Βοήθεια, τι να κάνω με τους λαγούς και το Μουφ;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, τηλεόραση δεν βλέπει ποτέ το Μουφ. Σημερα κάπως θα βρω να τον απασχόληση και αυριο θα πάμε στον Άγιο Λουδοβίκο για φέτα, ελαιόλαδο, γλυκό περγαμόντο και σαντορινιό κρασί διότι στο Καλαμποκιστάν γιόκ.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Προβλήματα που έχετε και εσείς εκεί στην Αμερική.
Και εμείς εδω κλαιγομαστε για μνημόνιο, ανεργία και λοιπά ασήμαντα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν ειπα ποτέ ότι ειναι πρόβλημα η έλλειψη φέτας στο Καλαμποκιστάν. Επιπλέον το Μνημόνιο δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους Έλληνες και τις οικογένειες τους, όπου και να κατοικούν.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Καλά ντε, μην στραβωνεις.
Το μήνυμα μου δεν απαντούσε στην αγωνία σου να βρεις φέτα στο καλαμποκισταν.
Απλά μην έχοντας διαβάσει το ενδιαφέρον θέμα σου και τις πολύ χαρακτηριστικες (ζωντανές θα ελεγα) περιγραφές σου και διαβάζοντας το τώρα, βλέπω τις μεγάλες διαφορές στην ζωή, στην κουλτούρα και στην καθημερινότητα γενικά μεταξύ Ευρώπηςκαι αΑμερικής.
Το σχόλιο μου δεν ήταν προσωπικό προς εσένα αν και διαβάζοντας ξανά το μήνυμα μου, βλέπω πως αυτήν την εντύπωση δίνει και είναι λογικό να πάθεις ταπηροκρανιωση.
Οπότε οφείλω να ζητήσω συγνώμη. Δεν ήταν ο σκοπός μου να σε θίξω.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, δεν στραβώνω ούτε Νοιώθω θιγμένη. Απαντάω. :) Το ξερω ότι ειναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα και ο,τι και να λέει ο κόσμος εχει δικιο. :(

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Και φυσικά δεν αμφισβητω το ποσό Ελληνίδα νιώθεις (δεν σε γνωρίζω αλλωστε). Γνωρίζω όμως πόσο πολύ Έλληνες εσθανονται οι του εξωτερικού (περισσότερο από εμας)

Τελικά φέτα βρήκες;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στο Καλαμποκιστάν; Μόνον ένα αηδέστατο κατασκεύασμα από το Wisconsin. Πρέπει να πάω στον Άγιο Λουδοβίκο, αλλά με βλέπω να πηγαίνω αύριο, εννοείται μετά του θρηνούντος κατά την επιστροφή Μουφ (που θα βλέπει τις σακούλες με τα φαγιά).

Όσο για τον ελληνισμό μου, μόλις περιέλουσα με βρισιές μια ηλίθια Αμερικάνα που βγήκε στην Amazon και καθύβρισε το γλυκό του κουταλιού περγαμόντο, διότι, λέει, δεν ήξερε ότι το φτιάχνουμε έτσι και όχι μαρμελάδα! Όχι παίζουμε! :p

• Like
Reactions: manolo

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμάν, η ιστορία με τα λαγουδάκια δεν έχει τέλος. Το μικρό τέρας πάει και τα κυνηγάει και έτσι και δεν βγουν από τη φωλιά τους να τρέξουν ώστε να τα κυνηγήσει, προσπαθεί να τα βγάλει αυτός!! Με τη μάνα τους δε έχει κάκιστες σχέσεις διότι θεωρεί ότι τα λαγουδάκια ανήκουν στην αφεντιά του. Και τώρα έγινε το εξής κουφό: αφού το τέρας κατούρησε γύρω-γύρω τη φωλιά για να μη μας μείνει καμιά αμφιβολία κανενός, τα λαγουδάκια αποφάσισαν να τον εκδικηθούν.

Επειδή είδα και αποείδα, τον βγάζω στον κήπο τώρα μόνο με λουρί διότι τον πιάνει το αλλοιώτικο και δεν μπορώ να τον πιάσω. Μια μέρα λοιπόν έγινε επεισόδιο: τρία λαγουδάκια ήρθαν μέχρι την πόρτα της κουζίνας και κοιτάζονταν με το Μουφ που είχε πάθει παρακρούσεις απ' το κακό του που δεν μπορούσε να βγει έξω. Κοιταζόντουσαν λοιπόν για πολλή ώρα και μετά τα λαγουδάκια πήγανε και τα κάνανε ακριβώς έξω στη πέργολα και μετά σηκωθήκανε και φύγανε!!!!!

Σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό διότι δεν έχω ξαναδεί λαγούς να πλησιάζουν τόσο κοντά. Μήνυμα προς το τέρας ήτανε...

• Like
Reactions: Aslan

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Μηπως το μηνυμα ηταν προς εσενα που τους στερεις τον φιλο τους;;; :D
Φανταζομαι την αντιστοιχη πλευρα της κουνελομανας στο δικο της forum να περιγραφει το πως προσφατα μετακομισε μια μανα με τον σκυλο της διπλα στην τρυπα της κλπ και πως δεν μπορει να ησυχασει με τα κουνελακια της που πανε και κατουροχ3ζουν γυρω απ' το σπιτι επειδη τον διεκδικουν ως δικο τους κλπ...:ROFLMAO::cry::ROFLMAO::cry: Πολυ γελιο Σαρα να 'σαι καλα!:LOL:

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
@Sara όσο δε βλέπουμε λαγο-μουφο-φωτογραφιές δε σε πιστεύουμε! :p

Σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό διότι δεν έχω ξαναδεί λαγούς να πλησιάζουν τόσο κοντά. Μήνυμα προς το τέρας ήτανε...
Μηνυμα αγάπης θα ήτανε!
Αυτός σιγά-σιγά θα τους πηγαίνει και τα μπιφτέκια του! :D

• Like
Reactions: Sara and Aslan

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τι φωτογραφίες καλέ; Των λαγουδόσκατων; Δεν τολμάω να τον αφήσω ελεύθερο διότι φοβαμαι. Τις προάλλες έβγαλε ένα λαγουδάκι έξω και το κυνήγαγε και κεινο ούρλιαξε, αφού νόμιζα ότι το δάγκωσε, αλλα δεν κανει τέτοια. Απο την άλλη μεριά τον έχω δει να πηδάει και να χάφτει μύγες στον αέρα. Αφήστε διότι δεν αντέχω να καθαρίζω πτώματα μετά.

Όσο για τη λαγουδομάνα, αυτη μετακόμισε μετά απο μας διότι πρώτον την ειδα, δεύτερον δεν ειμαι σχολαστικά βλαμενη όπως οι γείτονες μου με το κούρεμα του γρασιδιού και τρίτον σταμάτησα τα χημικά λιπάσματα που βάζανε οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες. Επομένως οι λαγοί αποφασίσανε ότι μπορούνε να γεννήσουνε στον κήπο μου και να ελπίζουνε ότι θα ζήσουνε τα λαγουδάκια τους.

Το Μουφ δεν προκειται να πάει κανένα μπιφτέκι. Αφού για να τον φέρνω πίσω στο σπιτι του υπόσχομαι τυρί και έρχεται τρεχάλα. Δεν εχει καμια διάθεση να μοιραστεί αυτο ή ό,τι αλλο.

Ο τρελός γείτονας δίπλα δουλεύει για τη χημική εταιρεία λιπασμάτων και μου τα έπρηξε στην αρχή διότι προτιμώ να μην καταστρέφω το περιβάλλον. Τουλάχιστον με εξιλεώνει ο υπέροχος και τέλος τρόπος με τον όποιον καθαρίζω το αυτοκίνητο μου και ευφραίνονται οι γείτονες.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Τι φωτογραφίες καλέ; Των λαγουδόσκατων; Δεν τολμάω να τον αφήσω ελεύθερο διότι φοβαμαι. Τις προάλλες έβγαλε ένα λαγουδάκι έξω και το κυνήγαγε και κεινο ούρλιαξε, αφού νόμιζα ότι το δάγκωσε, αλλα δεν κανει τέτοια. Απο την άλλη μεριά τον έχω δει να πηδάει και να χάφτει μύγες στον αέρα. Αφήστε διότι δεν αντέχω να καθαρίζω πτώματα μετά.
ανατρίχιασα ! :barefoot::eek::confused::D

• Like
Reactions: Sara

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμαν, αυτό το γουρούνι που έχω για σκυλί ξαναχτυπά! Καθόμουνα του καλού καιρού στο γραφείο μου και μου κουβάλησε ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ένα νεογέννητο λαγουδάκι!!!! Το άφησε στο πάτωμα, κάθισε μπροστά του και κούναγε την ουρά του λες και έκανε κάποιο κατόρθωμα. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Το καημένο το λαγουδάκι σερνότανε και ήταν φοβισμένο, αλλά κατά τ' άλλα δεν ήταν τραυματισμένο. Πήρα το σερίφη τηλέφωνο που μου είπε να βρω τη φωλιά και να το βάλω μέσα. Άντε τώρα να βρεις φωλιά λαγού σε ένα στρέμμα κήπο με ακούρευτο γκαζόν διότι τις τελευταίες μέρες κάνει κατακλυσμό. Τελικά θυμήθηκα ότι το ΟΥΦΟ τριγύρναγε πολύ σε κάποιο σημείο χτες, οπότε έψαξα αρκετή ώρα και βρήκα χνούδια που συνήθως σημαίνουνε φωλιά. Ευτυχώς που είχα πλαστικά χειρουργικά γάντια στο σπίτι και το έπιασα με προσοχή και το κουβάλησα σε μια κόλλα χαρτί. Μου έδειξε θριαμβευτικά και ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΝ ΖΩΟΝ πού ήτανε η φωλιά, οπότε το έβαλα μέσα το καημένο το λαγουδάκι μαζί με τ' αδερφάκια του, βούτηξα ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ υπό μάλλης και μπήκα σπίτι. Αποκλείεται να τον ξαναφήσω μόνο του στον κήπο μέχρι να τελειώσουνε οι γέννες των λαγών.

