Βοήθεια Συμφορουμιτες!!(μεταφορα σκυλου απο το εξωτερικο)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Καλημέρα σε όλους!
Θέλω τη βοήθεια σας για το πως μπορώ να φέρω μια υπέροχη κουταβίνα από το εξωτερικό. Έχω ψάξει σε μεταφορικές και αεροπορικές αλλά όσες αναλαμβάνουν τη μεταφορά θέλουν τρελά ποσά που κυμαίνονται από 800 μέχρι και 1000 ευρώ. Τόσα χρήματα βέβαια δεν μπορώ να δώσω.Έχω μιλησει με κάποιον εκτροφέα από Ελλάδα και μου έιπε ότι αυτά τα ποσά είναι εξωφρενικά και πρέπει να υπάρχει πολύ πιο φθηνή λύση.
Σκέφτηκα την περίπτωση, που θα ήταν και η ιδανικότερη, να πάω εγώ και να το παραλάβω αλλά μέχρι και μέχρι πρώτη εβδομάδα του Σεμπτέμβρη τα εισητήρια κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ. Στο σημείο αυτό να πω ότι η χώρα είναι η Ιρλανδία (Δουβλίνο).
Τέλος να πω ότι η κουταβίνα πρέπει να έρθει στις επόμενες 2 εβδομάδες έτσι ώστε να μην ξεπερνάει σε ηλικία τις 12 για να μην χρειαστεί αντιλυσσικό εμβόλιο, καθώς αυτό θα καθυστερουσε άλλον ένα μήνα την αποστολή της, και θα δημηουργούσε πρόβλημα λόγω του μεγέθους της κούκλας ( πρόκειται για μεγάλο Δανό). Το κουτάβι το έχουμε δει και το έχουμε ερωτευθεί!!!!Σας επισυνάπτω και μια εικόνα να δείτε!!!Αν ξέρει κανείς κάποιο οικονομικό τρόπο μεταφοράς ας βοηθήσει.

Attachments

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η καλύτερη λύση είναι να πας εσύ να την πάρεις. Και εγώ αυτό θα κάνω τον Σεπτέμβριο που έκλεισα να πάω να πάρω το 2ο σκυλάκι μου. Εγώ Λονδίνο είναι να πάω να το πάρω και η Aegean (που πετάω) επιτρέπει σκυλιά μέχρι 8 κιλά στην καμπίνα (έχω ξαναφέρει σκυλί από Αγγλία και ξέρω). Όντως οι τιμές που σου δώσανε για μεταφορά είναι οι πραγματικές, ποιο φτηνά δεν θα βρεις (χωρίς να διακινδυνεύεις την υγεία του σκυλιού στην μεταφορά).

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Βρες κανέναν Έλληνα (που να μένει εκεί) και που σκοπεύει να έρθει έτσι κι αλλιώς, να στο φέρει εκείνος. Ή και Άγγλο. Η κόρη μου έρχεται αύριο από Αγγλία, εάν ερχότανε αργότερα (ή εάν το ήξερα νωρίτερα) θα μπορούσε να εξυπηρετήσει...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
γνωρίζεις την Μαρία Γκινάλα? είναι εκτροφέας Μεγάλων Δανών στην Ιρλανδία, μήπως έχει αυτή κάποια ιδέα.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Βρες κανέναν Έλληνα (που να μένει εκεί) και που σκοπεύει να έρθει έτσι κι αλλιώς, να στο φέρει εκείνος. Ή και Άγγλο. Η κόρη μου έρχεται αύριο από Αγγλία, εάν ερχότανε αργότερα (ή εάν το ήξερα νωρίτερα) θα μπορούσε να εξυπηρετήσει...
Ευχαριστώ πολύ amangos. Αυτό που είπες είναι η καλύτερη λύση.
Ακούει κανείς από Ιρλανδία!!!!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
γνωρίζεις την Μαρία Γκινάλα? είναι εκτροφέας Μεγάλων Δανών στην Ιρλανδία, μήπως έχει αυτή κάποια ιδέα.
Η Μαρία μου βρήκε την κουκλίτσα!!! Αλλά με τις μεταφορές δεν ξέρει και αυτή πολλά! Ψάχνουμε όλοι μαζι και σκέφτηκα να γράψω εδά μπας και γνωρίζει κάποιος κάτι.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Η καλύτερη λύση είναι να πας εσύ να την πάρεις. Και εγώ αυτό θα κάνω τον Σεπτέμβριο που έκλεισα να πάω να πάρω το 2ο σκυλάκι μου. Εγώ Λονδίνο είναι να πάω να το πάρω και η Aegean (που πετάω) επιτρέπει σκυλιά μέχρι 8 κιλά στην καμπίνα (έχω ξαναφέρει σκυλί από Αγγλία και ξέρω). Όντως οι τιμές που σου δώσανε για μεταφορά είναι οι πραγματικές, ποιο φτηνά δεν θα βρεις (χωρίς να διακινδυνεύεις την υγεία του σκυλιού στην μεταφορά).
Το Λονδίνο είναι πολύ πιο εύκολο σαν προορισμός!! Για Δουβλίνο οι τιμές είναι χάλια!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ βρήκα καλές τιμές για Δουβλίνο. 350 - 400 Ευρώ πήγαινε έλα, μέσα στο χρονικό διάστημα που ανέφερες. Βέβαια δεν ξέρω αν επιτρέποουν σκυλιά στην καμπίνα αλλά ψάχτο λίγο.

