Βομβαρδισμος σπιτιου και αλλα

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Α , ξεχασα ...πριν κανα διμηνο ειχα παει ενα ταξιδι στην Κολομβια για 4 μερες.Το μοναδικο πραγμα που εφερα ηταν δυο αγαλματακια-αντιγραφα εργων του Botero τα οποια εβαλα πανω σε μια συρταριερα στο σαλονι...το βρωμοσκυλο τα αποκεφαλισε :D:D Αντε να τα ξαναβρω τωρα:( ...αλλα διακοσμητικα που υπηρχαν εκει πριν την υιοθετησω , δεν τα ακουμπησε . Αυτο παλι γιατι το εκανε ? δεν της αρεσει ο Botero ?:D:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εχει άποψη ρε παιδί μου, τι θές τωρα?? Ο Μποτερώ της γυάλισε, αυτόν έφαγε! Λογαριασμό θα σου δώσει??
Συμπέρασμα: Να σου λείπουν οι πολλές διακοσμήσεις.....

Δώσε της πολλά φιλάκια απο τη θεία Πηγή. Και στο χοντρό επίσης.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε μήπως είχαν κρύψει τίποτα μέσα στα αγαλματάκια αυτοί οι Κολομβιανοί και γι'αυτό της μύρισαν?? Λες γι'αυτό να σεληνιάστηκε ξαφνικά??

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Συμπέρασμα: Να σου λείπουν οι πολλές διακοσμήσεις.....

Δώσε της πολλά φιλάκια απο τη θεία Πηγή. Και στο χοντρό επίσης.
Ευχαριστουμε :)

Το μοναδικο διακοσμητικο που προκειται να ξαναβαλω ειναι ενας ταριχευμενος σκυλος *demonio*:maria:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ρε μήπως είχαν κρύψει τίποτα μέσα στα αγαλματάκια αυτοί οι Κολομβιανοί και γι'αυτό της μύρισαν?? Λες γι'αυτό να σεληνιάστηκε ξαφνικά??
Βρε λες να ειναι εργασιακος κοπριτης ? Να την παω στο αεροδρομιο αμα ειναι ετσι ... :)

Μπα τα αγαλματακια κοστιζαν πολυ λιγο για να ειναι ''γεμιστα'' :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όπως το έχω καταλάβει εγώ
είναι κάτι σαν κρίση ανασφάλειας αυτό που τα οδηγεί στην καταστροφή αντικειμένων

τα κολομβιανά αντικείμενα κατα πάσα πιθανότητα τα συνδίασε με το μέρος που είχες πάει όταν της έλειπες

σκέφτηκες μήπως νομίζει ότι έμεινε πάλι μόνη όταν λείπεις?πόσο ήταν όταν την μάζεψες?
ο μπούλης σου είναι εκτροφείου και ξέρει ότι "πάντα επιστρέφει". αλήθεια,όταν μπαίνεις στο σπίτι σου κάνουν και τα δύο χαρούλες? και πώς συγκρίνονται οι χαρούλες τους?

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
εμενα ο δικος μου παντα παναγια οταν μενει μονος!βεβαια μικρης εκτασης ζημιες θα συμβουν!δυστηχως εχασα μια ψηφιακη απο τα δοντια του και ενα χαρτονομησμα μια φορα!αλλα οχι καταστροφες μονο για παιχνιδι!
βεβαια παρατηρω οτι οταν λειπω πειραζει πραγματα που δεν ειναι εξοικιωμενος μαλλον για να τα μαθει τι ειναι!εχουν και αυτην την ρημαδοπεριεργεια!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
όπως το έχω καταλάβει εγώ
είναι κάτι σαν κρίση ανασφάλειας αυτό που τα οδηγεί στην καταστροφή αντικειμένων

τα κολομβιανά αντικείμενα κατα πάσα πιθανότητα τα συνδίασε με το μέρος που είχες πάει όταν της έλειπες

