Βόλτα στα Βασιλικά

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βρε Έλλη δεν πιστέυω να πίστεψες στ'αλήθεια ότι θα πάρω το γατούλι στη σκυλοσυνάντηση...
Μαρέσει που το πήρατε στα σοβαρά!!!:D Πάντως πλάκα πλάκα... η δικία μου δεν θέλει δεν θέλει!!! Έχω κολλητή μου φίλη με 4 σκύλους και 16 γάτες και όλα καλά η μικρή δεν θέλει γάτες! και το προσπάθησα!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Γυναικοπαιδα πρώτα και μετα οι άντρες!
όλα κι όλα! :D
Εμεις θα έρθουμε και αν χαθουμε (πραγμα αναποφευκτο) θα σας παρουμε τηλ.

(mareco το κινητο σου είναι το ίδιο που μου είχες στείλει τότε για το σαρπει, ή έχει αλλαξει ;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και εγώ θα ερχόμουνα..αλλά τέτοια ώρα που το κάνετε δεν παίζει να έχω ξυπνήσει..:D

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
δυστυχως μου ετυχε κατι απροοπτο και δεν θα ερθω ευχομαι να τα καταφερω την επομενη

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Κι εμεις δεν θα έρθουμε γιατι πιασαμε δουλεια (εγω δηλαδη) :):):)

Ηταν λίγο ευχαριστα απροοπτο.

Καλα να περασετε και θα σας δουμε ενδεχομένως την επόμενη φορα!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Kαι ο καιρός τελικά μας έκανε την χάρη και δεν έβρεξε. Μόνο μια ψιχάλα όταν, πια, φεύγαμε.

Ωραίγια περάσαμε και σήμερα :)

Ο κουταβο-πειρατής μας (δίνεται)

Δινύσης και Ραμόνα - η οποία έχει σημειώσει τεράστια βελτίωση στη φοβική συμπεριφορά της.:)

Παιχνίδια...

Κρίση αγάπης!! :D:p

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Το τέρας με το αγαθό μουτράκι αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη συνάντηση που είχα δει τα παιδία είναι ο Ντιέγκο. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω και συγνώμη ζητώ από την παρέα υπόσχομαι να μην συμβεί στην επόμενη συνάντηση μας. Οι φωτογραφίες είναι πολύ ωραίες και χάρηκα που η Ραμόνα ξεθάρεψε ακόμα περισσότερο. Και εν όψη του καιρού και της χθεσινής βροχής να ευχηθώ σε όλους καλό χειμώνα ή έστω καλό φθινόπωρο.