Βοήθεια με πολύ κακό γείτονα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα στοιχεία της Βραζιλιανας τα έχεις ; :)

μη χαίρεσαι, δεν ηταν οπως φανταζεσαι..... πάντως όποιος δεν εχει γνωρίσει αυτές τις γριες, δεν ξερει τι θα πει πραγματικά κακός γειτονας!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
ωχ, κρίμα :-( , το μυαλο μου ταξιδευε ηδη στην κοπα καμπάνα.. :p

Οι γριες ειναι οι χειρότερες στρίγκλες , διαπιστωμένο πολλάκις. Αυτο που παντα αναρωτιόμουνειναι πως δε φοβούνται που συντομα θα πανε στον αγύριστο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
..... πάντως όποιος δεν εχει γνωρίσει αυτές τις γριες, δεν ξερει τι θα πει πραγματικά κακός γειτονας!
Κοπελλιά...μπροστά στην δικιά μου τρελλή γειτόνισσα, οι γριές είναι γατούλες...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κοπελλιά...μπροστά στην δικιά μου τρελλή γειτόνισσα, οι γριές είναι γατούλες...

εριξε η δικιά σου γειτόνισσα αποκεφαλισμένο κοκκορα στην εισοδο του καταστήματος του ενοικιαστη σου για να τον τρομάξουν και να φύγει? Ανεβαίνουν να χτυπουν με βαριοπούλα τη μεσοτοιχία με το διπλανο σπιτι? Καλεσαν τα κανάλια εν ώρα υποτίθεται σεξουαλικης συνεύρεσης των διπλανών τους για να δειξουν ότι εχουν προβλημα (το διαμερισμα των σεξ. οργιων ανοικιαστο βεβαια)?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
εριξε η δικιά σου γειτόνισσα αποκεφαλισμένο κοκκορα στην εισοδο του καταστήματος του ενοικιαστη σου για να τον τρομάξουν και να φύγει? Ανεβαίνουν να χτυπουν με βαριοπούλα τη μεσοτοιχία με το διπλανο σπιτι? Καλεσαν τα κανάλια εν ώρα υποτίθεται σεξουαλικης συνεύρεσης των διπλανών τους για να δειξουν ότι εχουν προβλημα (το διαμερισμα των σεξ. οργιων ανοικιαστο βεβαια)?
Μα να μην έχει κανείς το τηλέφωνο του grip reaper...

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
λογικες λυσεις με παραλογους ανθρωπους δεν υφιστανται...πληρωμη ομως με το ιδιο νομισμα σε μεγαλυτερο βαθμο υφισταται και ειναι η μονη που γινεται αποδεκτη...επισης keep in mind οτι παρανομος δεν ειναι αυτος που παρανομει,αλλα αυτος που πιανεται να παρανομει...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
@ ghelly...άστο σου λέω...σ'αυτή την κατηγορία παίζει κι αυτή.

@ Reinmeister...στην θεωρία καλά τα λες. Αν...θέλεις να είσαι ισοβίως σ'έναν 24ωρο πόλεμο και να μην μπορείς να κλείσεις μάτι. Αν επιλέξεις αυτή την ποιότητα ζωής, όντως μπορείς να κινηθείς, σύμφωνα με όσα λες.

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
@ Reinmeister...στην θεωρία καλά τα λες. Αν...θέλεις να είσαι ισοβίως σ'έναν 24ωρο πόλεμο και να μην μπορείς να κλείσεις μάτι. Αν επιλέξεις αυτή την ποιότητα ζωής, όντως μπορείς να κινηθείς, σύμφωνα με όσα λες.
η προσωπικη μου πειρα μου εχει δειξει κατι πολυ βασικο και απλο...παρα πολλοι ανθρωποι ειναι σε θεση να ξεκινησουν κατι,αλλα ελαχιστοι να το τελειωσουν...μην επεκταθουμε περισσοτερο...ειναι σαφες τι εννοω...

LenaG

Member
7 Οκτωβρίου 2013
12
0
Θεσσαλονίκη
αχ παιδιά, τουλάχιστον με αυτά που ακούω λίγο παρηγορούμαι, γιατί με όλη αυτή την κατάσταση έχω ξενερώσει! 29 χρόνια σ'αυτή τη γειτονιά εγώ, το σπίτι μας το έχουμε από το 1930+, δεν δώσαμε ποτέ δικαίωμα και έρχεται ο άσχετος να με κάνει να φοβάμαι να περπατήσω γύρω γύρω από το σπίτι μου!!

Ghostdoc ο κτηνίατρος μου είπε να μην τον σταματάω όταν γαβγίζει, γιατί είναι φύλακας, είναι μια περίεργη διασταύρωση ελληνικού ποιμενικού και κάποιου είδους κυνηγόσκυλου.

Gaara, τέλειο το προφίλ! γέλασα πολύ!

dnassib θα σας κάνω παρουσίαση, αξίζει να γνωρίσετε ένα τόσο γενναίο σκυλάκι, που είχε τόση όρεξη για να ζήσει και τα κατάφερε!!!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Έτσι βρε LenaG, να βλέπουμε και τα ευχάριστα και θετικά του κόσμου... Οι καλύτερες ιστορίες εδώ μέσα είναι αυτές που αρχίζουν με το 'εγώ δεν ήθελα σκύλο αλλά βρήκα ένα κουτάβι παρατημένο και...'. Αναμένουμε!

LenaG

Member
7 Οκτωβρίου 2013
12
0
Θεσσαλονίκη
Πραγματικά, εγώ δεν ήθελα σκύλο γιατί δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα να τον φροντίσω όπως πρέπει. Αλλά όταν είδα αυτή τη μπαλίτσα μέσα στη σακούλα με τον ασβέστη να φωνάζει για να τον σώσω, ήταν θέμα ζωής εκείνη την ώρα... Άσε που ήταν ή τώρα ή ποτέ! Δεν έψαξα καν να τον δώσω σε κανέναν. Και νομίζω κάθε μέρα μου το ανταποδίδει με την άπειρη αγάπη του...!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ghelly WHAT!?!?!? σοβαρολογείς;;;;;

Ναι αμε.... και μετα μου θυμησε η μάνα μου οτι μας ειχαν ρίξει και σε εμας σαπουνια με καρφίτσες! Ηταν τη σεζον που τις εκραξε η μανα μου γιατι κοπανουσαν με βαριοπούλα την μεσοτοιχία με τον διπλανο τους (από απέναντι στο μπαλκόνι φώναξε) και η θεία μου ειχε σταθει εμπόδιο στο να πάρουν βοηθεια από το φιλόπτωχο της ενορίας (παιρνουν 2 συντάξεις ως δικαστικοι υπαλληλοι -ναι ηταν- και επιδομα για τη μάνα τους)...
το μόνο κακο ειναι οτι ο κοκορας ήταν μια χαρά για μακαρονάδα και πήγε χαμένος τσάμπα!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Παντως Ghelly αν το κανεις σεναριο αυτο με τις τρελλες γριες θα σπασει τα μηχανακια της agb εχω ριξει πολυ γελιο με τις περιπετειες τους. Ειδικα αυτη με το τηλεοπτικο συνεργειο για την διαπιστωση των ερωτικων συνευρεσεων των διπλανων χαχαχαχα ολα τα λεφτα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παντως Ghelly αν το κανεις σεναριο αυτο με τις τρελλες γριες θα σπασει τα μηχανακια της agb εχω ριξει πολυ γελιο με τις περιπετειες τους. Ειδικα αυτη με το τηλεοπτικο συνεργειο για την διαπιστωση των ερωτικων συνευρεσεων των διπλανων χαχαχαχα ολα τα λεφτα.
αν και ειναι κατάχρηση του θρεντ: επι 3 μέρες ακουγαμε στο ραδιο οτι επαιρναν τηλ και παραπονιούνταν για τα κοπρανα σκύλου σε βεράντα διπλα τους (οχι στη βραζιλιάνα).... την τρίτη μέρα ηρθε συνεργείο και καμερες... ανεβηκε και τράβηξαν πλάνα από ενα αστραφτερά καθαρό μπαλκόνι.
Την επομένη παει η μάνα μου κομμωτηριο και πετυχαίνει τον παρουσιαστη των ειδησεων και του λέει "ρε άνθρωπε, εδώ σε αυτές ηρθατε? τι ασχολείστε?" και της απαντάει αυτός... "κυρία μου εχουμε μπλέξει, μας κάλεσαν ως και την ωρα που οι διπλανοι τους υποτίθεται εκαναν σέξ για να καταγράφουμε και να παρουσιάσουμε στην τηλεόραση το πρόβλημα τους"
Αν σου πω οτι αναγκασαν το Δημο να βάλει ταινία στη λάμπα του δρόμου, στην πλευρά που βλέπει προς το σπιτι τους????

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αχαχαχαχα αρχισε να γραφεις λεμε...

Χιλια συγγνωμη απο τον θεματοθετη για τα off topic αλλα καποια πραγματα ξεπερνανε και την φαντασια..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αχαχαχαχα αρχισε να γραφεις λεμε...

Χιλια συγγνωμη απο τον θεματοθετη για τα off topic αλλα καποια πραγματα ξεπερνανε και την φαντασια..
Εχουν φτάσει 90 η μανα τους και 70 δαυτες και δεν λένε να βάλουν μυαλό...
το καλύτερο τελικά το ειχε πει ενας θειος μου που τις ηξερε από το δικαστηριο οπου δουλευαν... "ενα χέρι ξύλο θέλουν...με το καμτσίκι το δερμάτινο και να δεις για πότε θα ηρεμησουν"...αλλά αυτες ειναι ικανες να το δουν και ως κινκυ σεξουαλική παρενόχληση!