Δεν μενουμε στο μπρονξ
Στην χωρα των καταυλισμων και του σφυριζα θελουμε δυο τετοιους..
Πνευματικα αναπηρη ειναο η γυναικα σου να εχει το τερας και να ανοιξει την πορτα στον ντελιβερα?Μιλαμε για ανθρωπους υπευθυνους και ενηλικες..Το βλεπεις στο βιντεο πως δαγκωνει τα συρματα?Εσυ θα ανοιγες την πορτα σς αγνωστο?Το αν εκθετεις το σκυλο σε κινδυνο δεν μπορω να το συζητησω νομιζω περναει τα ορια της λογικης.. Εσυ αν βιαζουν τη γυναικα σου ,δερνουν το παιδι σου πλιατσικολογουν το σπιτι σου κατσε αμετοχος και πες και στο σκυλο σου μην εμπλακει μη σπασει κανα νυχι....Θα τρελαθουμε!!!
Το πως ελεγχεται αυτο το ζωο ειναι αλλο κεφαλαιο και το αν μπορει ο καθενας να το χειριστει.Οτι χρειαζομαστε φυλαξη απο σκυλο ειναι γεγονος, τωρα απο ποιο επιπεδο φυλαξης και πανω αυτο ειναι αλλο καπελο...
Δεν μενουμε στο μπρονξ...στο μπρονξ η οπλοκατοχη και η οπλοχρησια απεναντι στο διαρρηκτη ειναι νομιμη....εδω που δεν ειναι θελουμε τετοιο σκυλο..1. Τα τελευταια χρονια θελω να πιστευω πως ειμαι γυναικα.
2.security. καρτες εισοδου-εξοδου. λειζερ κλπ Αυτο που ανεφερες ειναι ενα μεμονωμενο παραδειγμα...τετοια θα δεις διαφορα αν ψαξεις μεσα στα χρονια... Και εχουν γινει μαλιστα και σειρες διαρρηξεων οπου οι ληστες δεν πιαστηκαν και ποτε ή μετα απο πολυ καιρο ερευνων. Αυτο δεν αποτελει λογο για να εκπαιδευσεις εναν σκυλο για φυλαξη ενω δεν μπορεις να το χειριστεις...πας εξω, ερχεται ενα παιδι κατα πανω του να τον χαιδεψει, το αρπαζει. Ανοιγει η γυναικα σου την πορτα σε εναν γνωστο, κολλητο φιλο, ντελιβερα, πλασιε και απο λανθασμενη εκτιμηση του σκυλου, εκλαμβανει καποιες κινησεις ως επιθεση. Τον βουταει και αυτον...ποιο το αποτελεσμα; βρισκεις τον μπελα σου. Και ολα αυτα για μια απλη κατοικια που χρειαζεται μια σχετικη προστασια απο κλεφτρονια της περιοχης. Το γαβγισμα ως αποτροπη και στην αισχατη, ενα αρπαγμα (μεχρι εκει) απο ενστικτο δεν αρκουν; Δεν μενει ο ανθρωπος και στο Μπρονξ...δεν ειναι δα και στοχος σε πολη φημισμενη για μεγαλοεγκληματιες, ημαρτον... ποια ειναι η λυση; παιρνουμε σκυλο και τον αφηνουμε να κανει την ''βρωμικη δουλεια'' χωρις να νοιαζομαστε για τη δικη του τη ζωη;
Στην χωρα των καταυλισμων και του σφυριζα θελουμε δυο τετοιους..
Πνευματικα αναπηρη ειναο η γυναικα σου να εχει το τερας και να ανοιξει την πορτα στον ντελιβερα?Μιλαμε για ανθρωπους υπευθυνους και ενηλικες..Το βλεπεις στο βιντεο πως δαγκωνει τα συρματα?Εσυ θα ανοιγες την πορτα σς αγνωστο?Το αν εκθετεις το σκυλο σε κινδυνο δεν μπορω να το συζητησω νομιζω περναει τα ορια της λογικης.. Εσυ αν βιαζουν τη γυναικα σου ,δερνουν το παιδι σου πλιατσικολογουν το σπιτι σου κατσε αμετοχος και πες και στο σκυλο σου μην εμπλακει μη σπασει κανα νυχι....Θα τρελαθουμε!!!
Το πως ελεγχεται αυτο το ζωο ειναι αλλο κεφαλαιο και το αν μπορει ο καθενας να το χειριστει.Οτι χρειαζομαστε φυλαξη απο σκυλο ειναι γεγονος, τωρα απο ποιο επιπεδο φυλαξης και πανω αυτο ειναι αλλο καπελο...
Πολυ σοβαρη απαντηση, με καλυψες πληρως.καταρχην @Kouros ειπα απο το πρωτο ποστ οτι δεν λεω για εσενα.αφου το πηρες ομως ζεστα ας σου πω το σκεπτικο μου.
εχουμε εδω εναν μπατσοσκυλα που λεει παντου οτι κανει ιπο (τον εχουν και φιλο στο φβ καποια μελη),που εχει φτιαξει σκυλο φυλακα εδω,που οτι πιανει στα χερια γινετε χρυσος...που ...που...που...
θεωρητικα τα παει καλα,βγαζει μεροκαματο και δουλεια δεν κανει ομως ειπαμε στην θεωρεια μαμει και να τσιμπησει και κανα νεο πελατακι ανεβαζει και καμια ψευτικη φωτο,κομμενη/ραμενη,απο εκτροφειο της αμερικης και λεει οτι αυτος δουλευει την σκυλα.
αν καποιο πελατακη του πει να δει το δικο του σκυλι η απαντηση ειναι οτι δεν γινετε γιατι εχει ειδικη εκπαιδευση και θα χαλασει το σκλι.
ας ειναι ομως,το μεροκαματο το βγαζει.....αν με πιανεις.
οποτε δεν μπορω να πιστευω σε κουβεντες στυλ καφενειου που ολοι αν γινοταν πρωθυπουργοι ειχαν τον τροπο να σωσουν την χωρα,οπως δεν μπορουσα να πιστεψω αυτον πχ οταν μου ελεγε θα κανω ιπο μονος μου και θα κατεβω αθηνα μονο για διορθωσεις...ελα μωρε,τι ειναι το μπεχαδακι..
με καταλαβενεις ελπιζω.
οποτε αν δεν δεις κατι απο καποιον πλεον ΠΡΕΠΕΙ να μην πιστευεις με την μια αυτο που λεει.εχω ξαναπει,στην θεωρεια μαμαε ολοι,στην πραξη κολαμε.
τωρα αν θα εμπαινα εγω σε ενα σπιτι με τετοιο σκυλι.
εγω εχω ξαναπει οτι τα σκλια τα φοβαμαι,τα ξενα.εχω παει σε σπιτι μελους και με δυσκολια μπηκα μεσα παρολο που ημουν σιγουρος οτι δεν θα με πειραξουν τα σκλια αλλα.......
θεωρω οτι θα ξεπαστρεψω πιο ευκολα,αν θελω να κλεψω ενα σπιτι,οταν το σκλι λυσομαναει πισω απο τον φραχτη και μου δειχνει ανα πασα στιγμη τα ευαισθητα σημεια του παρα ενα σκλι που ειναι υποχθονιο και μολις το παρω χαμπαρι θα ειναι ηδη αργα.