Βρές το Πίτ-Μπουλ?!!

• Thread starter SwkDoG
  • Ημερομηνία δημιουργίας

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
sotiris_z said:
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο εργατικος τυποσ του γερμανικο ποιμενικου ειναι ιδιος μα τον show???\
οχι αλλα δεν καταλαβαινω και το σκεπτικο

sotiris_z said:
να σου πω sir ασχολεισε με το sch και εισαι τοσο σιγουρος γιατι απο οτι εχω καταλαβει γυρνας ολα τα site και μετα το παιζεις εξυπνος... εχεις δει εργατικο γερ. ποιμενικο????????? εχει καμια σχεση με τον show?????
οχι δεν ασχολουμαι!5 πραγματα που ξερω απο σποντα ειναι. αλλα ειπα εγω ποτε οτι μοιαζουν κιολλας?

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο εργατικος τυποσ του γερμανικο ποιμενικου ειναι ιδιος μα τον show??
Δες και πες μου και εσύ ...

Ποιές οι διαφορές με το πρότυπο,σε ποιό σκύλο?

* Δε το κάνω για να το "παίξω" έξυπνος,αλλά γιατί και εγώ αν κάνω κάτι αντίστοιχο θέλω να μου το πείς...Είναι εργασιακός και όχι εργατικός...άλλη σημασία... :)

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
δεν καταλαβαινω...
Δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές ή την ερώτηση?...

Αν το πρώτο...είναι φυσιολογικό γιατί δεν υπάρχουν.

Αν το δεύτερο...τότε να σου εξηγήσω...Ο Γερμανικός ποιμενικός έχει 1 και μοναδικό πρότυπο,όποτε για να επιτύχεις και σε αγώνες μορφολογίας και σε εργασίας πρέπει να είσαι όσο πιο κοντά σε αυτό.

Επομένως...?

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
Αν το δεύτερο...τότε να σου εξηγήσω...Ο Γερμανικός ποιμενικός έχει 1 και μοναδικό πρότυπο,όποτε για να επιτύχεις και σε αγώνες μορφολογίας και σε εργασίας πρέπει να είσαι όσο πιο κοντά σε αυτό.
δηλαδη το πιτ μπουλ ειτε εργατικο ειτε εκθεσιακο δεν ειναι κοντα στο προτυπο του??? παρα πολυ κι ολας....

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
Άρα αυτό που είπες παραπάνω δεν ισχύει...Ε?

δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο εργατικος τυποσ του γερμανικο ποιμενικου ειναι ιδιος μα τον show?
Απλά θεωρείς ότι και τα Pit Bulls είναι όλα σύμφωνα με το πρότυπο...Εχμμ...Ποιό πρότυπο?

Και ποιά είπαμε είναι τα Pit Bulls των φωτογραφιών?

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
το ιδιο λεμε αλλο καταλαβενεις..... και τα δυο ειδη εργατικος και εκθεσιακος ειναι κοντα στο προτυπο... δηλαδη σε μια μεση κατασταση... αλλα ενα εργατικο καθαρα σκυλι εχει διαφορες απο ενα καυαρα show σκυλι.... οκ τωρα???????? η μηπως ειπα κατι αλλο εγω...????

εχω βαρεθει να βαζω συνεχεια το προτυπο......

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
το ιδιο λεμε αλλο καταλαβενεις...
Για να δούμε... :)

και τα δυο ειδη εργατικος και εκθεσιακος ειναι κοντα στο προτυπο...
Ναί...Για την ακρίβεια είναι στο πρότυπο.

... δηλαδη σε μια μεση κατασταση...
Όχι...και τα 2 είναι ακριβώς στο πρότυπο,στα επιθυμητά όρια αν θές.

αλλα ενα εργατικο καθαρα σκυλι εχει διαφορες απο ενα καυαρα show σκυλι....
Όχι!...Γιατί ένα σκυλί με CAC και CACIB μπορεί (και πρέπει) και είναι τις περισσότερες φορές IPO 3 ή Sch 3,etc.

Έγινα κατανοητός τώρα?... :)

εχω βαρεθει να βαζω συνεχεια το προτυπο....
Aν υποθέσω ότι κάθε φόρα που το βάζεις,το διαβάζεις κιόλας,τότε ή κάτι δεν πάει καλά με το πρότυπο ή με την μνήμη σου γιατί το σκυλί που ήσουν 300% σίγουρος ότι ήταν Pit Bull και μάλιστα συγκεκριμένου τύπου...απεδείχθει Patterdale! :shock:

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
Aν υποθέσω ότι κάθε φόρα που το βάζεις,το διαβάζεις κιόλας,τότε ή κάτι δεν πάει καλά με το πρότυπο ή με την μνήμη σου γιατί το σκυλί που ήσουν 300% σίγουρος ότι ήταν Pit Bull και μάλιστα συγκεκριμένου τύπου...απεδείχθει Patterdale!
το πατ ποτε αποδειχθηκε οτι ηταν????? στο μυαλο σου μαλλον......

Όχι!...Γιατί ένα σκυλί με CAC και CACIB μπορεί (και πρέπει) και είναι τις περισσότερες φορές IPO 3 ή Sch 3,etc.

Έγινα κατανοητός τώρα?...
οχι δεν εγινες γιατι απο εκει που συμφωνεις οτι εχει διαφορα τωρα μου λες οτι ειναι το ιδιο....

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
στο δευτερο τοπικ της σελιδας εκει που λεει..

πατα την λεξη εσυ

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0

Rubys Dollar σελίδα 4,φωτογραφία 12... ΣΥΓΝΩΜΗ ... :?
Πάτα το "ΣΥΓΝΩΜΗ"...

οχι δεν εγινες γιατι απο εκει που συμφωνεις οτι εχει διαφορα τωρα μου λες οτι ειναι το ιδιο....
Που συμφωνώ ότι έχει διαφορά?...Και δες αυτό που γράφει και ο oscar και πες μου αν και ποιές διαφορές βλέπεις και για ότι άλλο θες να εδώ είμαστε... :wink:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
sotiris_z said:
πατα την λεξη εσυ
την παταω και μου βγαζει για γερμανικα ποιμενικα.....
Για αυτα δεν συζητουσατε;;;; :shock:

Τι ηθελες να σου βγαζει;;;;Πιτ μπουλ;

:lol: :lol: :lol:

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
οκ αλλα και παλι εγω ειπα οτι η φωτο δεν ειναι καλη.... εχω δει πιτ μπου απο κοντα πολυ μικρο... πιο μικρο παο την σορτυ μου που στην τλκ ηταν ιδιο με αυτο.. βεβαια το πατ θα ηταν σιγουρο πιο μικρο αλλα στην φωτο δεν φενεται...
οσο για τις γρατζουνιες στην μουρη που να ξερω οτι υπαρχουν τετοιοι βλακες που τα ριχνουν πανω σε μικρα ζωακια και το λενε κυνηγι αυτο... τουλαχιστον το πιτ μπουλ εκπαιδευεται και το γουσταρει αυτο που κανει... τα ζωακια δεν νομιζω και τοσο....

Για αυτα δεν συζητουσατε;;;;

Τι ηθελες να σου βγαζει;;;;Πιτ μπουλ
για paterdale λεγαμε....

κοιτα διαφορα γερμανικου εκθεσιακου και εργατικου...
http://www.workingpitbull.com/amstaffpit3.html

μην μου πειτε γιατι βαζω παλι αυτο το site... το βαζω γιατι για το συγκεκριμενο δεν εχω απο αλλου πηγες.....

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
spyrodragon said:
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο εργατικος τυποσ του γερμανικο ποιμενικου ειναι ιδιος μα τον show??
Για γερμανικα ποιμενικα μιλουσατε , σορρυ!

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ναι λαθος λεξη... :D

το συγνωμη ηταν...ολα οκ..

τι να κανω ...ηταν πρωι :lol:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Φοβερό το quiz, δεν κάνετε και άλλα:p; Τελικά πήρατε απάντηση ποια είναι τα σωστά;