Βόλτα στα Βασιλικα την Κυριακή 10/4

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ρε τι ερωτας ηταν τουτος!!!! πρωτη φορα τον ειδα ετσι τον βλακα μου.. εχουμε ξαναπαει βολτες με αλλα.. αλλα τετοιο πραγμα!.. απαπαπαπαπα!!! λιγο χαρακτηρα, λιγο εγωισμο! τιποτα? μα τιποτα!! το ρεζιλι της κοινωνιας!!!
δενε χω μουτρα! :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@tiroris
Εσείς είσασταν λοιπόν μ'αυτό το μαλλιαρό κουκλάκι. Απ' τα πιο όμορφα λυκάκια που έχω δει. Μια γλύκα. Να το χαίρεστε.
Δυστυχώς μ'όλον αυτό τον χαμό, δεν καταφέραμε να γνωριστούμε. Next time...:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Απίστευτα πλάσματα όλα. Ο δικός σου κούκλος ...φτου - φτου σκόρδα. Ωραίο περιλαίμιο ..ανοιξιάτικο...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ολα φοβερά και όλα καταπληκτικά παιδιά... Πανέμορφα όλα τα σκυλάκια και όλοι οι ιδιοκτήτες Φ Ο Β Ε Ρ Ο Ι, χαμογελαστοί και cool τυπάδες...Eγώ προσωπικά ξετρελάθηκα με τα Γαλλάκια τα οποία έκαναν OTI NA NAI :D :D :p :p τρομεροί χαρακτήρες και πειραχτήρια, (ποιον ήταν εκείνο το γαλλάκι που όταν τον χάιδευα πολύ και όταν χαιρόταν μου έκανε χρ χρ χρ χρ χρ σα γουρουνάκι???? αχαχαχαχαχαχα με τα Νιουφια :p με την χαλαρόοοοοοοοοοοοοοοοτητα τους και πόσο πιο απλά και άνετα θεωρούν τα πάντα - επίσης όποτε πήγαινα να βάλω νερό στο δικό μου απο κάπου λες και έχουν ανιχνεύτή νερού ξεφίτρωναν 3 ή 4 κεφάλες νιούφι να του το πιουν, με το Σάγκα που εκτός απο ερωτίλος χαχαχαχαχαχαχαχαχα είναι και μεγάλο σούργελο (τέλειος βίκυ να τον χαίρεσαι) με το Jack Russel της Έλλης που είναι λες και του έχουν ενσωματώσει μοτεράκι του φραπέ μαζί με ελατήριο :D :D..τεσπα επειδή το κείμενο δε θα έχει τελειωμό.. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Φ Ο Β Ε Ρ Α :D :D ....Άντε το πολύ ακόμα μία συνάντηση βασιλικά και μετά παραλία :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Απο οτι καταλαβαινω χασαμε μια πολυ ομορφη συναντηση..:(
Αντε παντα τετοια παιδια.:D

Κιμωνα πας στο imageshack, κανεις upload τη φωτο, τη μετατρεπεις 640Χ480 και μετα αντιγραφεις το forum link εδω. :)

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
πολυ ωραια σημερα, μαυρισαμε κιολας, πολυς κοσμος παλι, εγω το ευχαριστηθηκα, λιγος ο χρονος για να τα πεις με ολους οπως θες, ας ειναι, την επομενη φορα.

-------------------------------------

Κ εμείς κατά 88%:D:D:)
ρε αυτο το 12%....................:D:D:D:D:D