητοι κι εμεις απλα παραπονιομαστε και τα συζηταμε μεταξυ μας...

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
μιας και κράξαμε όλοι μαζί την κύρια που άφηνε το σκυλάκι να γαβγίζει στο μπαλκόνι, έχω να θέσω κάποια ερωτήματα.
Ο μικρός αρέσκεται να κάθεται και να κουτσομπολεύει στο μπαλκόνι. Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και θα είμαστε με ανοιχτές τις πόρτες δεν μπορώ να τον περιορίσω.
Προφανώς και το σκυλί δεν είναι μουγκό και κάποια στιγμή θα γαβγίσει. Προφανώς και δεν θέλω να ενοχλεί τους γείτονες. Πότε θεωρούμε οτι ένα σκυλί γαβγίζει υπερβολικά? και πως το μαθαίνουμε να κάθετε ήσυχο στο μπαλκόνι;
Ο δικός μας γαβγίζει διάφορα. Γαβγίζει ανθρώπους με διαφορετική μυρωδιά από το συνηθισμένο σε αυτόν. Γαυγίζει σκυλάκια επιλεκτικά, οχι όλα. Καμιά φορά τον βλέπω αραχτό να γαβγίζει και αναρωτιέμαι τι ακριβώς....

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Εννοείται ότι ένα σκυλί κάποια στιγμή θα γαβγίσει, κατ' εμέ υπερβολικό γάβγισμα είναι το ασταμάτητο γάβγισμα κι αυτό θα με προβλημάτιζε κυρίως γιατί σημαίνει ότι τα πάντα αναστατώνουν το σκυλί. Για αρχή παρατήρησε προσεκτικά τί πότε γαβγίζει και τί. Πχ ο Έντζο αρχικά γάβγιζε τα φορτηγά. Μόλις καταλάβαινα ότι θα περάσει φορτηγό είτε ξεκίναγα λιχουδιές είτε να παίζουμε με τον αγαπημένο του κόμπο και μόλις έφευγε το φορτηγό σταματούσα. Αυτό είχε ως στόχο να συνδέσει το φορτηγό με θετικά πράγματα. Όταν άρχισε να γαβγίζει άλλα σκυλιά νυχτιάτικα βέβαια (αν άρχιζε άλλο σκυλί στη γειτονιά το γάβγισμα, θεωρούσε ηθική του υποχρέωση να του κάνει σιγόντο) εκεί έπεφτε μάλωμα...

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
πως μαλώνεις? λεκτικά με έντονο τόνο?
το πρόβλημα είναι οτι όταν πρόκειται για μυρωδιά αυτός το ξέρει πάντα πριν από εμένα, οπότε δεν προλαβαίνω να αρχίσω λιχουδιά!
ακούει πράγματα που δεν ακούω....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie