Βρέχει Μούφια!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eιδα ενα Μουφ το καλοκαιρι στο χωριο που ειμασταν.. καθομασταν στη βεραντα και ξαφνικα εμφανιζεται απο το πουθενα ενα blue merle με γαλανα ματακια... Φωναζω Ωχ ενα Μουφ!! Και μου λεει ο Ακης τι ειναι το μουφ καλε? Σκυλος ειναι αυτος!! χαχαχα Ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! Μετα ηρθε και η κυρια που τον ειχε και μας ειπε οτι τον εχει φερει απο Αυστραλια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κι άλλο Μουφ εμφανίστηκε στο Καλαμποκιστάν κι αυτό είναι και τσαχπίνικο:

Εν τω μεταξύ μερικά από τα Μούφια προωθήθηκαν στο Σικάγο όπου μια κυρία έχει κέντρο εκπαίδευσης και πανσιόν για σκύλους αλλά φιλοξενεί και Μούφια του σωστικού συλλόγου. Είχε οργανώσει πρόπερσυ το ετήσιο χάππενινγκ για τη συγκέντρωση χρημάτων και την υιοθεσία Μουφίων και μάλιστα το Μουφ είχε κερδίσει και το μεγάλο βραβείο, δηλαδή την καλαθούνα με τις λιχουδιές που του πήρε πάνω από χρόνο να τη φάει!!

Α ναι, και βρήκα άλλο ένα Μουφ που δίνεται για υιοθεσία στο Καλαμποκιστάν:

Κι άλλο ένα Μουφ που το βρήκανε πάνχοντρο και βρώμικο, άθλιο και ελεεινό, οπότε του κάνανε δίαιτα και το κουρέψανε:

Μετά το πρώτο αδυνάτισμα (το προπονούν για τρίαθλο με άνθρωπο) είναι ως εξής:

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Να σου πω ρε κοπέλλα, αφού εμείς δεν μπορούμε να τα έχουμε, γιατί μας τα βάζεις;
Για να μας τρέχουν τα σάλια; :piercing:
Πλάκωσε εκεί τους μαθητές σου και τάξε τους και κανέναν έξτρα βαθμό, αναλόγως του αν και πόσα μούφια θα υιοθετήσουν.
Και τους συναδέλφους επίσης. Τώρα εκεί τι θα τάξεις, δεν ξέρω... ότι σου κάνει ευχαρίστηση :)
Μόνο την περιπτωσάρα μην πειράξει κανείς. Θέλω όλες τις φωτό του, δικές μου :p

*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα, οι φοιτητές μου πάνε συνήθως και παίρνουν κάτι ημίαιμα κοπρέξ που είναι σχεδόν αδύνατον να καταλάβεις από τι επιμειξίες προέρχονται. Δεν έχω ιδέα γιατί και είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται για την τιμή τους αφού τα καταφύγια ζητάνε τα ίδια λεφτά για οποιοδήποτε σκύλο.:rolleyes: Όσο για το ότι έχω εγώ Μουφ, ένας φοιτητής μου φρίκαρε τελείως προχτές διότι αδυνατεί, λέει, να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να αρκείται το Μουφ μόνο σε ό,τι βόλτες το βγάζω εγώ και να μη ζητάει πρόβατα ή να μη με έχει φάει ακόμα!!

Και δηλαδή ούτε βόλτες έχει βγει το καημένο τις τελευταίες δυο μέρες διότι ρίχνει φρικτές αστραπές και έχει ηλεκτρικές καταιίδες απ' αυτές που βγαίνει αστυνομικό δελτίο θεομηνίας και μας λέει να μείνουμε σπιτάκι μας μη φάμε κανένα αστροπελέκι στο κεφάλι!!:eek: Και ναι μεν το Μουφ το καταλαβαίνει και δεν πάει έξω παρά αν είναι μόνον προς νερού του, αλλά από την άλλη βηματίζει νευρικά στο σπίτι όλη τη νύχτα και με ξυπνάει συνεχώς... :(

Κατά τ' άλλα ρε κάντε χάζι τα εγκαταλειμένα Μούφια που κυκλοφορούν εδώ! Έχουνε καταπληκτικά χρώματα, όλου του ουρανίου τόξου που λένε και διαφημίζω και πόσο καταπληκτική είναι αυτή η φυλή.:p:D Το καλό είναι ότι λόγω του ότι ο σωστικός όμιλος είναι no-kill θα υιοθετηθούνε σίγουρα.:)

Τώρα που είπα καταπληκτική φυλή βέβαια θυμήθηκα ότι καλύτερσ που δεν είναι τόσο γνωστή στην Ελλάδα διότι αυτοί οι ανώμαλοι ΒΥΒ που ευδοκιμούν ως είδος θα ζευγάρωναν μερλ με μερλ και θα είχε γεμίσει ο κόσμος τυφλά και κουφά "θανατηφόρα λευκά" Μούφια... :(

Άντε πάρτε κανα Μουφ ακόμα από τα υπάρχοντα. Α, αν κανείς σας τελικά πάρει κανένα απ' αυτά διότι κάνει καμιά βολτα από Αμερική και τον εγκρίνουν, τα δίνουν όλα στειρωμένα:

Και ειδικά για τη Μαρία η περιπτωσάρα σε άλλη πόζα:

Σοβαρά τώρα, να ρωτήσω τον τύπο αν επιτρέπει Μούφια εκτός ΗΠΑ?

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ωχ, διάβασα μόλις ότι η περιπτωσάρα που αγαπάει η Μαρία μόλις διαγνώστηκε με διροφιλαρίωση (heartworms)!! ΤΡΟΜΕΡΟ αυτό για Μουφ διότι πρέπει να την κρατήσουνε ένα μήνα στο κλουβί για να μην τρέξει και πάθει καρδιακό όσο σπάνε, πολλαπλασιάζονται και μετά πεθαίνουν τα σκουλήκια λόγω φαρμάκων... :( Και στο Τέξας που ήτανε ετοιμάζονταν να την σκοτώσουν στο καταφύγιο για να γλυτώσουν τα λεφτά για τη θεραπεία!! Τουλάχιστον τώρα την πήρε ο σωστικός σύλλογος στο Ιλλινόι και η αρρώστεια θεραπεύεται.... :)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Thanks Sara :)
Είναι κούκλα και τα μάτια της έχουν αυτό το κάτι αστραφτερό που έχουν και του δικού μου του μπουμπούνα. Γυαλίζουν :eyecrazy::flip: Γι' αυτό την γουστάρω :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ποιο? Το βαθύ κοκκινωπό? Είναι η περιπτωσάρα που λατρεύει η Μαρία!:D:D Και έχει διροφιλαρίωση για την ώρα, οπότε μένει ενταύθα με τον ανάδοχο. Να στέλνουν έτσι ασυνόδευτο αμφιβάλλω. Αν τώρα θέλεις Μουφ και τους το πεις και δεν έχουν πρόβλημα και έρθεις να το πάρεις, ίσως δίνουν. Καλού-κακού όμως ας του ρίξεις κι ένα βλέφαρο πώς τρέχει μη σου βγει με δυσπλασία...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αυτό θέλει η Κατερίνα:

Να κάνει παρέα στον άλλο χοντρό τον keagan.
Ευτυχώς που αυτό το αδυνάτισαν, γιατί στα χέρια της Κατερίνας θα γινόταν άλλος τόσος :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Και μετά λέτε εμένα ότι μπουκώνω το Μουφ!!:p:D Μάλλον όμως τα περισσότερα από αυτά τα Μούφια, πλην της περιπτωσάρας που κάνει θεραπεία για διροφιλαρίωση, θα υιοθετηθούν στο Two Bostons Aussie Adopt-o-Rama που διοργανώνει ο όμιλος σε δυο βδομάδες στο Σικάγο σε ένα πετσοπάδικο που εννοείται ότι δεν πουλάει ζώα:

http://www.aussierescueil.com/two-bostons-adopt-o-rama/
http://www.two-bostons.com/

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Καλα εχετε πολυ πλακα!! :D:D:D Παντως το χοντρο-Μουφ της Κατερινας μου αρεσε και μενα :) στο λιγο-χοντρο του και στο λιγο τριχωτο του. Θα ηταν καλα να μπορουσαν να φευγουν και εξωτερικο! Ειναι τοσα πολλα που θα μπορουσαν να τροφοδοτησουν ολη τη γη ετσι πως αναπαραγονται!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κι αυτά είναι τα πεταμένα ΕΝΟΣ συλλόγου Καλαμποκιστάν και περιχώρων. ΔΕΝ μιλάμε για Σικάγο και όλη την πολιτεία αν και συνεργάζονται με όλους (ΟΚ, εκτός από τις γκιόσσες του ARPH που δεν θέλουν), συν από τις γύρω πολιτείες, κυρίως Άιοβα. Γενικά όμως θα βρει κανείς Μουφ κυρίως σε αγροτικές περιοχές όπως η δικιά μας διότι τα εκτρέφουν για τις απέραντες βοσκές που έχουν οι Μεσοδυτικές και Δυτικές Πολιτείες. Αντίθετα αν πάει κανείς σε καμιά Καλιφόρνια ή Ουάσιγκτων κλπ. είναι κάπως δύσκολο να βρει παρατημένα καθαρόαιμα Μούφια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δε νομίζω ότι έχει ξαναβρέξει τόσα πολλά Μούφια όπως τις τελευταίες βδομάδες. Ορίστε τα δυο καινούρια που φέρανε που κάνουν το λυκάνθρωπο:

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όλο ξεχνάω να γράψω πώς γίνεται η σκυταλοδρομία Μουφίων μέσω κόμβου Καλαμποκιστάν. Κάθε Σάββατο το πρωί στις 8 πμ γίνεται παράδοση Μουφίων από αυτοκίνητα εθελοντών που προέρχονται από όλη την Αμερική προς άλλα μέρη. Συναντιούνται όλοι στο τεράστιο ανοιχτό γκαράζ ενός τεράστιου σουπερμάρκετ και γίνεται ανταλλαγή προμηθειών και Μουφίων. Συνήθως έρχονται με τεράστια SUV ή vans που είναι γεμάτα kennels με Μούφια. Εκεί συναντούν άλλους εθελοντές που παραλαμβάνουν τα Μούφια για να τα πάνε σε άλλα σημεία των ΗΠΑ που τα περιμένουν ή σε εθελοντές του Καλαμποκιστάν και των περιχώρων του. Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν υλικό και προμήθειες για τους συνεργαζόμενους σωστικούς ομίλους μπορούν να έρθουν στο γκαράζ να τα παραδώσουν με γραπτές εντολές για το πού πάνε. Εγώ συνήθως στέλνω σκυλόφαγο ή κουπόνια στον τέως πρόεδρο της ARPH (που τον φάγανε πρόσφατα οι γκιόσσες και πήγε σε άλλο σύλλογο) και που μένει σε γειτονική Καλαμποκούπολη που είναι μια ώρα μακρυά. Εκείνη την ώρα που φτάνω κατεβάζουνε τα Μούφια για βόλτα να τεντωθούν και φόρτωμα σε άλλα αυτοκίνητα και πάντα παίρνω μαζί μου το Μουφ ώστε α) να παίξει με τα άλλα Μούφια και β) να βλέπουν οι σωστικοί ότι το Μουφ υγιαίνει και καρδαμώνει και με πάει γενικώς διότι εκτός των άλλων είναι και κόμβος κατασκοπίας ανθρώπων που υιοθέτησαν σκυλιά από σωστικούς ομίλους και έτσι κυκλοφορούν τα νέα. Έτσι και να βήξει το Μουφ στο Καλαμποκιστάν το ακούνε στο Μίσιγκαν στο πιτς-φυτίλι. Μπορεί να τους ζητήσω άδεια να τους βγάλω φωτογραφία μια των ημερών έτσι και πάω να σας δείξω πώς γίνεται η όλη φάση, καμιά φορά μαζεύονται και είκοσι αυτοκίνητα μαζί, τα περισσότερα γεμάτα Μούφια. Συνήθως όσοι έρχονται από τις νότιες πολιτείες, δηλαδή από Άρκανσω και κάτω, φέρνουνε Μούφια που τα σώσανε στο παρά πέντε από ευθανασία στα διάφορα καταφύγια του Νότου, πολλές φορές διότι έχουν κάποια θεραπεύσιμη ασθένεια όπως heartworms.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Τελικά βρέχει Μούφια και στο Μίσιγκαν. Πολλά. Η πρόεδρος του σωστικού ομίλου μου είπε χτες ότι μόνον η ίδια διέσωσε πέρσυ και προώθησε σε υιοθεσία 45 Μούφια!! Χώρια οι υπόλοιποι εθελοντές! Αυτά κατά το 2009!!
Είπε ότι ο αριθμός των Μουφίων στις Μεσοδυτικές Πολιτείες (που είναι το κέντρο των παπυμιλλάδων Αμερικής) είναι μεγαλύτερος από όλα τα Μούφια καταφυγίων σε όλη την υπόλοιπη Αμερική!!

