Βοήθεια Συμφορουμιτες!!(μεταφορα σκυλου απο το εξωτερικο)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Η easy jet πετάει για Λονδίνο με 89€ , με επιστροφή, από εκείς πας Μπέλφαστ με 55€ και είτε πας Δουβλίνο με τρένο η άλλη πτήση
Αλλά δεν ξέρω αν η easy jet δέχεται σκυλιά
Βρε κατερίνα που βρήκες easyjet με 89 ευρώ μέσ αστον Αύγουστο??

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μην μπερδεύεσε με την EasyJet, δεν δέχετε να μεταφερει σκυλιά. Το έχω ρωτήσει.

Μόνο Aegean, Lufthansa & Ολυμπιακή γνωρίζω ότι δέχονται για μεταδορά σκύλου στον Cargo Area του αεροσκάφους.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Μην μπερδεύεσε με την EasyJet, δεν δέχετε να μεταφερει σκυλιά. Το έχω ρωτήσει.

Μόνο Aegean, Lufthansa & Ολυμπιακή γνωρίζω ότι δέχονται για μεταδορά σκύλου στον Cargo Area του αεροσκάφους.
Ναι το γνωρίζω ότι η easyjet δεν δέχεται. Απλά το κοιτάω μήπως συμφέρει μόνο για να πάω με easyjet.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η EasyJet δεν έχει πτήσεις για Δουβλίνο. Οι πτήσεις της για Λονδίνο για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο (one way για Λοδνίνο) ξεκινάνε απο 150 Ευρώ και φτάνουν τα 300 Ευρώ. Δεν σε συμφέρει. To ποιο φτηνό εισητήριο που βρήκα εγώ με την Lufthansa είναι αν φύγεις 3 Σεπτεμβρίου και επιστρέψεις 5 Σεπτεμβρίου και σου βγαίνει 430 Ευρώ πήγαινε-έλα στο Δουβλίνο.

Η άλλη λύση είναι η Aegean που έχει ποιο φτηνά εισητήρια για Λονδίνο, αλλά για να πάς απο εκεί Δουβλίνο πάλι θα πληρώσεις αρκετά λευτά είτε πας με αεροπλάνο είτε με τραίνο ή άλλο μεταφορικό μέσω.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Η EasyJet δεν έχει πτήσεις για Δουβλίνο. Οι πτήσεις της για Λονδίνο για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο (one way για Λοδνίνο) ξεκινάνε απο 150 Ευρώ και φτάνουν τα 300 Ευρώ. Δεν σε συμφέρει. To ποιο φτηνό εισητήριο που βρήκα εγώ με την Lufthansa είναι αν φύγεις 3 Σεπτεμβρίου και επιστρέψεις 5 Σεπτεμβρίου και σου βγαίνει 430 Ευρώ πήγαινε-έλα στο Δουβλίνο.

Η άλλη λύση είναι η Aegean που έχει ποιο φτηνά εισητήρια για Λονδίνο, αλλά για να πάς απο εκεί Δουβλίνο πάλι θα πληρώσεις αρκετά λευτά είτε πας με αεροπλάνο είτε με τραίνο ή άλλο μεταφορικό μέσω.
Darkpaladin, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.Είναι μπέρδεμα με τα εισητήρια. Τελευταία προσφορά που έχω για το cargo της Lufthansa είναι 525 ευρώ.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μα αν είναι να δώσεις 500-600 ευρώ για μεταφορά του σκυλιού γιατί να μην πας να το πάρεις εσύ να κάνεις και ένα μικρό ταξιδάκι στο Δουβλίνο? Συνδυάζεις έτσι και ταξιδάκι και να πάρεις το σκυλάκι σου. Anyway, σου εύχομαι να δεχτείς το σκυλάκι σου σύντομα και να τον χαίρεσε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν