Βοήθεια

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φίλε μου πετσοπένια είναι η σκύλα μου! απλά εγώ δεν το έκρυψα! πες το εκτροφείο δεν σου ζητάω το Ε9,,,, τι πιο απλό?

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
στα ξανα ειπα μου το εφερε ενας οικογενειακος φιλος που εχει κτηνιατρικο κεντρο απο το darkaman στην αγγλια!

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
τωρα με το τι εννοεις δεν καταλαβαινω εγω το πηγα σε κτηνιατρο.και μου ειπε οτι ειναι πολυ δυνατο σκυλι!υγιεστατο!εμβολιασμενο ειναι το pedigree θα μου ερθει!εγω ειμαι καλυμενος!

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
εναξει λοιπον σε αφηνω στο παραλογισμο σου και ευχαριστω για την βοηθεια....

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
αν ειχες καμια χρησιμη πληροφορια που δεν αναγραφεται σε καποιο ποστ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
bitsa, θα βρεις τα πάντα στο φόρουμ, στο ανάλογο τμήμα.
Κάνε μια έρευνα και αν σε κάποιο σχετικό θέμα, δεν σου λυθούν οι απορίες ή σου δημιουργηθούν νέες, συνεχίζεις με ερωτήσεις, σε εκείνο το θέμα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
το όνομά του θα το μάθει όταν το επαναλαμβάνεις συνέχεια,,,,
τι του αρέσει.... θα το ανακαλύψεις στην πορεία.... άλλη απορία?

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
οτι 2 μερες εκανε την αναγκη του καπου συγκεκριμενα και απο σημερα τα εχει κανει οπου βρει παντου!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
είναι κουτάβι = μωρό το ξέρεις το run Forest run? έτσι θέλει τώρα!!!! θα πρέπει να είσαι πίσω του

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
bitsas μη τα πέρνεις προσωπικά. Απλά προσπάθησε να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν πολύ χρόνο και κόπο για να βοηθήσουν την κυνοφιλία στην χώρα μας. Όταν μπαίνει χρήστης σε forum με κυνοφιλικό χαρακτήρα, με φιλόζωους ανθρώπους που έχουν χύσει αίμα για τον σκύλο τους είναι λογικό να κατηγορηθούν ενέργειες όπως απόκτηση σκύλο απο εμπόρους.

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
πρωτον δεν αμφησβητησα τον κοπο σας ουτε ειπα κατι πανω σε αυτα..απλως καθε φορα που καποιος ανοιγει ενα ποστ,υπαρχουν μνματα του τυπου που το πηρες,τι εκανες,πως το αποκτησες..δεν ειπα οχι απλα δεν μου αρεσει η λαθος αμφισβητηση και χωρισ να εχει καποιος μια αποδειξη..το βλεπω λαθος να πει καποιος κατι ισα ισα για να γραψει και να φανει!!εγω ανοιξα ενα ποστ για βοηθεια οχι για διαμαχες μεταξυ μελων..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
bitsas για να το λήξουμε εδώ...με δεδομένο τον σκοπό του φόρουμ και την αρχική σου εμπειρία με την πρώτη σου δημοσίευση εδώ, αν ξεκινούσες αυτό το θέμα λέγοντας..." παιδιά τελικά πήρα το κουτάβι μου ράτσας τάδε, από το τάδε εκτροφείο όπως πχ με κατευθύνατε...", αντί να παίζεις κι εσύ με τις λέξεις και τα ποστ, δεν θα φτάναμε τόσες σελίδες να σε αμφισβητούμε. Θα σου ευχόμασταν και θα χαιρόμασταν με την χαρά σου. Αρα...έχεις μερίδιο ευθύνης. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε περαιτέρω.

Να σου ξαναπώ, πως δεν υπάρχει θέμα που δεν έχει μέχρι τώρα συζητηθεί. Αρα, σίγουρα θα βρεις τις απαντήσεις σου. Και ακόμη πιο σίγουρα, θα πρέπει πρώτα, να ζητάς την γνώμη του εκτροφέα σου. Αυτός είναι που ξέρει το κουτάβι σου, καλύτερα απ'όλους μας.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά που λέει η mareco παρά μόνο...

- το απο που προέρχεται ένα κουτάβι καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα και την υγεία του......
-ο τρόπος με τον οποίο παίρνουμε κουτάβι ,δείχνει του πόσο έχουμε αναλογιστεί για την σοβαρότητα των πράξεών μας...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά που λέει η mareco παρά μόνο...

- το απο που προέρχεται ένα κουτάβι καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα και την υγεία του......
-ο τρόπος με τον οποίο παίρνουμε κουτάβι ,δείχνει του πόσο έχουμε αναλογιστεί για την σοβαρότητα των πράξεών μας...
όπως και ο χρόνος που διαθέσαμε για να καταλήξουμε από Σίμπα, σε Ακίτα περνώντας μέσα στην ίδια ημέρα απ' όλους τους εκπροσώπους της ομάδας 5 και ο χρόνος που πήραμε την απόφαση της απόκτησης.

Αλήθεια Ακίτα ακούω, αλλά Ακίτα δε βλέπω.

Να χαίρεσαι το σκύλο σου και για το καλό των δυο σας πρέπει να μάθεις να είσαι λιγότερο παρορμητικός και όταν ζητάς βοήθεια μάθε να τη δέχεσαι και να μην είσαι εριστικός.

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
πρωτον εριστικος γινεται καποιος που το συνεχιζει και δεν εχει λογο!
δευτερον ποτε δεν μιλησα για καμια βοηθεια οποιος μπορουσε με βοηθησε και τον ευχαριστω...ανεξαρτητως μερικοι το μονο που κανουν ειναι να κρινουν να σχολιαζουν και να μην εχουν λογο κιολας οπως ξανα ειπα ισα ισα για να φανουν στους υπολοιπους..!
ειμαι αρκετα εξυπνος πιστευω να μπορω να διαχωρησω ποιος σκυλος μου ταιριαζε καλυτερα...και το μια μερα μου φαινεται και πολυ που λες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK