...δεν γίνετε αυτό,κάπου υπάρχει λάθος... :?ολα τα υπολοιπα δεν πλησιαζουν καν για πιτ μπουλ....
οποιος δεν εχει ασχοληθει με τα πιτ και δεν εχει δει αρκετα δειγματα μπορει να μπερδευτει οχι εγω ομως...Όποτε μάλλον 4 στα 4 μπορούν να αμφισβητηθούν και σε 16 σκυλιά να μη μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για 1...Γιατί συμβαίνει αυτό?
ειναι πιτ μπουλ και για αυτο ειμαι σιγουρος... εχεις δει ποτε patterdale terrier... δεν ειναι τα μισο απο τα μικροτερα δειγματα πιτ μπουλ... δες αυτο ποσο ειναι πιπλα στο ανθρωπο... μηπως ειναι σημαδια απο μαχηΝα σημειώσω πως το 12,που μοιάζεις να είσαι σίγουρος,μου φέρνει περισσότερο σε Patterdale (αν συγκρίνω και μέγεθος με βάση το πόδι δίπλα και σχήμα κεφαλής και σημάδια από κυνήγι).
οποιος δεν εχει ασχοληθει με τα πιτ και δεν εχει δει αρκετα δειγματα μπορει να μπερδευτει οχι εγω ομως...
Rubys Dollar σελίδα 4,φωτογραφία 12... ΣΥΓΝΩΜΗ ... :?ειναι πιτ μπουλ και για αυτο ειμαι σιγουρος... εχεις δει ποτε patterdale terrier... δεν ειναι τα μισο απο τα μικροτερα δειγματα πιτ μπουλ... δες αυτο ποσο ειναι πιπλα στο ανθρωπο... μηπως ειναι σημαδια απο μαχη
??? λεω εγω τωρα
Δυστυχώς όχι...Τι είναι λοιπόν το 12,το σίγουρο και μάλιστα gamebred Pit Bull?...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
Τελικά αν το quiz ήταν "Bρές το Γερμανικό ποιμενικό"...το Ντόμπερμαν...το Μπουλντόγκ ή ότι άλλο να είχε την ίδια δυσκολία?...Και γιατί?Acceptable colors include: Black, red; liver (with a red nose); grizzle, black and tan; bronze. Ninety-five percent of the breed will produce black-colored dogs, but the odd dog of all colors will come with white feet and chest. Some of the best ones are marked like this.
γιατι το πιτ πρωτα εκτραφηκε για το εσωτερικο και μετα για το εξωτερικο....Τελικά αν το quiz ήταν "Bρές το Γερμανικό ποιμενικό"...το Ντόμπερμαν...το Μπουλντόγκ ή ότι άλλο να είχε την ίδια δυσκολία?...Και γιατί?
Και αφού μάλλον 4 στα 4 μπορούν να αμφισβητηθούν και σε 16 σκυλιά να μη μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για 1...Γιατί συμβαίνει αυτό?
γιατι τα γερμανικα απο εργασιακες γραμμες και τα μαλινουα εκτρεφοντε μονο η εκτρεφονταν μονο για βαση εμφανισης! αυτο το ρημαδι το sch ξερεις πως δημιουργηθηκε ?sotiris_z said:γιατι το πιτ πρωτα εκτραφηκε για το εσωτερικο και μετα για το εξωτερικο....
Όλα τα σκυλιά εργασίας εξετράφηκαν και εκτρέφονται πρώτα για το "εσωτερικό" (χαρακτήρας,ταμπεραμέντο) και μετά για το "εξωτερικό" (μορφολογία).γιατι το πιτ πρωτα εκτραφηκε για το εσωτερικο και μετα για το εξωτερικο....