σκέφτηκες μήπως νομίζει ότι έμεινε πάλι μόνη όταν λείπεις?πόσο ήταν όταν την μάζεψες?
ο μπούλης σου είναι εκτροφείου και ξέρει ότι "πάντα επιστρέφει". αλήθεια,όταν μπαίνεις στο σπίτι σου κάνουν και τα δύο χαρούλες? και πώς συγκρίνονται οι χαρούλες τους?
Τα κολομβιανα πιστευω πως τα εφαγε επειδη μπηκαν στο σπιτι μετα απο αυτην ...εχω δει πως τα σκυλια παρατηρουν αμεσως οποιαδηποτε αλλαγη στο χωρο (πινακες , αλλαγη θεσης επιπλων κλπ) . Πχ καποτε αναψα μια συσκευη αιθεριων ελαιων την οποια εβαλα πανω στην τηλεοραση την πρωτη φορα...ο Boogie αφηνιασε (ενω εχει ξαναδει πολλες φορες αναμμενα κερια).

Οταν πηγα Κολομβια , τα σκυλια πηγαν στους γονεις μου ...τα αγαλματα τα τοποθετησα μερες μετα αφοτου γυρισα ,οποτε μαλλον δεν εχει σχεση αυτο.

Οταν γυρναω σπιτι κανουν τις ιδιες χαρες ...

Εγω πιστευω αυτο που λεει ο Νικος : ετσι γουσταρε , ετσι εκανε :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τα κολομβιανα πιστευω πως τα εφαγε επειδη μπηκαν στο σπιτι μετα απο αυτην ...
Πιθανότατα και μου έχει τύχει κι εμένα με καινούρια αντικείμενα όταν ο Dexter ήταν ακόμα κουτάβι...
Αλλά νομίζω ότι φταίμε κι εμείς! Όταν φέρνουμε καινούριο παιχνίδι στο σπίτι σπεύδουμε να δείξουμε στο σκύλο ότι έχει το ελεύθερο να το φάει και να το κάνει ότι θέλει... Όμως ξεχνάμε να κάνουμε το αντίστροφο για ότι δεν είναι δικό του!
Όχι ότι θα χρειάζεται μια ζωή αυτό, αλλά αν μιλάμε για κουτάβι ή για σκυλί νέο στους κανόνες του σπιτιού δεν βλάπτει κιόλας ;)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μπραβο τον μπουλι τα δικα μου ηταν πολυ τρελλοκομεια,τα κοπριτακια εχω προσπαθησει να τα καταλαβω αλλα τζιφος,παντως υπαρχει ετσι ενα στυλ μια γραμμη,ας πουμε ρατσα αδεσποτων τα οποια ειναι πολυ αυτονομα και παλαβα,πιστευω και εγω οτι τα εσπασε γιατι ηρθαν μετα απο αυτο αλλα με ποια λογικη?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
τα κοπριτακια εχω προσπαθησει να τα καταλαβω αλλα τζιφος,παντως υπαρχει ετσι ενα στυλ μια γραμμη,ας πουμε ρατσα αδεσποτων τα οποια ειναι πολυ αυτονομα και παλαβα,πιστευω και εγω οτι τα εσπασε γιατι ηρθαν μετα απο αυτο αλλα με ποια λογικη?
Μωρε , η δικια μου η κοπριτισα ειναι πολυ καλο σκυλι (εαν σκεφτεις πως εχει μεγαλωσει αποκλειστικα σε καταφυγιο) ...τρομερα πιστη σε μενα , τελεια με αλλα σκυλια και γατες , αθορυβη γενικα και πολυ καθαρη.Πεθαινει για ανθρωπους και παιδια...Γιαυτο και εχω γενικα το κεφαλι μου ησυχο μαζι της .

Μου κανει ομως κατι τσιριμονιες κατα καιρους (πχ δραπετευσε απο τον κηπο παλιοτερα ή τις καταστροφες τωρα) και με πελαγωνει.Πραγματικα θα την πηγαινα για εκπαιδευση εαν πιστευα πως αυτα τα περιστατικα-εξαιρεσεις μπορουν να διορθωθουν με λογικη εκπαιδευση (το κοστος δεν ειναι θεμα - αν αθροισω το κοστος των χθεσινων καταστροφων και τα μαντρωματα , ανετα πληρωνα ενα κυκλο βασικης εκπαιδευσης :D:-|)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Tricky, αδιαφόρησε!
Μάζεψε ό,τι είναι ακριβό και ανεκτίμητο (πχ φωτογραφίες ;) ) και κάνε και καμία προσευχή, την επόμενη φορά που θα βγεις! :D
Στο δικό μου κοπρίτη πιάνει! :D

