αν και ρώτησε η ταρα πιο πάνω, ξαναρωτάω κι εγω γιατί μου διαφεύγει. Τελικά το κουτάβι απο τί πέθανε;
καπως ετσι το θυμομουν (σε πολυ γενικες γραμμες), οτι καταγραφεται ο σκυλος και ξεκιναει απο το μηδεν το γενεολογικο του δεντρο, για να φτασει να παρει το ΒΕΚ.
αρα @Giorgos.rocky απαντηθηκε το ερωτημα σου πως βγαζει ο σκυλος "χαρτια", στην περιπτωση που για καποιον αγνωστο λογο δεν τα ειχε βγαλει ο πωλητης του "καθαροαιμου" κουταβιου.
να εισαι καλα. το καταλαβα@Haris Drazen απλώς η διαδικασία αυτή, δεν ισχύει για τις αναγνωρισμένες φυλές έτσι;
Επιπλέον, δεν ξέρω αν το'χεις καταλάβει αλλά...είσαι πλέον, εκτός θέματος
δίκιο έχεις και σε ευχαριστώ για την ενημερωση. Εγώ όμως ήθελα να καταλήξω ( αν δεν έβλεπα τόσο αρνητική εχθρικη και ειρωνική αντιμετώπισηση στα ερωτήματα μου ) το κατά πόσο είναι εύκολο για καποιον που ζη στην επαρχία να βγάλη χαρτιά , και γιατί είστε τόσο αρνητικοί σε σκυλιά ράτσας χωρίς χαρτιά η ακόμη και ημιαιμα .
ΠΙΣΤΕΥΩ πως σαν πιο ειδικοί που είστε θα διδάσκατε την αγάπη στα σκυλιά και αν είναι δυνατόν va eixe ο καθένας από ένα χωρίς διαχωρισμούς. Αν καποιοι έχουν την λόξα , όπως εγώ , συγκεκριμένης ράτσας είναι δικό τους θέμα.
Δεν θα το συνεχίσω άλλο γιατί η διαφορετική γνωμη δεν παίζει εδώ.
Λυπαμε που δεν συμφωνω μαζι σας,
Αν κατορθώσουμε να πείσουμε τον κόσμο να βάλη ένα σκύλο σπίτι του τα υπολοίπα θα έρθουν μόνα τους
Ευλόγησον!!!Αν κατορθώσουμε να πείσουμε τον κόσμο να βάλη ένα σκύλο σπίτι του τα υπολοίπα θα έρθουν μόνα τους
κερδισες το στοιχημα. να εισαι καλα.Επειδή κι εγώ για pedigree μιλούσα, βάζω μέσα mareco και betty coltrane και τα ρέστα μου και στοιχηματίζω ότι ο Giorgos.rocky είναι εκτός.
Αν καποιοι έχουν την λόξα , όπως εγώ , συγκεκριμένης ράτσας είναι δικό τους θέμα.Φιλε Γιώργο να σε ρωτήσω κατι με το συμπάθειο κιόλας....
Ο δικός σου ο σκυλος εχει πεντιγκρι;
Αν καποιοι έχουν την λόξα , όπως εγώ , συγκεκριμένης ράτσας είναι δικό τους θέμα.
Ναι εχει.
Ευλόγησον!!!
sorryΦυσικά και ειναι δικό τους θεμα απλα δεν θυμόμουν τι ειχες γράψει
παλιότερα
Ευλόγησον!!!
κι από την άλλη να λες να πας στη φιλοζωικήΥπάρχουν και γέννες, δηλωμένες, που δεν είναι ούτε κι αυτές σωστές. Μια γέννα χωρίς χαρτιά, όμως, σίγουρα δεν είναι σωστή. Αν κάποιος αγαπάει τα σκυλιά όντως δεν θα πάρει από τέτοια γέννα είτε πληρώνοντας είτε ακόμα και τσάμπα. Σίγουρα έχει κάποιο λάκο η φάβα.
που ΣΙΓΟΥΡΑ η γέννα δεν είναι σωστή!Αν κάποιος θέλει ντε και καλά σκύλο που να μοιάζει με κάποια φυλή αλλά δεν τον ενδιαφέρουν τα χαρτιά, μπορεί να πάρει από κάποια φιλοζωική. Υπομονή και πάντα βρίσκεται και το διαμάντι που κάποιος το παράτησε επειδή το νόμισε κάρβουνο.
Aγαπώ όλα τα παιδάκια αλλά αγοράζω τα χειροποίητα χαλιά που ξέρω ότι τα φτιάχνουν 5άχρονα σε άθλιες συνθήκες με 5 σεντ τη μέρα. Γιατί μου αρέσουν πολύ τα χαλιά αυτά βρε παιδί μου.Δεν γίνεται να λες ότι κάποιος ΔΕΝ αγαπά τα σκυλιά όταν αυτά προέρχονται από μη σωστή (ύποπτη) γέννα
κι από την άλλη να λες να πας στη φιλοζωική
που ΣΙΓΟΥΡΑ η γέννα δεν είναι σωστή!
Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεις κι εμένα (επειδή απαντάς σε δικό μου σχόλιο και χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο) σε αυτούς που αναφέρεις ως αρνητικούς σε ημίαιμα σκυλιά, εγώ πάντως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία.δίκιο έχεις και σε ευχαριστώ για την ενημερωση. Εγώ όμως ήθελα να καταλήξω ( αν δεν έβλεπα τόσο αρνητική εχθρικη και ειρωνική αντιμετώπισηση στα ερωτήματα μου ) το κατά πόσο είναι εύκολο για καποιον που ζη στην επαρχία να βγάλη χαρτιά , και γιατί είστε τόσο αρνητικοί σε σκυλιά ράτσας χωρίς χαρτιά η ακόμη και ημιαιμα .
ΠΙΣΤΕΥΩ πως σαν πιο ειδικοί που είστε θα διδάσκατε την αγάπη στα σκυλιά και αν είναι δυνατόν va eixe ο καθένας από ένα χωρίς διαχωρισμούς. Αν καποιοι έχουν την λόξα , όπως εγώ , συγκεκριμένης ράτσας είναι δικό τους θέμα.
Δεν θα το συνεχίσω άλλο γιατί η διαφορετική γνωμη δεν παίζει εδώ.
Λυπαμε που δεν συμφωνω μαζι σας,
Αν κατορθώσουμε να πείσουμε τον κόσμο να βάλη ένα σκύλο σπίτι του τα υπολοίπα θα έρθουν μόνα τους
Πως γίνεται να έχεις λόξα με την συγκεκριμένη φυλή και να μην γνωρίζεις ένα από τα βασικότερα θέματα της φυλής αυτής;gia se olous.
Lipame pou grafo me latinikous xaraktires alla o ipologistis mou den mila ellinika. Grafo apo germania. exo mia erotisi se opion exei tin empiria na apantisi. exo eva germaniko poimeniko .ine 3 minon . an ine na mou vgi i diplasia se pio mina tha mou vgi ke pos tha to katalavo ?
Πως γίνεται να ρωτάς κάτι τόσο βασικό σχετικά με την υγεία του κουταβιού, ενώ έχεις και λόξα με φυλή σκύλου, δεν το καταλαβαίνω...ειλικρινά.για σας. έχω και εγώ μια ερωτηση
έχω ένα γερμανικό ποιμενικό 3 μηνων
εδώ και 15 μέρες το βγάζω έξω πάμε βόλτα στην πόλη στο δάσος πάμε για καφέ έχει επαφή με αλλά σκυλιά αλλά όχι αδέσποτα.
Είναι λάθος αυτό?
πολλά like, γιατί χρειάζεται να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα και με το όνομα τους, όπως ακριβώς είναιΝαι, η γέννα δεν είναι σωστή. Αλλά ο σκύλος έμεινε χωρίς σπίτι ακριβώς γιατί κάποιος ανεύθυνος την έκανε και μετά, ακόμα πιο ανεύθυνα το έδωσε στον πρώτο τυχόντα ο οποίος, συνεχίζοντας την αλυσίδα της ανευθυνότητας παράτησε τον σκύλο αυτό. Υιοθετόντας έναν τέτοιο σκύλο κάνεις την πρώτη υπεύθυνη πράξη που αφορά τον σκύλο αυτόν αν τον πάρεις απευθείας από τον δρόμο ή τη δεύτερη αν τον πάρεις από φιλοζωική (την πρώτη την έκανε αυτός που τον περιμάζεψε). Δεν στηρίζεις σε καμία περίπτωση κανέναν από τους προηγούμενους ανεύθυνους της αλυσίδας. Αντιθέτως διορθώνεις ένα λάθος που δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Και σίγουρα, αν είσαι υπεύθυνος, φροντίζεις και να μην αναπαραχθεί ο σκύλος που υιοθέτησες.
Παίρνοντας από ανεύθυνη γέννα δίνεις ώθηση στον μαλάκα που την έκανε, να κάνει και την επόμενη. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σημασία, για το καλό του είδους σκύλος, έχει η σωστή πηγή απόκτησης, όχι τα χαρτιά αυτά κάθε αυτά.
Εγώ κριτική στην "λόξα" του καθενός δεν έκανα. Ας δηλώνει ο καθένας ότι λόξα γουστάρει.Χααλλλλλαααααρρρααααααα....
Υπαρχουν λοξες κ λοξες...κ ο καθενας την αποκταει για διαφορετικο λογο...κριτικη κ σαυτο?
καταλαβαινεις λιγο οτι,o απο πανω μου,οτι το ποστ came across ολιγον τι ως επιθετικο...
Οποτε,Χ σε byb petshops κλπ,ταφηνουμε να πανε στην φιλοζωικη καλα καλα,οσα πανε,κ μετα αφου εχουν περασει τα πανδεινα ειναι ok να τα παρουμε?εκει θαμαστε κ ηρωες?
Εε ενταξει...
- ΜΗΝ - ΕΙΣΤΕ - ΑΠΟΛΥΤΟΙ - αυτο....κ μερες πουναι...αγαπη μονο....απο Δευτερα ξεκατινιαζομαστε παλι...