Και εμένα η Ζήβα μια μέρα πριν κάτι μήνες την τσάκωσα παιδιά να έχει καταφέρει να βγεί απο το πάρκο της, να έχει χαίσει/κατουρήσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού, να έχει ρίξει κάτω ενα τραπεζομάντυλο απο τραπέζι μαζί με όλα τα πράγματα εκει πάνω, κλπ κλπ. Επειδή λοιπόν είχα αυτό το φόβο ακούστε τι έκανα (μου το είχε προτύνει φίλος εκαπιδευτής) ξεκίνησα αρχικά με το εξής κόλπο. Την είχα στο δωμάτιο του γραφείου, όπου είναι ο υπολογιστής, εκεί άφησα επείτηδες μερικά πράγματα που θα μπορούσε να διαλύσει, κάτι CD, κάτι μπουκάλια πλαστικά, κάτι καλώδια και τα παιχνίδια της. Την αφήνω εκεί λοιπόν και πάω σε ένα ιντερνετ καφέ εκεί κοντά όπου με ένα πρόγραμμα είχα πρόσβαση στον υπολογιστή του σπιτιού και έβλεπα ότι έβλεπε η κάμερα στο σπίτι, επι 1-2 ώρες έκατσα εκεί και όποτε η μικρή πλησίαζε τα αντικείμενα και άνοιγε στόμα να κάνει κάτι έτρεχα ένα Audio File το οποίο ήταν ένα "σατανικό γέλιο" (που κατέβασα απο το νετ) πολύ δυνατό και η μικρή με το που το άκουγε πεταγώταν, τρόμαζε και άφηνε το αντικείμενο, αυτό το έκανα ΜΟΝΟ όταν πήγαινε σε αντικείμενα που δεν ήταν δικά της. Συνεχίζοντας, έίχαμε άλλο ένα πρόβλημα η Ζήβα πήγαινε πάντα και έγλυφε τον φούρνο και τον έκανε χάλια συνέχεια και επίσης έγλυφε και το έπιπλο της τηλεόρασης, όσα ΜΗ και αν είπα το μόνο που κατάφερα ήταν να μην το κάνει όταν είμαι στον χώρο που είναι ένα απο τα 2 πράγματα, έτσι έκανα το εξής παραμόνευα να την δώ να πάει εκεί είχα στο χέρι μου αυτά τα κουτάκια (τα μικρά) απο FANTA, SPRITE, COCA COLA και μόλις πλησίαζε εκεί αμέσως πέταγα κοντά της το κουτάκι (όχι πάνω της) το οποίο έκανε θόρυβω και την τρόμαζε. Βέβαια εγώ κρυβόμουν γιατί δεν έπρεπε να καταλάβει ότι εγώ το κάνω αυτό αλλιώς δεν θα είχε το σωστό αποτέλεσμα.
Εν ολίγης, το σκυλί κατάλαβε ότι δεν είναι μόνο ο μπαμπάς που παραμονεύει στο σπίτι αλλά υπάρχει και κάτι άλλο στο σπίτι που την βλέπει αν πάει να κάνει κάτι κακό ή κάποια "ζουζουνιά" και έτσι απο τότε έχει πάψει να κάνει ζημιές και είμαι άνετος να την αφήνω ελευθερη στο γραφείο (χωρίς φόβω να μασουλήσει τα DVD μου, καλώδια, κλπ κλπ) και σε άλλα μέρη του σπιτιού. Ακόμα και στων γονιών μου το σπίτι που έχει κάτσει κάποιες μέρες 8-10 ώρες εκεί δεν τους έχει κάνει ΚΑΜΙΑ ζημιά. Βέβαια αυτό για να το πετύχω πήρε αρκετό καιρό και αφοσίωση απο μεριάς μου να μην αμελείσω να κάνω αυτες τις "ασκήσεις" ώστε να μην το ξεχάσει και χαθεί όλος ο κόπος μου.