Κοίτα:

Last edited:

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Εγώ βρήκα καλές τιμές για Δουβλίνο. 350 - 400 Ευρώ πήγαινε έλα, μέσα στο χρονικό διάστημα που ανέφερες. Βέβαια δεν ξέρω αν επιτρέποουν σκυλιά στην καμπίνα αλλά ψάχτο λίγο.

Κοίτα:

Το κουτάβι δεν μπορεί να ταξιδέψει στην καμπίνα γιατί υπερβαίνει τα 8 κιλά.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Eιναι πανεμορφη!!! Με τον/την εκτροφεα εισαι ευχαριστημενη? Σε κερδισε?
Θα τη φερεις μια χαρα, γιατι το θελεις πολυ και το ψαχνεις!! :)
χαχαχα. γιατί θεωρείς ότι ειμαι γυναικα???? Με την εκτροφέα από τη στιγμή που είναι φίλη της Μαρίας Γκινάλα δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος!
Ευχαριστώ για τη θετική σκέψη!!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Ε, τότε με οποιαδήποτε αεροπορική και αν πάς θα ταξιδεψει στις αποσκευές.
Δεν δέχονται όλες οι αεροπορικές να μεταφέρουν κατοικίδια.. Το link για τα εισητήρι αδεν μπορώ να το δω, μπορείς σε παρακαλώ να το ξαναστείλεις?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χαχαχα. γιατί θεωρείς ότι ειμαι γυναικα???? Με την εκτροφέα από τη στιγμή που είναι φίλη της Μαρίας Γκινάλα δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος!
Ευχαριστώ για τη θετική σκέψη!!!
πω πωωω!! και το σκεφτομουν την ωρα που το εγραφα!!!!
Συγνωμη...:)
Iσως η αγαπη σου για τις γατες!!! Ειστε λιγοι οι αντρες γατοφιλοι....

Και παλι με το καλοοο!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Η easy jet πετάει για Λονδίνο με 89€ , με επιστροφή, από εκείς πας Μπέλφαστ με 55€ και είτε πας Δουβλίνο με τρένο η άλλη πτήση
Αλλά δεν ξέρω αν η easy jet δέχεται σκυλιά

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Η καλυτερη εταιρεια για να φερεις σκυλο απο Αγγλια ειναι η Ολυμπιακη. Εχουν ειδικη υπηρεσια και αρμοδιο, που ειναι υπευθυνος για την ασφαλη παραλαβη, μεταφορα και παραδοση. Τοτε που εψαχνα για γιορκυ απο Αγγλια, ολοι αυτο μου ειχαν πει. Ειχα μιλησει με τον υπευθυνο στο Λονδινο και μου ειχε ζητησει 300 ευρω για ενα κλουβι 40Χ60, νομιζω. Να ψαξω μηπως βρω το μεηλ του, το απογευμα θα σου πω. Αλλιιως, παρε στο καργκο της Ολυμπιακης και επεμεινε να σου δωσουν τα στοιχεια του υπευθυνου στο Λονδινο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν