Βοήθεια

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
ξερεις κατι; παρεξηγηθεις ή οχι, σου αρεσει ή οχι εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει εκτροφεας(με την ορθη ενοια της λεξης)
τεσπα υπαρχουν πολλα στο φορουμ, μπορεις να ψαξεις και θα λυθουν ολες οι αποριες σου!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μαζί με το κουτάβι ''αγοράζεις'' και τον εκτροφέα....
είναι υποχρέωσή του να σε βοηθήσει και να σε καθοδηγήσει σωστά......

πάρε τον τηλ. η πήγαινε απο εκεί....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ρε παιδιά ψάχνετε εκτροφείο? ο άνθρωπος μέσα σε 3 μέρες πήρε κουτάβι από εκτροφείο????? Βρήκε την φυλή βρήκε γέννα και το πήρε με τη μια? Είπαμε η πρωταπριλιά είναι σε 21 μέρες!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ξαναρωτάω και νομίζω η ερώτηση μου ήτο σαφέστατη (και λύνει τις απορίες και σε πολλούς άλλους) ο σκύλος είναι όντως δύο μηνών;

Αν υπάρχει εκτροφέας, (τώρα θ' ακουστώ υπερβολικός, αλλά εκτροφέας σημαίνει ότι δεν πήρες το σκύλο διακόσια ευρώ γιατί πολύ απλά δε γίνεται) εκτός του ότι δεν πιστεύω πως δεν σε προετοίμασε για τα αρχικά αλλά ίσως δεν έδωσες την πρέπουσα βάση εκείνη τη στιγμή με τη χαρά σου, είναι υποχρεωμένος να σταθεί δίπλα σου ακόμα κι αν τον πάρεις και τον ρωτήσεις γιατί ο σκύλος σου δεν έχει πράσινη γλώσσα.

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
παιδια ξεκαθαρα πραγματα ηθελα το σκυλι πολυ το αγαπουσα και το ψαχνω καιρο δεν ειμαι της αποψεις περιμενω την γενα παραγγειλα απο εξω και σε μια μερα ηρθε..απο οτι καταλαβατε και θελετε να σας βοηθησω να το καταλαβετε δεν εχω θεμα περι του οικονομικου..π.χ σκεψου του πηρα και 4 τσουβαλια τροφη του πηρα καμια 20 παιχνιδια του πηρα σπιτακι του το εχω ολα οτι χρειαζεται και δεν χρειαζεται εδωσα μια 500 για διαφορεσ χαζομαρες το σκυλι δεν θα επερνα!..απλως ηθελα τον σκυλο και το πηρα..πρωτον απο την στιγμη που την λατρευω την φυλη και τα σκυλια ας μου πει καποιος γτ να παρω ενα σκυλακι που ξερω οτι 90% θα εχει προβλημα..ας μου λυση καποιον εστω αυτην την απορια?εμενα μου φτανει οτι μου τα εδειξε και μου τα ειπε ολα ο εκτροφεας του.για μενα ειναι αρκετο..τωρα να παρω σε μια χωρα καμποσα μιλια μακρια για να μαθω πληροφοριες μου φανηκε καπως αλλωστε για αυτο υπαρχει το ιντερνετ και το σιτε να φανταστω καλως..!μερικοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν και να πιστουν με μια κουβεντα μερικοι οχι!αλλωστε αυτα εχει η ζωη το να με βοηθηση καποιος το κανει επειδη το θελει και χωρις αποδειξεις και μ***!το να σας δειξω φορολογικη δηλωση για να κανω ενα ποστ δεν το ηξερα συγνωμη...τωρα το τι θα πειτε δεν με νοιαζει οποιος θελει και ειναι προθυμος να με βοηθησει ας το κανει δεν πιεσα καποιον εγω! ευχαριστω

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
oφείλω να ομολογήσω ότι το κατεβατό σου μου ήταν σχεδόν ακαταλαβίστικο.....

έστω.....κέρδισες λαχείο....!:)

αυτά που ρωτάς είναι όλα εδώ......Εκπαίδευση & Συμπεριφορά
....ξεκίνα την μελέτη (που έπρεπε να την είχες τελειώσει ''εχτές''...) και αν κάπου κάτι δεν καταλάβεις- ρώτα για διευκρινήσεις....

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
οφειλω να ομοληγησω οτι κοστησε ακριβα για ενα απλο λαχειο!δεν εχω σταματησει να διαβασω οσο μπορω κιολας δεν γινονται ολα σε μια μερα!ευχαριστω!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
παιδια ξεκαθαρα πραγματα ηθελα το σκυλι πολυ το αγαπουσα και το ψαχνω καιρο δεν ειμαι της αποψεις περιμενω την γενα παραγγειλα απο εξω και σε μια μερα ηρθε..απο οτι καταλαβατε και θελετε να σας βοηθησω να το καταλαβετε δεν εχω θεμα περι του οικονομικου..π.χ σκεψου του πηρα και 4 τσουβαλια τροφη του πηρα καμια 20 παιχνιδια του πηρα σπιτακι του το εχω ολα οτι χρειαζεται και δεν χρειαζεται εδωσα μια 500 για διαφορεσ χαζομαρες το σκυλι δεν θα επερνα!..απλως ηθελα τον σκυλο και το πηρα..πρωτον απο την στιγμη που την λατρευω την φυλη και τα σκυλια ας μου πει καποιος γτ να παρω ενα σκυλακι που ξερω οτι 90% θα εχει προβλημα..ας μου λυση καποιον εστω αυτην την απορια?εμενα μου φτανει οτι μου τα εδειξε και μου τα ειπε ολα ο εκτροφεας του.για μενα ειναι αρκετο..τωρα να παρω σε μια χωρα καμποσα μιλια μακρια για να μαθω πληροφοριες μου φανηκε καπως αλλωστε για αυτο υπαρχει το ιντερνετ και το σιτε να φανταστω καλως..!μερικοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν και να πιστουν με μια κουβεντα μερικοι οχι!αλλωστε αυτα εχει η ζωη το να με βοηθηση καποιος το κανει επειδη το θελει και χωρις αποδειξεις και μ***!το να σας δειξω φορολογικη δηλωση για να κανω ενα ποστ δεν το ηξερα συγνωμη...τωρα το τι θα πειτε δεν με νοιαζει οποιος θελει και ειναι προθυμος να με βοηθησει ας το κανει δεν πιεσα καποιον εγω! ευχαριστω
δεν κατάλαβα :confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Δεν ενδιαφέρει κανέναν μας η φορολογική σου δήλωση.
Μην μας λες, πόσα λεφτά ξόδεψες και σε τι . Μακάρι να έχεις και να ξοδεύεις.
Πες μας μόνο, από ποιό εκτροφείο το πήρες, για να λήξει η αμφισβήτηση.
Είναι μια απόλυτα θεμιτή πληροφορία.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Απο οπου και να το πηρε εγω κολλησα με κατι αλλο παντως...
Γιατι πρωτα παιρνεις ενα ακιτα και μετα ψαχνεις τι να κανεις και πως με αυτο;
Πρωτα παιρνεις τον σκυλο και μετα το ψαχνεις;
Μηπως θα επρεπε πρωτα να ψαχτεις για την φυλη οσο δεν παει και μετα να το αποκτησεις;
Η μηπως εγω ειμαι ο αναποδος της παρεας;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άντε και τα πήρε όλα ανάποδα,,,,,, άντε και έγινε παρορμητικά..... μπήκε και ρώτησε.... και αγνόησε τους πάντες!!!! Εκεί κολλάω και κολλάω πολύ ειδικά με την υπεράσπιση του λάθους χτυπάω τελικές...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
οφειλω να ομοληγησω οτι κοστησε ακριβα για ενα απλο λαχειο!δεν εχω σταματησει να διαβασω οσο μπορω κιολας δεν γινονται ολα σε μια μερα!ευχαριστω!
δεν κατάλαβες μάλλον το μήνυμά μου... :rolleyes:
επειδή η απόκτηση του σκύλου σου έγινε με τον πιο τυχάρπαστο και επικίνδυνο τρόπο....και επειδή η τύχη είναι ο πιο ευμετάβλητος παράγοντας στην ζωή μας....

το λαχείο που κέρδισες είναι ότι συμμετέχεις σε ένα φόρουμ που έχει τις περισσότερες απο τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος μελλοντικός ή νυν ιδιοκτήτης σκύλου....
έστω.....κέρδισες λαχείο....!:)
αυτά που ρωτάς είναι όλα εδώ......Εκπαίδευση & Συμπεριφορά
οπότε ξεκίνα να διαβάζεις όλα όσα έπρεπε να είχες λύσει ΠΡΙΝ την απόκτηση του σκύλου...

Last edited:

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
παιδια το πηρα απο ενα εκτροφειο στην αγγλια... το οτι πηρα σκυλο πριν το ψαξω ειναι ψεμα..οσο και να διαβασεις ειναι αλλιως στην πραξη και αλλιως στην θεωρια..ο καθενας λεει το δικο του..και μεσα σε αυτα υπαρχουν κοινα στοιχεια! το ψαχνω και διαβαζω αρκετο καιρο ανεξαρτητως το ποστ που ειχα κανει!αλλα οσο και να διαβασεις αμα δεν πιασεις το *( αντικειμενο) *σκυλι στα χερια σου να δεις (συμπεριφορα, στοιχεια χαρακτηρα και οτι αλλο εχει!απλως ηθελα μια βοηθεια γτ ειναι μικρος και δεν ξερω ακομα τι πρεπει!οπως ειπα αλλοι λενε να το μαλωνεις αλλοι οχι!ο καθενας εχει δικο του τροπο συμπεριφορας!

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
darkman λεγεται και το κουταβι ειναι 13 βδομαδων ελπιζω να ελυσα τις αποριες σας!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ε πες το εκτροφείο ήρθε ο σκύλος μέσα σε 2 μέρες???? σόρρυ άλλα δεν σε πιστευω!

Το ότι τον έχεις ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ δεν είναι κακό το να λες δράκους όμως....

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
διαβασα οτι μπορω και ακομα διαβαζω!απλως ζηταω περισσοτερες πληροφοριες και ανθρωπους με εμπειρια στα σκυλια που κατι θα ξερουν!!

bitsas

Active Member
5 Μαρτίου 2012
28
0
θες να με πιστεψεις καλος δεν θες προβλημα σου δεν ειπα μα μου σου του!εγω βοηθεια ζητησα απο εμπειρους ιδιοκτητες πανω στη φυλη!να ξερεις οποιος εχει θεληση και μπορει ολα τα κανει αυτη ειναι μια μικρη διαφορα αναμεσα σε πολλους ανθρωπους!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK