Τα στοιχεία της Βραζιλιανας τα έχεις ;
Κοπελλιά...μπροστά στην δικιά μου τρελλή γειτόνισσα, οι γριές είναι γατούλες........ πάντως όποιος δεν εχει γνωρίσει αυτές τις γριες, δεν ξερει τι θα πει πραγματικά κακός γειτονας!
Κοπελλιά...μπροστά στην δικιά μου τρελλή γειτόνισσα, οι γριές είναι γατούλες...
Μα να μην έχει κανείς το τηλέφωνο του grip reaper...εριξε η δικιά σου γειτόνισσα αποκεφαλισμένο κοκκορα στην εισοδο του καταστήματος του ενοικιαστη σου για να τον τρομάξουν και να φύγει? Ανεβαίνουν να χτυπουν με βαριοπούλα τη μεσοτοιχία με το διπλανο σπιτι? Καλεσαν τα κανάλια εν ώρα υποτίθεται σεξουαλικης συνεύρεσης των διπλανών τους για να δειξουν ότι εχουν προβλημα (το διαμερισμα των σεξ. οργιων ανοικιαστο βεβαια)?
ενιοτε βγαίνουν και κατουρούν και στα πλατυσκαλα.... αναλογα τα μάγια που κάνουν μαλλον!Μα να μην έχει κανείς το τηλέφωνο του grip reaper...
η προσωπικη μου πειρα μου εχει δειξει κατι πολυ βασικο και απλο...παρα πολλοι ανθρωποι ειναι σε θεση να ξεκινησουν κατι,αλλα ελαχιστοι να το τελειωσουν...μην επεκταθουμε περισσοτερο...ειναι σαφες τι εννοω...@ Reinmeister...στην θεωρία καλά τα λες. Αν...θέλεις να είσαι ισοβίως σ'έναν 24ωρο πόλεμο και να μην μπορείς να κλείσεις μάτι. Αν επιλέξεις αυτή την ποιότητα ζωής, όντως μπορείς να κινηθείς, σύμφωνα με όσα λες.
ghelly WHAT!?!?!? σοβαρολογείς;;;;;
αν και ειναι κατάχρηση του θρεντ: επι 3 μέρες ακουγαμε στο ραδιο οτι επαιρναν τηλ και παραπονιούνταν για τα κοπρανα σκύλου σε βεράντα διπλα τους (οχι στη βραζιλιάνα).... την τρίτη μέρα ηρθε συνεργείο και καμερες... ανεβηκε και τράβηξαν πλάνα από ενα αστραφτερά καθαρό μπαλκόνι.Παντως Ghelly αν το κανεις σεναριο αυτο με τις τρελλες γριες θα σπασει τα μηχανακια της agb εχω ριξει πολυ γελιο με τις περιπετειες τους. Ειδικα αυτη με το τηλεοπτικο συνεργειο για την διαπιστωση των ερωτικων συνευρεσεων των διπλανων χαχαχαχα ολα τα λεφτα.
Εχουν φτάσει 90 η μανα τους και 70 δαυτες και δεν λένε να βάλουν μυαλό...Αχαχαχαχα αρχισε να γραφεις λεμε...
Χιλια συγγνωμη απο τον θεματοθετη για τα off topic αλλα καποια πραγματα ξεπερνανε και την φαντασια..