ψαχνοντας στο φορουμ επεσα πανω στην συζητηση σας,και επειδη με ενδιεφερε την παρακολουθησα ολη,
πριν ενα χρονο ακριβως , ψαχνοντας για σκυλακι για τους γονεις μου βρηκα και πηραμε ,αφου το διαλεξανε και οι ιδιοι βεβαια , απο φιλοζωικη κορωπιου,ανα τυπου γκολνεν ριτριβερ , ενασ γλυκιτακος κουταβος που μας εκλεψε την καρδια , ΤΟ προβλημα τωρα με αυτον ειναι το εξης ¨¨ καθε φορα αναγνωριζει μεχρι το πολυ 3 ατομα , δηλαδη αναγνωριζει μονο τα ατομα που τον υποδεχθεικαμε στο σπιτι οταν μας τον φερανε απο φιλοζωικη , τις κορες μου παρολλο που του πανε γλυκισματα , παντα τους γαυγιζει , στον αδελφο μου τα ιδια , μολις πανε να μπουνε στην αυλη γρυλλιζει και χθες παρολιγο να δαγκωσει την κορη μου , ειναι πολυ κουραστικο αυτο γιατι δεν μπορουμε να τον εμπιστευτουμε ποτε μονο του μαζι τους , εχω κανει τα παντα να τις συμπαθησει μεχρι που οταν μπαινουν στην αυλη και οταν βγαινουν του δινουν , δωρακια για να ξεχνιεται και να μην τους γρυλλισει , ειλικρινα δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο σε σκυλι οσο και αν προσπαθησα να τον ψυχολογησω