Δεν τα λυπάσαι να τα κλείσεις στο χωλ; :p

υγ. η καινούρια λόξα του δικού μου είναι τα καλσόν! χεχε

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν τα λυπάσαι να τα κλείσεις στο χωλ;
Γιατί, θα παρεξηγηθούνε? :p Κλειστό δωμάτιο χωρίς εξωτερικά ερεθίσματα το ένα, κλειστό δωμάτιο χωρίς εξωτερικά ερεθίσματα και το άλλο.
Το αν λέγεται χωλ ή σαλόνι & μπάνιο δεν νομίζω να τους κάνει καμιά διαφορά.
Η μόνη διαφορά ίσως είναι ότι αντί να αράξουν στον καναπέ μέχρι να επιστρέψει ο Tricky σπίτι, θα αράξουν στα κρεβάτια τους. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πραγματικα θα την πηγαινα για εκπαιδευση εαν πιστευα πως αυτα τα περιστατικα-εξαιρεσεις μπορουν να διορθωθουν με λογικη εκπαιδευση (το κοστος δεν ειναι θεμα - αν αθροισω το κοστος των χθεσινων καταστροφων και τα μαντρωματα , ανετα πληρωνα ενα κυκλο βασικης εκπαιδευσης
)
Αντε ρε, τι να της κάνει η εκπαίδευση?? Το να μάθει πέντε εντολές δεν θα κάνει καμία διαφορά στο πιθανό άγχος/μύγα τσε τσε που την τσίμπησε και έκανε τις ζημιές.....

Εγώ νομίζω οτι ήταν μεμονωμένο το περιστατικό..... ας δούμε αν το ξανακάνει κι αν υπάρχει πραγματικά πρόβλημα.... :)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Κι εγώ τυχαίο πιστεύω ότι είναι.
Τους τη δίνει ρε παιδί μου μια φορά στο τόσο και κάνουν χαζομάρες.
Η δικιά μου, τεσσερισίμισι χρόνια την έχω, το παινεύομαι ότι δε θυμάμαι ποτέ να έχει κάνει ζημιές, δεν την κλείσαμε ποτέ σε ένα δωμάτιο, δε μαζέψαμε ποτέ τίποτα από το σπίτι για να μην έχει "πειρασμούς", κι όχι μόνο τώρα, αλλά και πιο μικρή που ήταν και μέναμε στο πατρικό, με δεκάδες αντικείμενα εντός της εμβέλειάς της (ξέρετε φαντάζομαι πως είναι τα πατρικά :D ), κι έχει μέινει μόνη της και οχτώ και δέκα ώρες σερί.

Ε, δύο φορές έχω γυρίσει σπίτι κι έχω βρει το κρεβάτι της κρόσια και εκατομμύρια μικρά μικρά κομματάκια αφρολέξ σκόρπια παντού, και χτες το πρωί ανακάλυψα ότι είχε μασουλήσει το λάστιχο του ποτίσματος, του 'κανε μια τρύπα να και στη μέση κιόλας, άχρηστο το 'βγαλε! Στην αυλή υπάρχουν τρία λάστιχα, εδώ και δυο χρόνια στην ίδια θέση, ε προχτές της τη βάρεσε. Και είμαι σίγουρη ότι είναι η μικρή, ο Μπρούνο δεν κάνει τέτοια (κάνει άλλα αυτός), κι επιπλέον κάθε φορά που έχει κάνει τη στραβή με το που μπαίνω σπίτι έρχεται σαν την κακομοίρα, πρωτού καν προλάβω να πάρω χαμπάρι τη ζημιά.

