Βόλτα

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Καλημέρα σας,όπως οι περισσότεροι μπορεί να γνωρίζετε είμαι νέος σκυλοϊδιοκτήτης,θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που μου συνέβει χτες!!!Κατά τις 9 η ώρα το βράδυ βγήκαμε για βόλτα με τη Muffin,εκεί που διασχίζαμε την οδό Δημητρακοπούλου στο Κορυδαλλό,για όσους γνωρίζουν,από την απέναντι πολυκατοικία άρχισε να γαβγίζει ένας σκύλος,βγήκε αμέσως λοιπόν η ιδιοκτήτριά του και του φώναζε να σταματήσει,εμείς επιταχύναμε λίγο το βήμα μας και δεν άφηνα τη Muffin να σταθεί να μυρίσει για να απομακρυνθούμε όσο πιο γρήγορα γίνετε.Αφού είχαμε απομακρυνθεί 30-40 μέτρα από το σκύλο αυτός γαύγιζε ακόμα,οπότε η κυρία απευθυνόμενη σε εμένα φωνάζει....αφού βλέπεις ότι γαυγίζει γιατί δε το παίρνεις να πας να φύγεις από δω..;
Ρωτάω λοιπόν,μήπως έκανα λάθος εγώ και όντως έπρεπε να στρίψω στενό και να φύγω ή ήταν λάθος η κυρία;

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
Φυσικά και είχε δίκιο η κυρία! και άμα ξαναπεράσεις απο εκεί έχει και κάθε δικαίωμα να σου φέρει την αστυνομία!!!
Μας δουλεύεις? Τι δίκιο μπορεί να έχει η κυρία? Άμα δεν μπορεί να μάθει στο σκύλο της να είναι ήρεμος εσύ τι φταις? Στο κάτω κάτω ο δικός σου ούτε καν απάντησε!
Και εμένα με πιάνουν τύψεις (για όσους ξεκουράζονται) καμιά φορά που τον βγάζω μεσημέρι και βγαίνει κάνα σκυλί και του γαβγίζει. Ο δικός μου σπάνια απαντάει και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω και με ποιο κριτήριο, αλλα σε τελική, αν αφήνουν τα σκυλιά τους στα μπαλκόνια μεσημεριάτικα, δικό τους πρόβλημα όχι δικό μου.
Μη γίνεστε ενοχικοί με τα σκυλιά σας. Στο κάτω κάτω σκυλιά είναι κάποια στιγμή θα γαβγίσουν, δεν μπορούν να είναι και τελείως μουγκά!
τώρα σε αφήνω, γιατί έχει αρχίσει εδώ η γκρίνια και το παρακάλι για έξω!!!!!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Που ακριβως στην Δημητρακοπουλου?
Οταν ξανακατεβω να παω να στηθω απεξω...με τις ωωωρρρεεεςςςςςςςς
την Ηρα λες κ την μυριζονται ΟΛΑ τα σκυλια,αρχιζουν κ λυσσανε απο χλμ!

Χωρις πλακα,μην επιτρεπεις σε κανεναν να σου απευθυνει τον λογο με τετοια ασεβεια,ποσο μαλλον να σε κατηγορουν για δικη τους λαλακια!

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Και εγώ αυτό σκεύτηκα druna,αν ο σκύλος τους γαυγίζει και δε θέλουν να ενοχλεί ας τον βάλουν μέσα στο σπίτι και όχι στη ταράτσα ή στο μπαλκόνι!!Εμένα η δικιά μου όταν είναι στο μπαλκόνι δε γαυγίζει σε κανέναν και έχουμε και άλλα σκυλιά απέναντι από το σπίτι....!!!Δε πρόλαβα να της απαντήσω vas γιατί το είπε και μπήκε αμέσως μέσα!!!http://www.dogforum.gr/community/members/druna.17086/

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Που ακριβως στην Δημητρακοπουλου?
Οταν ξανακατεβω να παω να στηθω απεξω...με τις ωωωρρρεεεςςςςςςςς
την Ηρα λες κ την μυριζονται ΟΛΑ τα σκυλια,αρχιζουν κ λυσσανε απο χλμ!