Επίσης ο μεγάλος καυγάς με το τμήμα του σωστικού ομίλου του Ιλλινόι ήταν διότι ο εδώ πρόεδρας πιστεύει ότι όλα τα σκυλιά πρέπει να σώζονται και να υιοθετούνται, ακόμη και όσα έχουν ιστορία ότι δαγκώνουν. Ο σωστικός όμιλος των Αυστραλέζων όμως δέχεται μόνον σκυλιά που δεν έχουν δαγκώσει ποτέ.

Ορίστε μερικά ακόμα Μούφια που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες το Ιλλινόι:

Το τελευταίο, ο Woodford, όχι μόνον εγκαταλείφθηκε αλλά είναι και στειρωμένος, χωρίς μικροτσίπ, αλλά με καταπληκτικό χαρακτήρα και εκπαιδευμένος!!! Ένας από τους λόγους, λέει, που εγκαταλείπονται οι Αυστραλέζοι είναι ότι τους παίρνουν νεαροί και νεαρές από ΒΥΒ ως κουταβάκια, μετά τα κουταβάκια μεγαλώνουν, θέλουν άσκηση, θέλουν ενασχόληση, θέλουν φαΐ και προσοχή, είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος και όχι πλέον κουτάβια, οπότε βαρειά η καλογερική και τα παρατάνε!!

Εν τω μεταξύ στο Μίσιγκαν βρήκαν μόλις δυο Μούφια σε απαίσια κατάσταση. Το ένα το είχανε, λέει, ξυρίσει και προσπαθήσει να το μετατρέψουνε σε... πίτμπουλ αν αγαπάτε!!! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει δηλαδή για το τι έπαθε ο Αυστραλέζος και μάλλον εγκαταλείφθηκε διότι ως φυλή δεν είναι και πολύ της κυνομαχίας.
Ο άλλος είχε, λέει, ουρά και του την κόψανε πολύ άσχημα, δηλαδή υπερβολικά!!
Πώς αντέχουν και τα κάνουνε αυτά σε σκύλους δεν καταλαβαίνω. Η δική μου λογική λέει ότι αν δε θέλει κανείς σκύλο δεν παίρνει και δεν πάει να κάνει ακριβώς το αντίθετο....

Ορίστε και μερικά καταπληκτικά Μούφια από Ιντιάνα:

Last edited: