Βομβαρδισμος σπιτιου και αλλα

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Καλό, δεν το ήξερα! (όχι ότι πληγώθηκα κιόλας για το λάστιχο, απλά το ανέφερα για να δεις το άσχετο της ζημιάς)
Ναι , το ξερω :) Μηπως ομως πρεπει να φτιαξουμε ενα Εγχειριδιο αντιμετωπισης σκυλοκαταστροφων ? :D:D

Με οδηγιες για επισκευες , ραψιμο φαγωμενων ρουχων , επιδιορθωσεων σε διακοσμητικα κλπ :p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
συμπάσχω και συμπονώ....:D
εγώ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εκτός απο μερικές κακές στιγμές που τις ''δικαιούνται'' όλα τα κωλόπαιδα, μερικά υπερβολικά ζωηρά, περίεργα ή και έξυπνα σκυλιά είναι μάλλον δύσκολο να κόψουν εντελώς αυτή την καλλιτεχνικο-διακοσμητικού τύπου ενασχόληση.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα κλάψαμε μια μπλούζα που έγινε σαν το τυρί έμενταλ δια στόματος της Λίμπας. Όσο και αν την μαλώσω,πιστεύω ότι ΔΕΝ θα μπορέσω να της έχω ποτέ εμπιστοσύνη με τα πράγματά μας,(σε αντίθεση με τους άλλους). Έχει μάθει να αντέχει και το μάλωμα και αν για χι λόγους αποφασίσει να ασχοληθεί με τα πράγματά μας ....θα είναι για κακό.:rolleyes:
Βέβαια η Λίμπα είναι ιδιαίτερο σκυλί,τσαντίζεται με το παραμικρό και είναι πιο απαιτητική απο όλα τα σκυλιά μου. Πιστεύω όμως ότι όλες τις φορές που έκανε ζημιές ήταν γιατί βρισκόταν σε ένταση την οποία προσπάθησε να εκτονώσει κάπως....:paja1::maria:

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
αν και εμενα οπως ειπα δεν κανει ζημιες εκτος απο εξαιρεσεις.οταν φευγω απο το σπιτι παντα βγαζω τα καλωδια απο τς πριζες που εχει προσβαση!
ενα κολπο ειναι να εχει 2-3 παιχνιδια και να τα δινεται μονο οταν ειναι μονη!ετσι θα εχει να ασχολεται με αυτα τα οποια δεν τα εχει βαρεθει σε σχεση με τα αλλα που τα εχει 24/24ωρο!
βεβαια καλο θα ειναι να τα αλλαζεται ανα 2-3 μηνες!

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
Εγω με τα λαστιχα και ειδικα τα μπεκακια εχω απελπιστει πλεον. Βαρεθηκα να τα αλλαζω.
σήμερα (ξανα)ντίκρυσα το ίδιο θέαμα και νομίζω δε πάει άλλο...... "Η ταν ή επί τας" . είναι 12 μηνών πια γαίδούρα και σχεδόν καθημερινά κάνει ζημιές .Περισσότερες από όταν ήταν κουτάβι. Με έχει κουράσει αυτό .Απόψε παραπήγε..Όσο και να τρέχει έξω στη βόλτα δε φαίνεται να εκτονώνεται το μαλινουά. Νομίζω θα ξαναπάμε στον εκπαιδευτή.Την μαλώνω μόνο με φωνή στο τόπο που κάνει ζημιές ,καταλαβαίνει πολύ καλά.Μερικές φορές της δείχνω από μακρυά τα κατορθώματα της και μπαίνει στο σπίτι με το κεφάλι κάτω.Αρα ότι και να λέω θα κάνει τα δικά της.Ποντάρω πολλά στη ενηλικίωση αν και θεωρώ δεν είναι και μικρή

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
νομίζω ότι είναι πολύ μικρή ακόμα....:) μην απελπίζεσαι, αν μπορείς να την εκτονώνεις και μέσα στον χώρο του σπιτιού και όχι μόνο στην βόλτα. Τα μαλινουά είναι έξυπνα σκυλιά και θέλουν να έχουν συνέχεια κάτι να κάνουν.

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
προσπαθώ να θυμηθώ πότε σταματάνε τις χαζομάρες αλλά λιγάκι δύσκολο.... πρέπει να πάω 13 χρόνια πίσω. Μετά τα 2 αν δε με απατά η μνήμη μου χαλαρώνουνε λιγάκι.Το άσχημο είναι ότι η παρέα της το άλλο σκυλί που έχουμε φέτος έχει βαρύνει πολύ και δε παίζει μαζί της.Δε ξέρω αν είναι σωστή η σκέψη μου αλλά νομίζω δυο σκυλιά περίπου συνομίληκα θα εκτονώνοταν καλύτερα.Έχω κρυφές σκέψεις όταν μας αφήσει η μεγάλη για άλλο σκυλί... η γυναίκα μου δε το ξέρει ακόμα :-\"

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97