Βραδινή βόλτα με εκπλήξεις

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Είμαι σίγουρη ότι έπεσε σε πολύ καλά χέρια και θα το κάνεις και θρεφτάρι και να δεις που δεν θα έχει καλαζάρ!!
Think positive! :)
PS. έχει ανάγκη από χάδια και προσοχή μάλλον και γι αυτό το παίζει έτσι το έργο! Είδε ότι πιάνει... κ το απολαμβάνει χε χε :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπράβο σου κορίτσι μου...τυχερός και αυτός!!!!
Φαίνεται ταλαιπωρημένος...:( εύχομαι τα καλύτερα!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ΜΠΡΑΒΟ Μαρία, 1000 μπράβο!!!!!!
Μου έφτιαξες τη μέρα :)

Εύχομαι ολόψυχα να μην έχει καλαζάρ ο κυριούλης και να βρεθεί σύντομα ένα καλό σπιτικό γι`αυτόν!

Και πάλι μπράβο!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλορίζικος io maria και εύχομαι και υγιής!

Άντε, άντε, και γρήγορα ένα καλό σπίτι να τον αγαπήσει και να τον δεχτεί!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Χίλια μπράβο !!
Φαίνεται οτι έχει να φάει καλά πολύ καλά !
Ελπίζω να είναι υγιέστατος και να βρεθεί μόνιμο σπίτι !

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Αυριο πατε στον κτηνιατρο?
Η σκυλιτσα σου θα τον αποδεχτει σε λιγο καιρο .Ηρθαν οι καινουριοι να παρουν την αγαπη της μαμας, ετσι ευκολα?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
O αϊ Βασιλης περα απο τον Kringle δεν σκεφτηκε να μου στειλει και κανα φραγκο. Ετσι εχω μιλησει με τον δημο να τον περιλαβουν στο προγραμμα τους και να αναλαβουν αυτοι τα εξοδα. Ευτυχως ζω σε εναν απο τους λιγους δημους που και εχουν αλλα και λειτουργει σωστα το προγραμμα για τα αδεσποτα με την βοηθεια της φιλοζωικης Κορωπιου.
Επομενως ειμαστε σε αναμονη για τα περαιτερω. Προς το παρον πηρε drontal και του δινω πρωι βραδυ zulapour kai vibramycil προληπτικα ετσι ωστε αν οντως νοσει να μην χασει μερες απο την θεραπεια του.
Τον ζυγισα κιολας πριν απο λιγο και ειναι 20,300.
Απο θεμα φαγητου ενας κτηνιατρος μου ειπε να του βαζω αρκετο και να τρωει οσο θελει. Εγω παλι αυτο το φοβαμαι μην του τιναξω στον αερα το στομαχι απο την αποτομη μεγαλη ληψη τροφης και ετσι του δινω 4 γευματα την ημερα απο λιγο.

Μπορει οταν μας πλησιασε να μην ηθελε πολλα πολλα χαδια απο μενα αλλα αυτο ηταν μαλλον γιατι του ειχε ληψει η σκυλισια παρεα. Τωρα που την εχει εξασφαλισει ζηταει επιτακτικα χαδια. Πως αν εχεις τζακ ρασσελ του πετας μπαλακια εναλλαξ γιατι εσυ κουραζεσαι αλλα εκεινος οχι? Ετσι και ο Kringle θελει χαδια με τις ωρες και μεχρι τελικης πτωσεως (δικης μου).
Δεν γαυγιζει και δεν γκρινιαζει προς το παρον αλλα αυτο θα φανει τις επομενες μερες αν ειναι ετσι ο χαρακτηρας του ή αν ακομα προσαρμοζεται.

Αν και δεν ειναι η πρωτη φορα που φιλοξενουμε σκυλο γενικα η Baroque θεωρει μελος της αγελης μονο την Froggy και ολους τους υπολοιπους απλα τους ανεχεται αρκει να μην της παρακολλανε και μην την παραζαλιζουν. Οσο λοιπον ο κυριος κραταει αποστασεις ειναι οκ. Οταν την πιεζει τοτε εχουμε γρυλισματα. Καλα η Froggy ειναι στην κοσμαρα της και θεωρει οτι ολοι ειναι φιλοι μας και οτι ολοι θελουν να παιξουν μαζι της.

Haska

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2011
52
0
60
athens greece
Καλησπερα και τις αναλογες φιλοφρονησεις για την πραξη σου. Να εισαι καλα.
Το οτι εχει κοντα νυχια ειναι πολυ παρηγορο γιατι μια απο τις ενδειξεις του καλαζαρ ειναι τα μακρια νυχια. Το ξερω απο την μικρη μου. Οσο για την διαρροια, μετα απο τοση νηστεια που ποιος ξερει τι ετρωγε, αν ετρωγε φυσικα, ειναι λογικο να του την προκαλεσει η ληψη σωστης τροφης.
Να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις γιατι τον κοβω να μην αποχωριζεται το χαρεμι του ετσι ευκολα!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεν υπαρχει προβλημα στο να μεινει καποιο διαστημα εδω. Απλα για μονιμα υπαρχει προβλημα.
Ασε που ενα τοσο τρυφερο σκυλακι αξιζει μια ολοδικη του οικογενεια.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Γιατρος δεν τον εχει δει ακομα γιατι οπως ειπα περιμενω τον Δημο Παλληνης και την φιλοζωικη με την οποια συνεργαζεται.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Συγχαρητήρια για την καλή σου πράξη io maria. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, ο κούκλος να είναι άριστης υγείας και σύντομα να βρει όπως λες την ολοδική του οικογένεια.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δυστυχως κανενα νεωτερο απο τον Kringle. Ακομα περιμενω τον δημο να κανονισει να ερθει να τον παρει. Για εξετασεις και στειρωση και μετα μου ειπαν οτι θα τον αφησουν εκει που τον βρηκα. Δυστυχως δεν εχω τα λεφτα να τον παω εγω σε κτηνιατρο. Και προσπαθω να βρω λυσεις τι θα γινει μετα γιατι δεν προκειται να επιζησει στον δρομο αλλα εχουν αρχισει οι μουρμουρες.
Κατα τα αλλα το αγορι εχει παρει τα πανω του. Αρχιζει και παχαινει σιγα σιγα. Θα τον ζυγισω αυριο και θα σας πω. Απο διαθεση ειναι μες την τρελη χαρα και μες στην σπιντα δεν εχουμε παραπονο. Και απο φωνη καμπανα προς μεγαλη στεναχωρια των γειτονων :Ρ

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν γίνεται να στον φέρουν πίσω μόλις τελειώσουν τα κτηνιατρικά του?
Έχεις μιλήσει με τα Αδεσποτάκια Γέρακα?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεν νομιζω οτι θα εχουν αντιρρηση να τον ξαναπαρω. Ας τελειωσουν με το καλο τα κτηνιατρικα του και μετα θα δω τι θα κανω.
Στα αδεσποτακια γερακα ειχα στειλει μηνυμα οταν τον πρωτοβρηκα γιατι ενα τηλεφωνο που ειχα του δημου δεν λειτουργουσε. Και ηθελα το νεο τηλεφωνο καθως και να μαθω με ποια φιλοζωικη συνεργαζεται ο δημος. Δεν μου απαντησε ποτε.
Και η φιλοζωικη Κορωπιου οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν να μιλησω με τον δημο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