Και τα στηριζεις αυτα; Δηλαδη ειναι οκ αν ο σκυλος εκτεθει στον κινδυνο ενος οπλισμενου εισβολεα και πιθανοτατα σκοτωθει;Μια χαρα τα καταλαβαινεις!Αυτο εννοω τοση ωρα αλλα δεν ξερω μηπως δεν το ειπα καλα;
Και τα στηριζεις αυτα; Δηλαδη ειναι οκ αν ο σκυλος εκτεθει στον κινδυνο ενος οπλισμενου εισβολεα και πιθανοτατα σκοτωθει;Μια χαρα τα καταλαβαινεις!Αυτο εννοω τοση ωρα αλλα δεν ξερω μηπως δεν το ειπα καλα;
οταν μιλαμε για σκυλο εντος σπιτιου,η εκθεση ειναι αναποφευκτη σε περιπτωση εισβολης,οποτε η δυνατοτητα καταστολης ειναι σαφως υπερ...Ή να σκοτώσει;
Για το σκυλο το αποτελεσμα θα ναι το ιδιο.
Δηλαδη καποιος ξοδευει χρονο και χρημα μπολικο για να αποκτησει και να εκπαιδευσει ενα τετοιο σκυλο και μετα θα τον εκθεσει σε τετοιον κινδυνο;
Και πόσες είναι αυτές οι φυλές?εννοείται ότι ζητάς επίσημες εξετάσεις δυσπλασίας και αγκώνα για τις φυλές που είναι προϋπόθεση αναπαραγωγής.
ψάξε k βρες για την φυλή που σε ενδιαφέρει.Και πόσες είναι αυτές οι φυλές?
Εδω δηλαδη θα εμπαινες ?Η ξερειςνα κανεις τον αντρα μονο με τα πληκτρολογια?Άσε τα βίντεο και τις εκθέσεις και ξέχνα τα 2+3 δεν μπορεί να κάνει τπτ!
Αν θες φέρε τον καλύτερο σκύλο του κόσμο και εγώ τον φίλο μου το Raffaello σε 2 δεύτερα στον έχω εξαϋλώσει από προσώπου γης
Καταρχην αγαπητε φιλε για να υπαρχει γνωμη σε καποιο θεμα πρεπει να υπαρχει γνωση..Εσυ εχεις χρησιμοποιησει τσεκουρι ή σφυρι σε ΤΕΤΟΙΟ σκυλο οπως αυτος που εβαλα στο βιντεο??@Kouros αρχισες παλι τα βιντεακια με τα σκυλια μεσα σε κλουβια;;;
ξαφνικα αποκτα εξτρα ενδιαφερον το θεμα...
ο συγκεκριμενος που μασαει σιδερα κυριολεκτικα, οπως και καθε αλλος σκυλος φυλακας-κουταλιανος ή οπως αλλιως θες να τον πεις, με ενα σφυρι/τσεκουρι κατακεφαλα, παει στα θυμαρακια....
@Jimopliktos αν το σκεφτεσαι σε τετοιο βαθος χρονου, αφου θα εχεις κατασταλαξει σε μια στανταρ καθημερινοτητα, μπραβο σου που ψαχνεσαι...να ξερεις οτι ο καλυτερος συμβουλος του εαυτου σου, ειναι ο ...εαυτος σου. Παρε καποιο feedback αφου θες και απο το forum, αλλα βγες και ψαξου μονος σου. Ο καθενας θα σου πει με βαση τις δικες του εμπειριες, τα δικα του θελω και κριτηρια. Δεν υπαρχει το αντικειμενικα σωστο. Πηγαινε σε εκτροφεις, εκπαιδευτες, βρες απο κοντα σκυλια που σε ενδιαφερει η φυλη και τοτε θα καταλαβεις τι σου ταιριαζει...
6 χιλιάδες μηνύματα και 6 χρονια έχεις στο forum.και ρωτάς εμενα?να σαι καλα
Εκει διαφωνουμε κ πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι αντιδρας ετσι.Έχω ζήσει και χειρότερα από μαστιφ στο θέμα σαλιων, αλλά και απο τα καλύτερα θεωρητικά (ντοπερμαν)...φυσικά δεν συγκρίνονται αλλά και με το ντοπερμαν, μια χαρά σφουγγαρισμα θες όταν τον ταΐζεις και μια χαρά καθάρισμα στα καθίσματα του αυτοκινήτου όταν τον πας βόλτα και τινάξει το κεφάλι του.
Τέλος πάντων...
είναι προϋπόθεση της εξέτασης αναπαραγωγής(χαρακτήρα k μορφολογία, με βάση το πρότυπο),ίσwς και για BH, η εξέταση δυσπλασίας ισχίου και αγκώνα,όπως αυτή ορίζεται από τον όμιλο φυλής της εκάστοτε χώρας.άλλες φορες το ζητούνε οι κυνολογικοι όμιλοι για την έκδοση των pedigree.είμαι εδώ για να μαθαίνω
Ξαναπαρε corso.....Οποιος θελει να με βοηθησει στο αρχικο μου ερωτημα καλως αν δεν θελει δεν με πειραζει!
Μην το λες σε μενα αυτο.....Σε ευχαριστω πολυ!Απλα λογω και της δημοτικοτητας τελευταια της φυλης δεν ξερω αν θα εχει μεινει οταν θελησω να παρω τον σκυλο τυπικο δειγμα.Ηδη πλεον βλεπω σπανιζουν τα κανε κορσο...