Βοηθήστε με να αγοράσω σκύλο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μη τους ακους.... προσπαθουν να σε απομακρυνουν απο τους Αργεντινους. :cool:
Ελα στην Εκθεση και θα δεις υπεροχα δειγματα ;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΙΟΥ!! ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ!!

2. ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η' ΘΗΛΥΚΟ????????
1. Τον Πίου, έ...:confused:

Αν δεν έβλεπα αυτό το βλέμμα και αυτή την ανυπόκριτη χαρά, κάθε βράδυ που επιστρέφω...
Θα σε πλήρωνα, κάτι παραπάνω από τη mareco, για να τον έπαιρνες!!!:D

2. ΘΗΛΥΚΟ !!!!!

niaxaki

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2012
83
0
39
Aθήνα
www.facebook.com
ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...ΠΟΛΥ!! ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΟΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΩ ΣΑ ΝΑ ΘΕΛΩ 10 ΣΚΥΛΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ....
ΑΝ ΕΙΧΑ ΦΑΡΜΑ Η' ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ CANE CORSO... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εδω μας τα χαλας... με φαρμα ή τεραστιο σπιτι κανε κορσο ? Και τωρα ντογκο?

Πρεπει να διαβασεις για τις φυλες!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...ΑΝ ΕΙΧΑ ΦΑΡΜΑ Η' ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ CANE CORSO... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ...
Και όμως...

Γι' αυτό από την αρχή σε προέτρεψα να ψάξεις αρκετά... να δεις σκυλιά άπό κοντά... να διαβάσεις γι' αυτά... και, κυρίως, να μη βιαστείς!

Γιατί, ας πούμε, αν είχες φάρμα θα έπαιρνες άλλο σκύλο...
Και αν είχες τεράστιο σπίτι, επίσης, θα μπορούσε να πάρεις άλλο σκύλο, ανάλογα με τις ανάγκες...

Αλλά, το Cane Corso, για αρκετούς, επίσης, λόγους, θα μπορούσε να ζήσει "με κλειστά μάτια" σε διαμέρισμα!!!

Υ.Γ. Γεια στο "στόμα σου", Αμαλία!!! Μαζί γράφαμε...

niaxaki

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2012
83
0
39
Aθήνα
www.facebook.com
Δεν έχω διαβάσει καθόλου για το cane corso...απλά μου αρέσει...είναι επιβλητικός. Θα διαβάσω αμέσως τώρα για να δω τι εννοείς... Το Leonberger είναι κουκλάκι!!! Αmaliaz πόσο καιρό το έχεις το σκυλάκι σου?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Το Leonberger είναι κουκλάκι!!!
Αγαθός γίγαντας...
Ιδανικός σκύλος σύντροφος...
Χαμηλής ενέργειας και δεν "κουράζει" ένα άπειρο ιδιοκτήτη...

Μόνο με την όψη και το μέγεθος, είναι σε θέση να αποτρέψει αρκετούς επίδοξους εισβολείς (ή εφαψίες!)...
Αλλά, αν χρειαστεί, ρίχνει και τις "ψιλές" του...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Καλά,θα σας τα πρήξω και μετά με βλέπω να παίρνω σκύλο σε 1 χρόνο.Το καλό πράγμα αργεί να γίνει βέβαια..
Και το πιο βασικό απ' όλα στο να μην βιαστείς: Επιλογή του εκτροφείου!!!

Τον τελευταίο καιρό είχα την ευκαιρία να δω αρκετά ένα Dogo Argentino και ένα Cane Corso, αγορασμένα από "αμφίβολες πηγές"... έτσι, απλά, γιατί ο κολλητός είπε "έχω έναν καλό εκτροφέα να σου δώσει σκύλαρο σε καλύτερη τιμή"...

Γιατί σου το αναφέρω?
Γιατί κλαίει η ψυχή μου κάθε φορά που τα βλέπω (ειδικά το Cane Corso)!!!
Υπέροχοι χαρακτήρες και τα δύο... αλλά "σακατεμένα" ήδη από την γέννα τους...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πάρεις βαθιές ανάσες... Περίμενε την έκθεση! Εκεί θα δεις και ωραιότατα δείγματα dogo και cane και όποιας άλλης φυλής!
Μετά να δεις απορίες που θα έχεις! :D

niaxaki

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2012
83
0
39
Aθήνα
www.facebook.com
Παιδιά,υπάρχουν τόσα πράγματα που δυστυχώς δε γνωρίζουν οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες,που είναι πολύ εύκολο να κάνεις τη λάθος κίνηση. Κι εγώ αν δεν ήμουν της αναζήτησης,λόγω επαγγέλματος,θα την έκανα την πατατιά.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Άν θες να πάρεις σκύλο,τουλάχιστον φρόντισε να το κάνεις με στυλ.

Όσο πάει και καλυτερεύει!!! Σε λίγο βλέπω να μπαίνουν στο τραπέζι και οι φυλές που προτιμώ εγώ!