Brit care salmonbarf χειροποιτητη δυσκολο....χρονος ελαχιστος και για αυτο...και το φοβαμαι κιολας λιγο...
τροφη αναλογη με ψαρι ναι....υπαρχει προταση στα ιδια χρηματα?δηλαδη σκαρτα 5ε το κιλο?
Brit care salmonbarf χειροποιτητη δυσκολο....χρονος ελαχιστος και για αυτο...και το φοβαμαι κιολας λιγο...
τροφη αναλογη με ψαρι ναι....υπαρχει προταση στα ιδια χρηματα?δηλαδη σκαρτα 5ε το κιλο?
Εδινα πριν ακανα wild coast της ιδια σειρας που δινεις, 65 τα 11,5 κιλα.barf χειροποιτητη δυσκολο....χρονος ελαχιστος και για αυτο...και το φοβαμαι κιολας λιγο...
Κατι με τραβαει να του κοψω το κοτοπουλο....δεν ξςρω γιατι....Εδινα πριν ακανα wild coast της ιδια σειρας που δινεις, 65 τα 11,5 κιλα.
τωρα πηρα αυτη της brit care ,εχει μεγαλη κροκετα για να μασαει γιατι την ακανα την πηγαινε αμασητη. Κι η brit ειναι πιο οικονομικη.
Iδια κιλα σκυλος, μονο που ο δικος μου ειναι πολυεξοδος, αν φαει κροκετα θελει 360 ημερησιως. Παρα ταυτα δεν ειχε θεμα με κακα.. Περπαταει ομως 2 χιλιομετρα το πρωι και 5-6 το απογευμα , θα τρεξει λιγο μαζι μου ενδιαμεσα παντα με λουρι και θα παιξουμε και στο σπιτι 2 20λεπτα εντονα...
Καλο θα ηταν να δοκιμασεις παραλληλα και τις δυο βολτες που σου ειπαν.
ΥΣ. κι εγω να πιασω κοκκινο. Ουτε να μας πληρωνε η Brit
Καλη είναι. Στα μειον όμως ότι έχει αρκετά μεγάλη δοσολογια ειδικα σε σχεση με την acana συν το ότι απο το 40% του σολωμού που περιέχει το 20% ειναι φρέσκο. Αυτο σήμαινει ότι το πραγματικό ποσοστο σολωμού στην τροφή πρέπει να είναι κάπου στο 25%. Οι wild coast της acana (δες και την pacifica αν σε παίρνει το μπατζετ σου), brit care salmon της brit και η N&D loe grain cod fish της Φαρμινα ειναι καλύτερες.Κατι με τραβαει να του κοψω το κοτοπουλο....δεν ξςρω γιατι....
Θα κοιταξω και τις δυο....
Η naturea ?Αξιζει?
Την εχω διαβασει εδω μεσα σε διαφορα ποστ αλλα δεν συγκρατησα ανα αντιστοιχει στην περιπτωση μου...
Κυριως μπαααας και στρωσει το τριχωμα...
οκ...μενω σ'αυτες...απο οτι βλεπω ισως ειναι και φθηνοτερες(η brit πχ)Καλη είναι. Στα μειον όμως ότι έχει αρκετά μεγάλη δοσολογια ειδικα σε σχεση με την acana συν το ότι απο το 40% του σολωμού που περιέχει το 20% ειναι φρέσκο. Αυτο σήμαινει ότι το πραγματικό ποσοστο σολωμού στην τροφή πρέπει να είναι κάπου στο 25%. Οι wild coast της acana (δες και την pacifica αν σε παίρνει το μπατζετ σου), brit care salmon της brit και η N&D loe grain cod fish της Φαρμινα ειναι καλύτερες.
Δοκίμασε profine που εχει παρόμοια σύσταση. Θα ειναι ευκολη και η μετάβαση. Ρίξε και μια ματιά στη farmina team breeder.Γεια σας παιδιά , έχω ένα σκυλάκο μποξεράκι 4 μηνών !! Του έχω ξεκινήσει την samsfield τροφή αλλά εκεί που την έτρωγε κανονικά , τώρα σαν να μην πολύ ενθουσιάζεται και δεν είναι και τόσο ζωηρός όσο ήταν πριν , συμβουλεύτηκα τον κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν έχει κάποιο θέμα απλά να του αλλάξω την τροφή !! Τι τροφές προτείνετε σε αυτά τα λεφτά να κυμαίνονται μην ξεφύγουμε !!!
