Αρχικα καλως ηρθες ηρθες στο φορουμ, πιστευω οτι εχεις να παρεις πολλα απο εδω.
Σχετικα επιγραμματικα...
1. Γιατι κοκκαλο με γευση μπεικον και οχι κοκκαλο με γευση...κοκκαλο;;;
Δοκιμασε χοντρο κοκκαλο αγελαδινο
2. Στο εχουν αναφερει αρκετες φορες (ειμαι απο κινητο κ βαριεμαι να κανω quote, σιγουρα mareco κ amaliaz) και θελω να το ξαναγραψω και εγω γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι το βασικο στο οποιο πρεπει να μεινεις.
Το σκυλι που εχεις, ειδικα με παρελθον κακοποιησης ή εστω κακης διαβιωσης χρειαζεται χρονο, πολυ χρονο, μηνες ισως κ χρονια να ανοιξει οπως πολυ ωραια ειπες κ να ξεδιπλωθει. Αντιλαμβανομαι οτι πανω στον ενθουσιασμο σου μπορει να θες να πας ενα βημα παρακατω (και εννοω πχ το ποσο γρηγορσ να σε εμπιστευτει ή να αποδεχτει καταστασεις) αλλα κατα την αποψη μου δεν ειναι κατι που πρεπει να "κανεις" εσυ αλλα να περιμενεις το σκυλο να σου δειξει ποτε πρεπει να πατε "στην επομενη πιστα", μεχρι τοτε πολυ αγαπη ζουζουνιες και τετοια, να δεθει μαζι σου, να ξερει οτι μπορει να πατησει πανω σου για να προχωρησει. Και ξαναλεω, αυτη η διαδικασια θελει ΠΑΡΑ πολυ χρονο, δε μπορει να γινει πχ σε μια δυο εβδομαδες και προφανως θελει υπομονη απο μερους σου.
3.Αυτα που σου εγραψε η(?) Δελτα θεωρω οτι ειναι παρα πολυ νωρις για να γινουν. Απο εκει κ περα ναι τα παιχνιδια σε καμια περιπτωση απλωμενα για αλλους λογους. Παντως το σκυλι μαλλον δεν ξερει να παιζει κ για αυτο δεν τα δινει σημασια και αν κ δε σου αναφερθηκε νομιζω, ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να δεις με εναν εκπαιδευτη. Μεσα απτο παιχνιδι θα γινει κ η εκπαιδευση
4. Το τι ειναι ζεστη για μας κ τι για ενα σκυλο ειναι εντελως διαφορετικο, οπως κ το τι σημαινει βολευομαι,χωραω κτλ κτλ
Πιθανον να χρειαζεται μικροτερο σπιτακι.
Προς το παρων αυτα και ξανα καλως ηρθες
Υγ: αγαπημενο μερος η Πτολεμαιδα