Βοήθεια - έντονη επιθετικότητα σε λαμπραντόρ

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Δες και τα άγνωστα σκυλιά έχουν τίτλους στις εκθέσεις. Πώς πήραν τίτλους αν ήταν επιθετικά. Γμ τις εκθέσεις τότε, συγγνώμη.

ΥΓ. Υπάρχει γραμμή που να μην κουβαλάει έστω και κάποιο πρόβλημα; Αν ναι, πάω πάσο, και θέλω να μάθω ποια είναι!
Οι σκύλες LILI - COBRA - DAY DREAM - ASTRA - RAJNA - AZRA που βρίσκονται μεσα στο πεντιγκρί ποιές είναι? τι διακρίσεις έχουν?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Έχουν πάρει excellent δηλαδή την «πράσινη κάρτα» για αναπαραγογη. Η kobra απ ότι βλέπω έχει πάρει PRM (δεν ξέρω πως μεταφράζεται; Κατι σαν πρωταθλητής νέων; ) και τίτλο σε εξετάσεις εργασίας.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ εγω συμφωνω κ με george k grdane.ειδικα σε λαμπραντορ που φημιζονται για μια συγκεκρημενη οικογενειακη συμπεριφορα,τετοια σκυλια δεν πρεπει να δινουν απογονους.κ αν σε μια τοκετομαδα υπαρχουν πολλα τετοια σκυλια,για μενα,θα πρεπει να σταματησουν κ οι παπουδες να συνεχησουν να βγαζουν κουταβια.κ πολλα + βεβαια στις εξετασεις συμπεριφορας.

απο εκει κ μετα,αν σου πεσει τετοιο κουταβι,οπως ειπε κ ο φιλος πιο πριν,αξιζει να δοκημασεις τα παντα πριν το στειλεις.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ηρθε η ώρα να γράψω νέα...

Οι ηδιοκτήτες επέστρεψαν την Αναμπέλα στον εκτροφέα, τον οποίο και γάβγισε όταν τον είδε (τόσο γρήγορα τον ξέχασε ή κάτι άλλο...; ). Είπε πως θα προσπαθήσει να την εκπαιδεύσει. Αυτά συνέβησαν πριν από 1 εβδομάδα. Σήμερα μίλησα με τη φίλη μου και μου είπε πως η Αναμπέλα τώρα εμπιστεύεται μόνο τον εκτροφέα και όλους τους άλλους τους γαβγίζει... Είναι σκυλί που δένεται με 1 άτομο και δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλον.

Ο εκτροφέας τελικά αποδείχτηκε μεγάλος ******* και τους είπε πως θα ζευγαρώσει την Αναμπέλα του χρόνου και θα τους δώσει κουτάβι της :rolleyes::maria::rolleyes:

Δεν χρειάστηκε να της πω εγώ κάτι, το κατάλαβε και μόνη της και δεν θέλει το κουτάβι της Αναμπέλας. Της έδωσα ιστοσελίδες μερικών γνωστών εκτροφείων αλλά βλέπει και αγγελίες με αδεσποτάκια που χαρίζονται.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους απαντήσανε :)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Το καλο ειναι παντως οτι τελικα το ξανασκεφτηκαν και δεν παραιτηθηκαν απο την επιθυμια αποκτησης σκυλου.
Μηπως να παρουν κανα κοκονι?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η Μπέλα στο νέο της σπίτι... ούτε καν την αναγνώρισε τη φίλη μου... Τελικά δεν κατάλαβα τι τρέχει στο κεφάλι αυτού του σκύλου... το κάθε νέο του αφεντικό το δέχεται... και ξεχνάει όλα τα προηγούμενα αφεντικά... :confused:

[video=facebook;1839221713390]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1839221713390&comments[/video]

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ψαχνοντας στο φορουμ επεσα πανω στην συζητηση σας,και επειδη με ενδιεφερε την παρακολουθησα ολη,
πριν ενα χρονο ακριβως , ψαχνοντας για σκυλακι για τους γονεις μου βρηκα και πηραμε ,αφου το διαλεξανε και οι ιδιοι βεβαια , απο φιλοζωικη κορωπιου,ανα τυπου γκολνεν ριτριβερ , ενασ γλυκιτακος κουταβος που μας εκλεψε την καρδια , ΤΟ προβλημα τωρα με αυτον ειναι το εξης ¨¨ καθε φορα αναγνωριζει μεχρι το πολυ 3 ατομα , δηλαδη αναγνωριζει μονο τα ατομα που τον υποδεχθεικαμε στο σπιτι οταν μας τον φερανε απο φιλοζωικη , τις κορες μου παρολλο που του πανε γλυκισματα , παντα τους γαυγιζει , στον αδελφο μου τα ιδια , μολις πανε να μπουνε στην αυλη γρυλλιζει και χθες παρολιγο να δαγκωσει την κορη μου , ειναι πολυ κουραστικο αυτο γιατι δεν μπορουμε να τον εμπιστευτουμε ποτε μονο του μαζι τους , εχω κανει τα παντα να τις συμπαθησει μεχρι που οταν μπαινουν στην αυλη και οταν βγαινουν του δινουν , δωρακια για να ξεχνιεται και να μην τους γρυλλισει , ειλικρινα δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο σε σκυλι οσο και αν προσπαθησα να τον ψυχολογησω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97