Χωρις πλακα,μην επιτρεπεις σε κανεναν να σου απευθυνει τον λογο με τετοια ασεβεια,ποσο μαλλον να σε κατηγορουν για δικη τους λαλακια!
Είναι στο επόμενο τετράγωνο από το Φρακγογιάννη προς Γρ Λαμπράκη!!Και βέβαια δεν επιτρέπω σε κανέναν αλλά και δε μου έχει ξανασυμβεί εδω και τρεις μήνες που τη βγάζω βόλτα και από όπου περνάμε γίνετε συναυλία!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εχουμε κι εμείς μια βλαμμένη που ο σκύλος της τρελαίνεται να γαβγίζει όταν περνάνε σκυλιά μπροστά απ' το σπίτι της. Εχει και τα κότσια να λέει στους ανθρώπους να μην περνάνε από εκεί γιατί ο σκύλος της γαβγίζει! Βαλ'τον στο σπίτι τότε μωρή πατσαβούρα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.105
Είχα κι εγώ έναν τέτοιο κοντοχωριανό μου, εδώ γύρω.
Μεγάλο γλέντι, κάθε φορά που περνούσαμε, έξω από την αυλή που είχε παρκάρει τον σκύλο του. Μια φορά τον πετύχαμε και εκεί έξω στον δρόμο. Ναι βέβαια... Κάτι παρόμοιο πάλευε να μου πει, αλλά που να ακουστεί κουβέντα, από τον κακό χαμό που γινόταν εκατέρωθεν. Είχα πάθει κι εγώ, έξτρα επιλεκτική κώφωση, είχαν αρχίσει να βγαίνουν κι οι γειτόνοι του στις βεράντες, έτρεξε κι αυτός να κρυφτεί. Ωραία είχαμε περάσει! Τον σκυλάκο του δυστυχώς, έχω κανά χρόνο να τον δω σ'αυτή την αυλή. Ποιός ξέρει...

Γενικώς ιντριγκάρομαι πολύ, από τέτοιες καταστάσεις. Και δεν αλλάζω τις διαδρομές μου, για τέτοιους λόγους :)

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Δυστυχώς εχτές αλλά και σήμερα βρέχει ασταμάτητα και δε βγηκαμε βόλτα (έχουμε κάνει το σαλόνι του σπιτιού σκυλοκουταβική χαρά),μόλις βγούμε όμως το βράδυ ή αυριο το πρωι μια βόλτα από εκεί επιβάλετε!!!Η υστερία όμως στις φωνές της κυρία προς το σκύλο της από το πρώτο του γάβγισμα δείχνει ότι πρέπει να έχει πρόβλημα με τη γειτονιά!!!Όταν παρκάρεις ένα σκύλο στο μπαλκόνι ή στη ταράτσα για να έχεις το σπίτι σου στη πένα αυτά παθαίνεις!!!Όχι μόνο περίμενε να απομακρυνθώ αλλά και μόλις το είπε χώθηκε μέσα στο σπίτι της φίλε GRANDE!!!

• Like
Reactions: GRDANE

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κάθε γειτονιά έχει κι έναν βλάκα, στη δική μου έχουμε δύο, μια που φωνάζει πίσω από τα κλειστά της παντζούρια ότι θα καλέσει την αστυνομία, θα ρίξει φόλες και διάφορα αλλά κι έναν που κάνει ακριβώς το ίδιο με την τύπισσα στη γειτονιά σου. Τί να λέει, δεν αξίζει να ασχολείσαι... Κι εκ πείρας σου λέω ότι αν τους την πεις μια φορά, μετά δεν σε ξαναενοχλούν.

