Βοήθεια!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
καλησπέρα redline και γενικα σε ολους.. εγώ ήθελα να σχολιάσω τη συζήτηση οσο αναφορά τα δαγκώματα.. συμφωνώ με τον Μάρκο ( άλλο που σε μενα δυσυχώς δεν έπιασε!!:D) αλλα τον τρόπο που ακολούθησα εν τέλει ήταν αυτός τησ Κατερίνας και μια χαρα έπιασε... Αλλο τωρα που βγάζει δοντάκια και έχει τρελαθεί το καημένο... Αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούν και πολλά άτομα που ξέρω... και ασ μην είμαστε τραγικοί... φυσικάκαι δεν υπάρχει λόγως κακομεταχείρησης του ζώου .. αν ήταν έτσι η κακομεταχελιρηση θα είμασταν όλοι πολύ καλά!! απλά σε κάποιεσ περιπτώσεις πρέπει να "μπούμε¨" στην νοοτροπία τουσ αν ήταν δλδ με την μαμα τους πως θα υμπεριφερόταν αυτη?? αυτά απο μένα ελπίζω να βοήθησα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Άλλο δαγκώνω επειδή βγάζω δόντια και άλλο δαγκώνω για παιχνίδι. Στη πρώτη περίπτωση εννοείται ότι του δίνεις λαστιχένια παιχνίδια για να ανακουφιστεί, δεν του δαγκώνεις το αυτί... Εγώ του μικρού του έδινα παγωμένα καρότα και ηρεμούσε πολύ. Πρώτον ο παγος λίγο μούδιαζε τον πόνο και plus του έκαναν καλό και τα καρότα. Στο άγριο παιχνίδι όμως έτρωγε δάγκωμα κανονικά και με τον νόμο!!!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
α!!και κατι που ξέχασα και θεωρώ οτι είνα σημαντικό για μένα...απο τη στιγμή που του μάθεις το "μη-όχι-οτιδήποτε" αυτομάτωσ μόλισ δάγκώνει μπορείσ να του το λές..και σταματάει..αυτο δεν σημαίνει φυσικά οτι δεν θα ξαναδαγκώσει αλλά όσο πιο πολύ ασχοληθείς τόσο πιο γρήγορα θα το μάθει.. εννοείται οτι απο την πρώτη στιγμή που θα του δώσεις την εντολή και θα σταματήσει ( έστω για δευτερόλεπτα) να δαγκώνει , να το επιβραβεύσεις με χάδια χρησιμοποιόντασ και το μπράβο με ωραίο ,χαρούμενο τόνο φωνής... αυτά κάνω και αυτά εφαρμόζω!!ούτε το δικό μου έχει σταματήσει τελείως (μη ξεχνάμε οτι είναι και κουτάβι ακόμα) αλλά η βελτιωση του φαίνεται καθημερινά!!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
ναι εννοείται...μιλάω για παιχνίδι..άλλωστε είπα ότι τώρα που βγάζει δόντια είναι λίγο διαφορετικά τα πραγματα!! εγώ βάζω τα παιχνίδια του στην καταψυξη και μετα του τα δίνω αλλά μου άρεσε και το καροτάκι θα το εφαρμόσω!! :D

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Εμας παντως ολα μας τα τραπεζακια ειναι χωρις γωνιες (νομιζω φαινονται κ στις φωτ/φιες) απο οταν εβγαζε δοντα αλλα το δαγκωμα στα χερια πανω στο παιχνιδι το ειχε κοψει απλα με το αου!

Για τα τραπεζακια δεν ειχε ποινη αλλα για το δαγκωνω επειδη θελω ετσι να παιξω ειχε παντα το αου συνοδευομενο με μαζεμα των χεριων κ αδιαφορια.

Το'μαθε γρηγορα.. Ειναι καλο κοριτσι το μωρο μας... :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Για αυτό λέμε ότι κάθε σκύλος χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση...ανάλογα με τη προσωπικότητά του...!!

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Για αυτό λέμε ότι κάθε σκύλος χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση...ανάλογα με τη προσωπικότητά του...!!
Κατερίνα αυτό με τα καρότα δηλαδή κάνει δουλειά?Δεν είναι επικινδυνο για το σκύλο?
Ο σκύλος βγάζει δόντια περίπου 6 μηνών?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επικίνδυνο γιατί? Το πιο μεγάλο λάθος που κάνουν κάποιοι είναι να δίνουν σκληρά κόκαλα σε κουτάβια που βγάζουν δόντια γιατί ένα σκληρό κόκαλο μπορεί να στραβώσει τα καινούργια δόντια που βγαίνουν. Το καρότο είναι λαχανικό και κάνει και καλό...Εντάξει, δεν είπαμε να τον πλακώσουμε στα καρότα...!!! Ο σκύλος 'έχει τελειώσει 6 μηνών...με τα δόντια του...

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
Επικίνδυνο γιατί? Το πιο μεγάλο λάθος που κάνουν κάποιοι είναι να δίνουν σκληρά κόκαλα σε κουτάβια που βγάζουν δόντια γιατί ένα σκληρό κόκαλο μπορεί να στραβώσει τα καινούργια δόντια που βγαίνουν. Το καρότο είναι λαχανικό και κάνει και καλό...Εντάξει, δεν είπαμε να τον πλακώσουμε στα καρότα...!!! Ο σκύλος 'έχει τελειώσει 6 μηνών...με τα δόντια του...
Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97