Δεν αντιλεγω @Orilis επι της ουσιας σε αυτο που λες
αυτο που λεω εγω ειναι πολυ απλα οτι δεν ειναι παντα ετσι clean cut τα πραγματα
ειναι πολλοι οι παραγοντες κ πολλες φορες ειναι κ ασταθμητοι
καπως δλδ να αντιληφθουμε οτι ναι,υπαρχει κ το γκρι
δεν ειναι ασπρο μαυρο μονο.
Φιλτατε,απο πανω μου,πολυ σωστα.
Απλα λοξα ειναι κ το "εχω κ@υλ@ με το παρουσιαστικο γιατι ειδα τον Ρεξ (ετσι τον λεγαν?) κ γουσταρω να χω κ γω εναν τετοιο χωρις απαραιτητως να γνωριζω κ τιποτα αλλο"...κ αν βαλεις κατω τα ποστ που τοσο απλοχερα παραθεσες κατι τετοιο αντιλαμβανεσαι...που κ παλι μπορει να πεφτεις εξω δλδ...μπορει απλα να θελει verification μπορει να θελει απλα να ανοιξει κουβεντα μπορει να θελει να ψαρεψει αντιδρασεις μπορει 1002...καταλαβες πως στο λεω?μονο απτα γραπτα του καθενος δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.
Σου εγραψα πως φανηκε,κ οχι πως ειναι,αυτο μονο εσυ το ξερεις,κ το ξεκαθαρισες μια χαρα.
Προσωπικα παντως δεν το εξελαβα οτι απευθυνοταν αποκλειστικα σε σενα.
Ας μπει να το διευκρινισει αμα θελει.
αυτο που λεω εγω ειναι πολυ απλα οτι δεν ειναι παντα ετσι clean cut τα πραγματα
ειναι πολλοι οι παραγοντες κ πολλες φορες ειναι κ ασταθμητοι
καπως δλδ να αντιληφθουμε οτι ναι,υπαρχει κ το γκρι
δεν ειναι ασπρο μαυρο μονο.
Φιλτατε,απο πανω μου,πολυ σωστα.
Απλα λοξα ειναι κ το "εχω κ@υλ@ με το παρουσιαστικο γιατι ειδα τον Ρεξ (ετσι τον λεγαν?) κ γουσταρω να χω κ γω εναν τετοιο χωρις απαραιτητως να γνωριζω κ τιποτα αλλο"...κ αν βαλεις κατω τα ποστ που τοσο απλοχερα παραθεσες κατι τετοιο αντιλαμβανεσαι...που κ παλι μπορει να πεφτεις εξω δλδ...μπορει απλα να θελει verification μπορει να θελει απλα να ανοιξει κουβεντα μπορει να θελει να ψαρεψει αντιδρασεις μπορει 1002...καταλαβες πως στο λεω?μονο απτα γραπτα του καθενος δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.
Σου εγραψα πως φανηκε,κ οχι πως ειναι,αυτο μονο εσυ το ξερεις,κ το ξεκαθαρισες μια χαρα.
Προσωπικα παντως δεν το εξελαβα οτι απευθυνοταν αποκλειστικα σε σενα.
Ας μπει να το διευκρινισει αμα θελει.