εγω φωτοσυνεθσα στο φουλ.. η μουρη μου ειναι κατακοκκινη... και τσουζει!αντε ρε παιδια να φωτοσυνθεσουμε και λιγο
εγω φωτοσυνεθσα στο φουλ.. η μουρη μου ειναι κατακοκκινη... και τσουζει!αντε ρε παιδια να φωτοσυνθεσουμε και λιγο
Και εγώ φιλενάδα κατακόκκινη,,,,εγω φωτοσυνεθσα στο φουλ.. η μουρη μου ειναι κατακοκκινη... και τσουζει!
kimonas αυτή ήταν η Κάρλα (το avatar μου) που κάνει συνέχεια σα γουρούνι, ειδικά αν βρει θύμα να την χαιδεύει...Eγώ προσωπικά ξετρελάθηκα με τα Γαλλάκια τα οποία έκαναν OTI NA NAI τρομεροί χαρακτήρες και πειραχτήρια, (ποιον ήταν εκείνο το γαλλάκι που όταν τον χάιδευα πολύ και όταν χαιρόταν μου έκανε χρ χρ χρ χρ χρ σα γουρουνάκι????
Kαι φυσικά να μαντέψω ότι το είχε πάει σερί απ το μεσημέρι ε??? εμένα ούτε καν έφαγε...μια γουλίτσα νερό και δώστου πάλι...μα καλά τόσο πολυ κουράστικαν-καταπονήθηκαν????εμένα ξύπνησε για να φάει, και τώρα ροχαλίζει πάλι, χαχαχαα!!!
ΈΛα ντε xaxaxaxaxax μα και γω απορούσα...Τι ποζέρια υπάρχουν ε??? Σκυλοσυνάντηση είχαμε και άλλοι στίνονταν για φωτο???? Τι να πει κανεις???ποιος ειναι αυτος με το μαυρο γιαλι που δεν αφησε φωτο ησυχη?