δεν κατάλαβαπαιδια ξεκαθαρα πραγματα ηθελα το σκυλι πολυ το αγαπουσα και το ψαχνω καιρο δεν ειμαι της αποψεις περιμενω την γενα παραγγειλα απο εξω και σε μια μερα ηρθε..απο οτι καταλαβατε και θελετε να σας βοηθησω να το καταλαβετε δεν εχω θεμα περι του οικονομικου..π.χ σκεψου του πηρα και 4 τσουβαλια τροφη του πηρα καμια 20 παιχνιδια του πηρα σπιτακι του το εχω ολα οτι χρειαζεται και δεν χρειαζεται εδωσα μια 500 για διαφορεσ χαζομαρες το σκυλι δεν θα επερνα!..απλως ηθελα τον σκυλο και το πηρα..πρωτον απο την στιγμη που την λατρευω την φυλη και τα σκυλια ας μου πει καποιος γτ να παρω ενα σκυλακι που ξερω οτι 90% θα εχει προβλημα..ας μου λυση καποιον εστω αυτην την απορια?εμενα μου φτανει οτι μου τα εδειξε και μου τα ειπε ολα ο εκτροφεας του.για μενα ειναι αρκετο..τωρα να παρω σε μια χωρα καμποσα μιλια μακρια για να μαθω πληροφοριες μου φανηκε καπως αλλωστε για αυτο υπαρχει το ιντερνετ και το σιτε να φανταστω καλως..!μερικοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν και να πιστουν με μια κουβεντα μερικοι οχι!αλλωστε αυτα εχει η ζωη το να με βοηθηση καποιος το κανει επειδη το θελει και χωρις αποδειξεις και μ***!το να σας δειξω φορολογικη δηλωση για να κανω ενα ποστ δεν το ηξερα συγνωμη...τωρα το τι θα πειτε δεν με νοιαζει οποιος θελει και ειναι προθυμος να με βοηθησει ας το κανει δεν πιεσα καποιον εγω! ευχαριστω
δεν κατάλαβες μάλλον το μήνυμά μου...οφειλω να ομοληγησω οτι κοστησε ακριβα για ενα απλο λαχειο!δεν εχω σταματησει να διαβασω οσο μπορω κιολας δεν γινονται ολα σε μια μερα!ευχαριστω!
οπότε ξεκίνα να διαβάζεις όλα όσα έπρεπε να είχες λύσει ΠΡΙΝ την απόκτηση του σκύλου...