Είμαι δυστυχώς η μόνη στη γειτονιά που αρνείται να βάλει χημικά λιπάσματα στον κήπο διότι είναι αντιοικολογικά και οι λαγοί βρήκανε τον κήπο μου παράδεισο και το μετατρέψανε σε μαιευτήριο...

Last edited:
  • Like
Reactions: l.Kyveli

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
απο τη στιγμη που στο εφερε ζωνατνο οκ η πανιδα του τοπου δεν κινδυνευει.. ασε το μουφ ελευθερο να παιζει με τα λαγουδακια μεγαλα και μικρα... απλα ασε τα λιγο ακομα να μεγαλωσουν...

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Αμαν, αυτό το γουρούνι που έχω για σκυλί ξαναχτυπά! Καθόμουνα του καλού καιρού στο γραφείο μου και μου κουβάλησε ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ένα νεογέννητο λαγουδάκι!!!! Το άφησε στο πάτωμα, κάθισε μπροστά του και κούναγε την ουρά του λες και έκανε κάποιο κατόρθωμα. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Το καημένο το λαγουδάκι σερνότανε και ήταν φοβισμένο, αλλά κατά τ' άλλα δεν ήταν τραυματισμένο. Πήρα το σερίφη τηλέφωνο που μου είπε να βρω τη φωλιά και να το βάλω μέσα. Άντε τώρα να βρεις φωλιά λαγού σε ένα στρέμμα κήπο με ακούρευτο γκαζόν διότι τις τελευταίες μέρες κάνει κατακλυσμό. Τελικά θυμήθηκα ότι το ΟΥΦΟ τριγύρναγε πολύ σε κάποιο σημείο χτες, οπότε έψαξα αρκετή ώρα και βρήκα χνούδια που συνήθως σημαίνουνε φωλιά. Ευτυχώς που είχα πλαστικά χειρουργικά γάντια στο σπίτι και το έπιασα με προσοχή και το κουβάλησα σε μια κόλλα χαρτί. Μου έδειξε θριαμβευτικά και ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΝ ΖΩΟΝ πού ήτανε η φωλιά, οπότε το έβαλα μέσα το καημένο το λαγουδάκι μαζί με τ' αδερφάκια του, βούτηξα ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ υπό μάλλης και μπήκα σπίτι. Αποκλείεται να τον ξαναφήσω μόνο του στον κήπο μέχρι να τελειώσουνε οι γέννες των λαγών.

Είμαι δυστυχώς η μόνη στη γειτονιά που αρνείται να βάλει χημικά λιπάσματα στον κήπο διότι είναι αντιοικολογικά και οι λαγοί βρήκανε τον κήπο μου παράδεισο και το μετατρέψανε σε μαιευτήριο...
λαγο σε λαδόκολλα δεν έχω ξαναδει ! α ρε Σάρα.. (y):) στο τέλος θα κάνεις και κανένα μάστερ λαγουδομαμής ! :giggle:(y):)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
απο τη στιγμη που στο εφερε ζωνατνο οκ η πανιδα του τοπου δεν κινδυνευει.. ασε το μουφ ελευθερο να παιζει με τα λαγουδακια μεγαλα και μικρα... απλα ασε τα λιγο ακομα να μεγαλωσουν...
Μωρέ κινδυνεύει διότι ειναι πολυ δύσκολο να βρω τις φωλιές, μπορεί να βρω λάθος φωλιά, μπορεί να το τραυματίσει το ζώον, ένα σωρό μπορεί. Καλα που δεν ζούμε στην Αυστραλία διότι θα είχαμε κοάλα στον κήπο και θα είχε πέσει επιδημία γονορροιας στα κοάλα, θα εξαφανίζονταν ως είδος και θα ειχα καταλήξει εγω μεν στο φρέσκο και το Μουφ ούτε θέλω να σκέφτομαι πού.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
αν ησουν αυστραλια... θα αφηνες μια γατα ελευθερη αθ εδιωχνε και τους λαγους ....
μετα θα αφηνες το μουφ ελευθερο και θ αησυχαζες και από τη γατα...
κι το τελευταιο με την ευλογια του κρατους...