Βρές το Πίτ-Μπουλ?!!

• Thread starter SwkDoG
  • Ημερομηνία δημιουργίας

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
:oops:

Δίκιο έχεις.
Τότε είναι Πιτ το 5 αλλά ποιό από τα 2,11,13 δεν είναι αφού τα Πιτ είναι 3 :?:

Χαχα!...Δύσκολο :roll:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Λοιποοοοον εγω λεω πως ειναι τα 5,11,15 παντως! :roll: Το 9 δν ειναι με τπτ pit ρε παιδια ειναι πολυ "αδυνατο" η μουσουδα του ειναι αρκετα μακρια για pit και δν φαινεται γεροδεμενο!
Τι να πω... πολυ καλο το quiz παντως ειναι αρκετα δυσκολο... :)

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
να κανω και εγω μια προβλεψη(δεν εχω δει κανενος τις απαντησεις)

1.amstaff
2.πρεπει να εχει και λιγο πιτ μεσα αλλα δεν νομιζω να ειναι καθαρο
3.dogo argentino
4.dogo argentino
5.pit bull
6.presa canario
7.λιγο μπασταρδεμενο dogo?
8.μου φερνει λιγο σε ca de bou
9.?
10.cane corso
11.pit bull
12.?
13.σαν λιγο πιο ψιλο απο το κανονικο american bully ειναι
14.κατι σαν ποντικι :lol:
15.dogo argentino
16.bandog?

μαλλον καπου εκανα λαθος(οχι μονο ενα αλλα λεμε τωρα)παντος 2 πιτ εβγαλα

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
θα πω 4 λογω ελειπων στοιχειων στις εικονες...

5 ειναι πιτ μπουλ λογο κοκκινης μυτης και χαρακτηριστηκων
11 πιτ μπουλ λογω χαρακτηριστικων εκτος αν ειναι πολυ μικρο που θα ειναι patterdale...δεν εχει κατι να το συγκρινω διπλα.. αλλωστε και τα δυο μοιαζουν πολυ
12 καθαρα εργατικο πιτ μπουλ...gamebred οπως δειχνει
13 μπορει να ειναι και αμ-σταφ μπορει και πιτ μπουλ... αλλωστε αυτες οι δυο ρατσες ειναι ιδιες... τουλαχιστον τα εκθεσιακα δειγματ των πιτ....

ολα τα υπολοιπα δεν πλησιαζουν καν για πιτ μπουλ..............

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
Από ότι διάβασα τα Pit Bulls είναι 3...άρα επιλέγοντας 4 σίγουρα έχεις κάνει λάθος.
Από τα 4 τώρα που επέλεξες για τα 2 δεν είσαι σίγουρος...μπορεί να είναι και Patterdale ή Am.Staff... :?

Παρόλο που δεν είσαι σίγουρος για 2 από τα 4 είσαι 110% σίγουρος πως:

ολα τα υπολοιπα δεν πλησιαζουν καν για πιτ μπουλ....
...δεν γίνετε αυτό,κάπου υπάρχει λάθος... :?

Λες αν το quiz ήταν "Bρές το Γερμανικό ποιμενικό"...το Ντόμπερμαν...το Μπουλντόγκ ή ότι άλλο να είχε την ίδια δυσκολία?...Και γιατί?

Να σημειώσω πως το 12,που μοιάζεις να είσαι σίγουρος,μου φέρνει περισσότερο σε Patterdale (αν συγκρίνω και μέγεθος με βάση το πόδι δίπλα και σχήμα κεφαλής και σημάδια από κυνήγι).

Και το 3 δεν μπορεί να είναι Dogo Argentino με αποχρωματισμό ή Am.Staff ?

Όποτε μάλλον 4 στα 4 μπορούν να αμφισβητηθούν και σε 16 σκυλιά να μη μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για 1...Γιατί συμβαίνει αυτό?

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
ειπα 4 γιατιο πολυ απλα οπως ειπα πιο πανω δεν εχω κατι αλλο στην εικονα να συγκρινω....σιγουρα μεσα σε αυτα τα 4 ειναι τα 3 πιτ μπουλ.....

Όποτε μάλλον 4 στα 4 μπορούν να αμφισβητηθούν και σε 16 σκυλιά να μη μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για 1...Γιατί συμβαίνει αυτό?
οποιος δεν εχει ασχοληθει με τα πιτ και δεν εχει δει αρκετα δειγματα μπορει να μπερδευτει οχι εγω ομως...

Να σημειώσω πως το 12,που μοιάζεις να είσαι σίγουρος,μου φέρνει περισσότερο σε Patterdale (αν συγκρίνω και μέγεθος με βάση το πόδι δίπλα και σχήμα κεφαλής και σημάδια από κυνήγι).
ειναι πιτ μπουλ και για αυτο ειμαι σιγουρος... εχεις δει ποτε patterdale terrier... δεν ειναι τα μισο απο τα μικροτερα δειγματα πιτ μπουλ... δες αυτο ποσο ειναι πιπλα στο ανθρωπο... μηπως ειναι σημαδια απο μαχη
??? λεω εγω τωρα:shock:

για το 11 και το 13 δεν ειμαι μονο σιγουρος και τους λογους τους ειπα....

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
οποιος δεν εχει ασχοληθει με τα πιτ και δεν εχει δει αρκετα δειγματα μπορει να μπερδευτει οχι εγω ομως...
ειναι πιτ μπουλ και για αυτο ειμαι σιγουρος... εχεις δει ποτε patterdale terrier... δεν ειναι τα μισο απο τα μικροτερα δειγματα πιτ μπουλ... δες αυτο ποσο ειναι πιπλα στο ανθρωπο... μηπως ειναι σημαδια απο μαχη
??? λεω εγω τωρα
Rubys Dollar σελίδα 4,φωτογραφία 12... ΣΥΓΝΩΜΗ ... :?

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.... κοιτα ποσο ειναι το ενα σε μεγεθος και ποσο το αλλο....
τα μεν ειναι σαν jack russel το αλλο στην 12 ειναι τουλαχιστον 20 κιλα και κοντα στο γονατο....τα αλλα ειναι μαλλον στον αστραγαλο κοντα....

πολυ ωραιο παντως το αθλημα των pat...σκιζουν ενα αθωο ζωακι..... τουλαχιστον το πιτ μπουλ εκπαιδευεται και του αρεσει αυτο που κανει το ζωακι τι φταιει????????

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
ΤΕΣΠΑ δεν το συνεχιζω πιστευε οτι θες.......χαιρομαι που ειχα την τιμη να μιλησω με τον γκουρου των σκυλων..... :lol: πως μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα χωρις να εχεις μια καλη εικονα... η μικρουλα μου ειναι ιδιο με αυτο το σκυλι, 20 κιλα καταμαυρη και με ιδια δομη, πατ θα ειναι εχεις δικιο.... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8CDfPL7XFps

δες εδω την μικρουλα μου... δεν ειναι πατ πληροφοριακα... :lol:

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
Δεν πιστεύω τίποτα από όσα ακούω και περίπου τα μισά από ότι βλέπω...και βλέπω πως το 12 που ήσουν 110% σίγουρος ότι ήταν Pit Bull και μάλιστα gamebred είναι ένα πολύ γνωστό,καλό,τυπικό Patterdale.

Eίναι θέμα προβληματισμού πιστεύω... :wink:

* Να σου ζήσει το σκυλάκι...πανέμορφο!

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
και πιο πατ ειναι που ειναι και γνψστο κι ολας???? ολα τα πατ ιδια ειναι....μαυρα 'η καφε... το gamebred το ειπα λογω σημαδιων και δομης, που δεν παιζει και τοσο ρολο...

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
:D ...

Εννοώ στο χώρο των Patterdale είναι γνωστό...όπως o Uncle Bud στα Pit Bulls π.χ.

Α!...Και τα Patterdale δεν είναι μόνο μαύρα ή καφέ.

Acceptable colors include: Black, red; liver (with a red nose); grizzle, black and tan; bronze. Ninety-five percent of the breed will produce black-colored dogs, but the odd dog of all colors will come with white feet and chest. Some of the best ones are marked like this.
Τελικά αν το quiz ήταν "Bρές το Γερμανικό ποιμενικό"...το Ντόμπερμαν...το Μπουλντόγκ ή ότι άλλο να είχε την ίδια δυσκολία?...Και γιατί?

Και αφού μάλλον 4 στα 4 μπορούν να αμφισβητηθούν και σε 16 σκυλιά να μη μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για 1...Γιατί συμβαίνει αυτό?

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
Τελικά αν το quiz ήταν "Bρές το Γερμανικό ποιμενικό"...το Ντόμπερμαν...το Μπουλντόγκ ή ότι άλλο να είχε την ίδια δυσκολία?...Και γιατί?

Και αφού μάλλον 4 στα 4 μπορούν να αμφισβητηθούν και σε 16 σκυλιά να μη μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για 1...Γιατί συμβαίνει αυτό?
γιατι το πιτ πρωτα εκτραφηκε για το εσωτερικο και μετα για το εξωτερικο....

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
sotiris_z said:
γιατι τα γερμανικα απο εργασιακες γραμμες και τα μαλινουα εκτρεφοντε μονο η εκτρεφονταν μονο για βαση εμφανισης! αυτο το ρημαδι το sch ξερεις πως δημιουργηθηκε ?

spyrodragon

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2007
56
0
Όλα τα σκυλιά εργασίας εξετράφηκαν και εκτρέφονται πρώτα για το "εσωτερικό" (χαρακτήρας,ταμπεραμέντο) και μετά για το "εξωτερικό" (μορφολογία).
Από το Γερμανικό ποιμενικό και το Κούρτσχααρ,μέχρι το Μπορντερ Κόλι και το Νέας Γής.

Η σταθερή μορφολογία είναι ο "εύκολος" τρόπος να σταθεροποιήσεις και να "στοχεύεις" και σε "εσωτερικά" χαρακτηρηστικά...

sotiris_z

Well-Known Member
11 Απριλίου 2008
95
0
athens-greece
www.pitbull-rescue.gr
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο εργατικος τυποσ του γερμανικο ποιμενικου ειναι ιδιος μα τον show???\

να σου πω sir ασχολεισε με το sch και εισαι τοσο σιγουρος γιατι απο οτι εχω καταλαβει γυρνας ολα τα site και μετα το παιζεις εξυπνος... εχεις δει εργατικο γερ. ποιμενικο????????? εχει καμια σχεση με τον show?????