λίγο τσιμπημένη αλλά εξίσου καλή και η πλατινουμ, βγαίνει γύρω στα 6 ευρώ το κιλό αλλά είναι πραγματικά αξιόλογη ρε συ, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κακά. η κολλητή μου που έχει λαμπραντοειδές ΄(όχι καθαρόαιμο - το υιοθέτησε από τα αδέσποτα) παίρνει πλατινουμ και είνια κομπλέ.barf χειροποιτητη δυσκολο....χρονος ελαχιστος και για αυτο...και το φοβαμαι κιολας λιγο...
Για το δικό μ σκύλο με βάρος 35 περίπου κιλά δίνω 60 ευρώ το μήνα περίπου με έτοιμη μπαρφ.barf χειροποιτητη δυσκολο....χρονος ελαχιστος και για αυτο...και το φοβαμαι κιολας λιγο...
Καλησπέρα. Την έτρωγε με όρεξη στην αρχή την ακανα; έχουν αποκλειστεί πρώτα παθολογικοι λόγοι; από αυτές που αναφερεις είχαμε δοκιμάσει την N&d low grain η οποία και της άρεσε και της είχε κάτσει καλά. Πολλά καλά σχόλια έχουν ακουστεί και για την platinum από συμφορουμιτες.Kαλησπέρα παιδιά απαντάω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα . Ταίζω εδώ και κανά 3μηνο acana puppy και φτάσαμε στο σημείο να μην την ακουμπάει . Αναγκαστικά θα αλλάξω τροφή . Από προσωπικές εμπειρίες τι θα μου προτείνατε ανάμεσα σε Brit grain free , N&D , platinum ;
Ναι την έτρωγε με όρεξη . Κτηνίατρο θα πάμε ούτως ή άλλως αλλά γενικά έχει όρεξη ακόμα και παξιμάδι προτιμάει να φάει παρα την τροφή τηςΚαλησπέρα. Την έτρωγε με όρεξη στην αρχή την ακανα; έχουν αποκλειστεί πρώτα παθολογικοι λόγοι; από αυτές που αναφερεις είχαμε δοκιμάσει την N&d low grain η οποία και της άρεσε και της είχε κάτσει καλά. Πολλά καλά σχόλια έχουν ακουστεί και για την platinum από συμφορουμιτες.
πλατινουμ και ξερό ψωμί (ή παξιμάδι). ούτε στομαχικά προβλήματα ούτε έχει χάσει ποτέ την όρεξή της. κάνε ένα κόπο και δοκιμάσε την θα σου λύσει τα χέρια πίστεψε με. ακάνα και μένα δεν της πολύ άρεσε από την αρχή και δεν το πίεσα.Kαλησπέρα παιδιά απαντάω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα . Ταίζω εδώ και κανά 3μηνο acana puppy και φτάσαμε στο σημείο να μην την ακουμπάει . Αναγκαστικά θα αλλάξω τροφή . Από προσωπικές εμπειρίες τι θα μου προτείνατε ανάμεσα σε Brit grain free , N&D , platinum ;
Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει κι εγώ από τον 1-2 μήνα με την acana small breed puppy. Την τελευταία εβδομάδα, μετά από συμβουλή του κτηνίατρου, προσποιούμαι ότι του την τρώω πριν τον αφήσω να πλησιάσει. Τον κρατάω έτσι 5-10 δευτερόλεπτα και μετά φεύγω. Πέφτει με τα μούτρα και δεν αφήνει τίποτα.Kαλησπέρα παιδιά απαντάω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα . Ταίζω εδώ και κανά 3μηνο acana puppy και φτάσαμε στο σημείο να μην την ακουμπάει . Αναγκαστικά θα αλλάξω τροφή . Από προσωπικές εμπειρίες τι θα μου προτείνατε ανάμεσα σε Brit grain free , N&D , platinum ;