Ποιος ξέρει τι μύγα τα τσιμπάει...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Και εμένα η Ζήβα μια μέρα πριν κάτι μήνες την τσάκωσα παιδιά να έχει καταφέρει να βγεί απο το πάρκο της, να έχει χαίσει/κατουρήσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού, να έχει ρίξει κάτω ενα τραπεζομάντυλο απο τραπέζι μαζί με όλα τα πράγματα εκει πάνω, κλπ κλπ. Επειδή λοιπόν είχα αυτό το φόβο ακούστε τι έκανα (μου το είχε προτύνει φίλος εκαπιδευτής) ξεκίνησα αρχικά με το εξής κόλπο. Την είχα στο δωμάτιο του γραφείου, όπου είναι ο υπολογιστής, εκεί άφησα επείτηδες μερικά πράγματα που θα μπορούσε να διαλύσει, κάτι CD, κάτι μπουκάλια πλαστικά, κάτι καλώδια και τα παιχνίδια της. Την αφήνω εκεί λοιπόν και πάω σε ένα ιντερνετ καφέ εκεί κοντά όπου με ένα πρόγραμμα είχα πρόσβαση στον υπολογιστή του σπιτιού και έβλεπα ότι έβλεπε η κάμερα στο σπίτι, επι 1-2 ώρες έκατσα εκεί και όποτε η μικρή πλησίαζε τα αντικείμενα και άνοιγε στόμα να κάνει κάτι έτρεχα ένα Audio File το οποίο ήταν ένα "σατανικό γέλιο" (που κατέβασα απο το νετ) πολύ δυνατό και η μικρή με το που το άκουγε πεταγώταν, τρόμαζε και άφηνε το αντικείμενο, αυτό το έκανα ΜΟΝΟ όταν πήγαινε σε αντικείμενα που δεν ήταν δικά της. Συνεχίζοντας, έίχαμε άλλο ένα πρόβλημα η Ζήβα πήγαινε πάντα και έγλυφε τον φούρνο και τον έκανε χάλια συνέχεια και επίσης έγλυφε και το έπιπλο της τηλεόρασης, όσα ΜΗ και αν είπα το μόνο που κατάφερα ήταν να μην το κάνει όταν είμαι στον χώρο που είναι ένα απο τα 2 πράγματα, έτσι έκανα το εξής παραμόνευα να την δώ να πάει εκεί είχα στο χέρι μου αυτά τα κουτάκια (τα μικρά) απο FANTA, SPRITE, COCA COLA και μόλις πλησίαζε εκεί αμέσως πέταγα κοντά της το κουτάκι (όχι πάνω της) το οποίο έκανε θόρυβω και την τρόμαζε. Βέβαια εγώ κρυβόμουν γιατί δεν έπρεπε να καταλάβει ότι εγώ το κάνω αυτό αλλιώς δεν θα είχε το σωστό αποτέλεσμα.

Εν ολίγης, το σκυλί κατάλαβε ότι δεν είναι μόνο ο μπαμπάς που παραμονεύει στο σπίτι αλλά υπάρχει και κάτι άλλο στο σπίτι που την βλέπει αν πάει να κάνει κάτι κακό ή κάποια "ζουζουνιά" και έτσι απο τότε έχει πάψει να κάνει ζημιές και είμαι άνετος να την αφήνω ελευθερη στο γραφείο (χωρίς φόβω να μασουλήσει τα DVD μου, καλώδια, κλπ κλπ) και σε άλλα μέρη του σπιτιού. Ακόμα και στων γονιών μου το σπίτι που έχει κάτσει κάποιες μέρες 8-10 ώρες εκεί δεν τους έχει κάνει ΚΑΜΙΑ ζημιά. Βέβαια αυτό για να το πετύχω πήρε αρκετό καιρό και αφοσίωση απο μεριάς μου να μην αμελείσω να κάνω αυτες τις "ασκήσεις" ώστε να μην το ξεχάσει και χαθεί όλος ο κόπος μου.

Last edited:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
.. και χτες το πρωί ανακάλυψα ότι είχε μασουλήσει το λάστιχο του ποτίσματος, του 'κανε μια τρύπα να και στη μέση κιόλας, άχρηστο το 'βγαλε!
Διορθωνεται αυτο ...υπαρχουν συνδεσμοι που ενωνουν δυο κομματια λαστιχο μαζι :)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Καλό, δεν το ήξερα! (όχι ότι πληγώθηκα κιόλας για το λάστιχο, απλά το ανέφερα για να δεις το άσχετο της ζημιάς)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω με τα λαστιχα και ειδικα τα μπεκακια εχω απελπιστει πλεον. Βαρεθηκα να τα αλλαζω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97