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Κάθε μα ΚΑΘΕ γειτονία έχει αν όχι δύο, τουλάχιστον έναν τέτοιο παράξενο ανθρωπάκο, είναι ΝΟΜΟΣ αυτό!
Και πιστεύω πως κακώς ρωτάς, μα δεν είναι αυτονόητη η απάντηση; Ποιό το δίκιο της κυρίας;
Απορώ με την ψυχραιμία σου κιόλας, αν ήμουν στην θέση σου θα είχε γίνει το έλα να δεις...το ''μην ασχολείσαι'' έχει και τα όρια του νομίζω...όταν τα κρούσματα τέτοιου είδους ανθρώπων πολυπληθαίνουν ε, φτάνω και εγώ όντας άνθρωπος στα όρια μου & μεταβαίνω απο το ''μην ασχολείσαι, δεν αξίζει'' στο ''θα ασχοληθώ, έτσι για να σε βάλω στη θέση σου''... :cool:
Όχι ότι θα αλλάξει μυαλά ο κύριος/α , απλά εφόσον ζούμε σε κοινωνία με ορισμένους κανόνες και νόμους που μας επιτρέπουν ή μας απαγορεύουν ανάλογα την περίπτωση να κάνουμε πράγματα, γιατί να υποχωρήσω αν και εφόσον έχω ΕΓΩ το δίκιο;
Σκύλος ο δικός της, σκύλος και ο δικός σου, αν δεν της αρέσει που γαβγίζει και την ενοχλεί ας τον κοντρολάρει καλύτερα...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
εγω παλι στεναχωριεμαι... κριμα πολυ κριμα...
αν δεν καταλαβαινομαστε εμεις που εχουμε σκυλους...
πως περιμενουμε να μας καταλαβουν εκεινοι που δεν εχουν..
φυσικα οι παραπανω σκεψεις μου δεν αφορουν τον μιχαλη..

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι μια από τους πολλούς που έχουν παρκάρει το σκύλο στη ταράτσα ή στο μπαλκόνι και πέρα από του να του βάζει ένα πιάτο φαϊ δεν ασχολείται καθόλου!!Αν τον είχε βγάλει έστω και μια φορά βόλτα δε θα μου το έλεγε αυτό!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.105
εγω παλι στεναχωριεμαι... κριμα πολυ κριμα...
αν δεν καταλαβαινομαστε εμεις που εχουμε σκυλους...
πως περιμενουμε να μας καταλαβουν εκεινοι που δεν εχουν..
..
Δηλαδή;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
tpt mareco απλά σκέφτομαι ολους εκεινους που εχουν σκυλους και συνεχως μας δημιουργουν προβλημα...
ειτε επειδη δεν μαζευουν κοπρανα, ειτε επειδη βγαζουν λυτους σκυλους βολτα κ.α.

• Like
Reactions: vek

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.105
Πριν καμμιά βδομάδα, πέτυχα έναν νεαρό, στα 20 μέτρα από το σπίτι μου, που η ενήλικη σκυλίτσα του, έχεσε για πρώτη φορά στην ζωή της!!!!!!!!!! μέσα στην μέση του δρόμου. Κατά δήλωσή του, τα έκανε πάντα στο σπίτι και ποτέ έξω !!!!!! Μεγάλη τιμή δηλαδή, για την γειτονιά μας, που της ήρθε να μας χέσει. Να βουρκώνεις ένα πράγμα από συγκίνηση.

Του έκανα χαμογελαστό σχόλιο και μάλιστα του δάνεισα και σακούλι, γιατί δεν είχε, αφού η σκύλα του δεν τα έκανε ποτέ έξω. Και με κορόιδεψε στα μούτρα μου. Οτι δήθεν πήγαινε να τα μαζέψει. Και μόλις έκανα εγώ πέντε βήματα, εκείνος έφυγε από άλλη μεριά χωρίς ποτέ να τα μαζέψει.

Τι προτείνεις να κάνω, αν τύχει να τον ξαναδώ; Και τι θα έπρεπε να κάνω, αν ήμασταν του ιδίου φύλου και στα ίδια το λιγότερο κυβικά; Και μην μου απαντήσεις, ότι δεν είναι λύση αυτή ε; Εσύ τι θα έκανες;

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Μου εχει τύχει και δεν εχω πει τιποτα...ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω η οχι.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Εμένα δεν είναι του τύπου μου, να μην μιλάω :)
Το θελω και εγω πολυ,απλα ξέρω πως θα γίνει χαμός και το αποτέλεσμα για αυτούς τους ανεύθυνους θα παραμείνει το ίδιο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie