Βραδινή βόλτα με εκπλήξεις

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ξαναπροσπάθησε να μιλήσεις με τα αδεσποτάκια γέρακα, έχω την εντύπωση ότι κάνουν καλή δουλειά, σε συνεργασία με τον δήμο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παρε τηλ στο Δημο και ζητα να μιλησεις με τη Βιβη Λευκαδιτη... αν δεν ειναι εκει μιλα με τον αντιδημαρχο και ασε το ονομα σου και το τηλ. σου να σε παρει εκεινη τονιζοντας του ποσο επειγον ειναι. Συνεργαζονται με τη Φιλοζωικη στο Κορωπι. Εαν σου αρχισουν τα σουξου μουξου και εχουμε πολλα περιστατικα κλπ γινε απολυτη. Ο σκυλος βρεθηκε στο Δημο σας και εφοσον εχετε προγραμμα πρεπει να ενταχθει για εξετασεις, εμβολιασμο και στειρωση. Αν δε μπορουν να τον πανε αυτοι, πες οτι θα τον πας εσυ αλλα να εχουν δωσει εντολη στο Κορωπι.
Ισως χρειαστει να το κανεις μια, δυο, τρεις... χιλιες τρεις για να ξυπνησουν.. Καντο ομως!

Υπαρχει προγραμμα στο Δημο και κανουν καλη δουλεια απλα πρεπει να επιμεινεις :)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Τον βρηκα Τριτη βραδυ και Τεταρτη μιλησα τοσο με το Κορωπι (που μου ειπαν να μιλησω με τον δημο) οσο και με τον δημο οπου κρατησαν το ονομα και τα τηλεφωνα μου. Παρασκευη ξανατηλεφωνω στον δημο και μου λενε η κοπελα που ειναι καποιες ωρες τα πρωινα λειπει αλλα θα πρεπει να μιλησετε με την αντιδημαρχο γιατι αυτη θα δωσει την εντολη για να μπει στον προγραμμα. Τριτη πρωι μιλαω με την αντιδημαρχο και μου λεει λογω εορτων μπλα μπλα μπλα αλλα ειμαι ενημερη με για την περιπτωση και θα σας ειδοποιησουμε και οτι ο σκυλος μετα θα επανατοποθετηθει κτλ κτλ.
Τριτη θα ξαναπαρω τηλεφωνο και γενικα εχω σκοπο να επιμεινω.
Καλο αυτο που ειπες για την μεταφορα. Μηπως κολλαει εκει η υποθεση.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Τελικα σημερα πηγαμε στο Κορωπι για εξετασεις. Στειρωση δεν θα γινοταν ετσι και αλλιως καθως αυτη την στιγμη ο δημος εχει βαλει σε προτεραιοτητα τις στειρωσεις των θηλυκων καθως εχουν προβληματα με εγκυμοσυνες.

Ο Kringle ειναι προφανως εξαιρετικα εξοικειωμενος με το αμαξι. Με το που ανοιξα την πορτα μπουκαρε μεσα απο μονος του και πηρε θεση. Αρκετα ησυχος στην διαδρομη, ξαπλωθηκε πανω μου για χαδια και ολα καλα.

Ο Kringle λοιπον ειναι 9-10 ετων.
Σε γενικες γραμμες η κατασταση της υγειας του ειναι πολυ καλη. Περιμενουμε τις αναλυτικες αιματολογικες εξετασεις την Τριτη για να δουμε αν οντως ειναι υγιεστατος οπως εδειξαν οι αιματολογικες που καναμε επιτοπου. Σταματαμε το vibramicin αλλα συνεχιζουμε το zylapour μεχρι την Τριτη που θα εχουμε τον τιτλο καλαζααρ.
Καποιες πληγες που εχει στο σωμα του ειναι επειδη μενει πολλες ωρες ξαπλωμενος προφανως λογο ηλικιας αλλα δεν χρηζουν καποια περιποιηση δεδομενου οτι δεν ειναι ματωμενες.
Τα δοντια του ειναι λιγο χαλια, αλλα τουλαχιστον δεν εχει σπασιματα ή κουφαλες. Θα ξεκινησω να του δινω κοκκαλα κτλ για να καθαρισουν οσο γινεται.
Δυστυχως οι φοβοι μου οτι καποιο προβλημα εχει με την οραση του επιβεβαιωθηκαν καθως ο κτηνιατρος βρηκε τα πρωτα σημαδια καταρακτη.
Απο θεμα βαρους ειναι σταθερος με ελαχιστη αυξυση και ο κτηνιατρος μου ειπε οτι απο την στιγμη που εχει ορεξη για φαγητο να του δινω οσο περισσοτερο γινεται. Προτεινε ειτε καποια puppy τροφη ή καποια τροφη υψηλης ενεργειας για να παρει τα πανω του μεχρι να φτασει στα κιλα που πρεπει.
Για στειρωση δεν συζητησαμε αφενος γιατι οπως ειπα ο δημος δινει προτεραιοτητα στα θυληκα αυτη την περιοδο, αφετερου γιατι οταν εμαθα την ηλικια του θεωρησα οτι δεν υπαρχει λογως να τον υποβαλω σε ενα τετοιο χειρουργειο.

Αυτα τα νεα της υγειας του. Ουσιαστικα ακομα εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας μεχρι να παχυνει αλλα σε γενικες γραμμες καλα ειμαστε.

Απο εκει και περα. Οι γειτονες με κοιτανε με μισο ματι. Ο συντροφος μου αρχιζει να γινεται ανυπομονος σχετικα με το τι θα κανουμε με τον Kringle (εχει και ενα φοβο ο ανθρωπος καθως και τα 2 σκυλια μας θεωρητικα για προσωρινα ηρθαν σπιτι). Και εγω ειμαι πελαγωμενη καθως τα περιθωρια στενευουν και δεν εχω να τον παω καπου. Το Κορωπι ζητησε 12 ευρω την ημερα για να τον κρατησει ειτε αυτα τα χρηματα τα δωσω εγω ειτε ο δημος. Εγω σιγουρα δεν εχω να τα δωσω και τον δημο δεν τον βλεπω και πολυ ζεστο δεδομενου οτι τους πηρε σχεδον ενα μηνα για να δωσουν το οκ για εξετασεις.
Ειναι και μεγαλος σε ηλικια με ελαχιστοτατες πιθανοτητες υιοθεσιας....

Και εχω και τα νευρα μου με τον μαλακα που τον παρατησε σε αυτη την ηλικια και αφου του ειχε προσφερει την ζωη του!
10 χρονια τον ειχες ρε κοπανε. Στην δυση της ζωης του επρεπε να τον πεταξεις στον δρομο?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ω ρε γαμώτο...Ήμουν στην ίδια φάση πριν λίγο καιρό και σε καταλαβαίνω πάρα πολύ, μπορεί να βρεθεί σπίτι για αυτόν ποτέ δεν ξέρεις..
Δύσκολο πολύ αλλά μην χάνεις τις ελπίδες σου. Η επανατοποθέτηση στην περίπτωση αυτή η χειρότερη εκδοχή για σκυλάκο μεγάλο σαν αυτόν. :(

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Επανατοποθετηση που? Στο βουνο?
Η επανατοποθετηση δεν παιζει σαν σεναριο. Και δεν ειναι θεμα ηλικιας. Τα σκυλια που φτανουν αδεσποτα στον δρομο σε τετοια ηλικια εχουν κανει τα κουμαντα τους και εχουν βρει την γειτονια που τα προσεχει. Ο Kringle μου φαινεται απιθανο να ηταν για πολυ καιρο στο δρομο.

Φιλος κυνηγος μου ειπε οτι μπορει και να χαθηκε. Γιατι αν ειναι να τον παρατησει καποιος συνηθως το κανουν πιο νωρις. Αλλωστε το οτι σε γενικες γραμμες χαιρει ακρας υγειας συνηγορει σε αυτο.

Σημερα δεχτηκα να πληγμα στις ελπιδες μου για τον Kringle, αλλα αυριο θα μου εχει περασει και θα το παλεψω οσο περισσοτερο μπορω ειτε για υιοθεσια ειτε για φιλοξενια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