Βοήθειαααα! - αδεσποτούλα!

Marios Nt.

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2010
45
0
Φτου φτου!
Ευχομαι κοντα σας να βρει αυτο που χρειαζεται, ελπιζωντας πως θα την κρατησετε..

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Μακάρι να πάνε όλα καλά παιδιά, ευχριστώ για τις ευχές σας! Κάνουμε ότι μπορούμε για να μη την κακομάθουμε ώστε να μην δημιουργήσει προβλήματα! Πάντως μέχρι στιγμής είναι κυρία!
Λία όποτε θες έρχεσαι και την κατσιάζεις στο χάιδεμα!:D

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Τελικά εγώ δε βρήκα σκύλο...την ωραία κοιμωμένη βρήκα! Στο ερωτημα "πόσες ώρες κοιμάται ο σκύλος σας" εγώ απαντώ 22 τουλάχιστον! Βασικά δεν κάνει τίποτα άλλο, αν την απασχολήσω παίζει κανονικά, μόλις την αφήσω πάει και βρίσκει μια γωνιά και την πέφτει για ύπνο! Την έχω βάλει στην κουζίνα και κοιμάται του καλού καιρού! Περιττό να πω ότι χέστηκε κι αν την κλείσω μέσα, δεκάρα δε δίνει!
Κάτι άλλο τώρα, με την ιδιοκτήτρια τι να κάνω; Να την ενημερώσω; Μου φαινεται λίγο κουλό να πάρω να ζητήσω τη συγκατάθεσή της για κάτι που δεν της πέφτει ουσιαστικά λόγος...αλλά από την άλλη αν το μάθει και δημιουργήσει κάνα πρόβλημα; Τι λέτε εσείς; Όσοι νοικιάζετε έχετε ζητήσει άδεια να χετε σκύλο;

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Προσωπικά εγώ όχι... απλά μια μέρα τους ανακοίνωσα ότι θα πάρω σκύλο. Μετά άρχισαν να ανυπομονούν για το πότε θα έρθει ο σκύλος στο σπίτι. Όταν ήρθε κάναμε πάρτυ και τώρα είναι η μασκότ της πολυκατοικίας.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Α, εμένα μένει και εκτός Αθηνών, αλλά έρχεται μια φίλη της στην πολυκατοικία (έχει ιατρείο) και έτσι και μας δει με το σκύλο θα της το πει φαντάζομαι.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν πειράζει, ας της το πει. Ο νόμος σε καλύπτει για δύο κατοικίδια μέσα σε διαμέρισμα.
Αλλά αφού μένει μακριά, δεν θα έχεις πρόβλημα σίγουρα. Τι να την ενοχλεί το σκυλάκι? 'Ισα-ίσα που είναι και χρήσιμο!!! Εμένα εδώ οι δικοί μου στην πολυκατοικία όχι μόνο τον θέλουν, αλλά επειδή μας ειδοποιεί για όποιον ξένο μπαίνει στην πολυκατοικία, με ενθαρρύνουν να τον αφήνω να γαυγίζει γιατί τον θεωρούν "συναγερμό".

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Μαριλένα συγχαρητήρια! