Δλδ μονο οσοι εχουν μικροσωμα μπορουν να βγουν δημοσιως σε πολυσυχναστο σημειο?
Εεε ενταξει...
Ακουσε να δεις,εαν το σκυλι σου τοχεις σε "κοντο λουρι" κ πειθαρχημενο μια χαρα το πας οπου θες...μη τρελαθουμε κ τελειως...αρνουμαι κατηγορηματικα να στερησω απτο σκυλι μου αλλα κ απο μενα την χαρα να με συντροφευσει οπουδηποτε θελω να παω,κ αρνουμαι ακομη πιο κατηγορηματικα να το παιξουμε συγχρονοι "Κωσταλεξη"
Για πιο λογο να αφησω το παιδι μου κοντα στο ξενο σκυλι?δεν καταλαβαινω?
Οπως εγω ανεχομαι τις αγριοφωναρες κ τα χαχανητα των εκαστοτε καρακαξων οποτε βγαινω εξω ετσι κ αυτοι θα ανεχτουν την απλη παρουσια του σκυλιου μου...γιατι δουλεψα πολυ σκληρα για να μπορω να την περνω παντου χωρις προβληματα!
Δεν ειναι δικο μου προβλημα εαν προτιμουν καποιοι να κοιτουν ενα ντογκο η ενα τσιουαουα,εαν εχουν ψυχολογικα να κοιταξουν να τα λυσουν αλλα οχι εις βαρος του σκυλιου μου.
Κ στα λεει αυτα καποια που σεβεται στο μεγιστο τους συνανθρωπους της,γιαυτο κ καταχειμωνο ναναι αμα βγω εξω για καφε η για φαι θα κοιταξω να κατσω καπου εξω,να μην ενοχλω,δεχομαι οτι καποιοι σιχαινονται...δεν δεχομαι ομως να μου στερησουν το δικαιωμα της επιλογης...ΘΕΛΩ κ προσπαθω να μην ενοχλω (κατι που δεν μπορουν να πουν πολλοι) εαν ομως πανε να με αναγκασουν για κατι εκει θα μιλησω αλλιως...
Διακοπες εγω χωρις την Ηρα δεν παω...
Η Ηρα ειναι οικογενεια μου,ειναι παιδι μου,φιλη μου,συντροφος μου...πως θα λειψω εγω για μερες κ δεν θα με φαει η αγωνια?
Ειναι πως τα βλεπει τα πραγματα καθεις μας...