@Μαρια&ΗραΓιατι τα Κορσο ειναι λιγο πιο "βαρια" σκυλια...μη φανταστει...,σε ακολουθει το σκυλι,οποιοδηποτε σκυλι,κ στην κολαση να πας παλι θα σε ακολουθησει
αλλα οπως χαιρεται την υπαιθρο κ γενικα τις δραστηριοτητες ενα Ντογκο δεν νομιζω οτι μπορει να τις χαρει ενα Κορσο
Καμια σχεση.
Το (σωστο) corso ειναι ενα πολυ αθλητικο σκυλι, εξαιρετικο υπο τους καταλληλους χειρισμους κ εκπαιδευση για μοναχικες δραστηριοτητες στην φυση.
Θελει ομως ιδιοκτητη που να ξερει τι κανει κ σωστο σκυλο που να ξερει κι αυτο τι πρεπει/δεν πρεπει να κανει.
Φιλε @tan
Αν το "φυλακας" δεν ειναι στα επιθυμητα χαρακτηριστικα σου, θα ξαναπω να προτιμησεις κατι αλλο, γιατι αυτο θα το βρισκεις μπροστα σου σε ολες τις δραστηριοτητες.
Φυσικα κ παω συχνα πυκνα με τα σκυλια μου στο βουνο, με το τζιπ με τα ποδια κ για καμπιγκ στο πουθενα κ φυσικα παμε κ σε ξενοδοχεια φιλε @Albatross κ σε δρομους κ καφετεριες με λουρι μισο μετρο κ αλλα δυο ματια που εχω φυτρωσει στην πλατη ωστε να προλαβω οτιδηποτε απροβλεπτο.
Αν στραβωνουν στην θεα του σκυλου μου περαστικα. Εφ οσων δεν ενοχλει κ δεν παρανομει, δεν με νοιαζει καθολου ομως.......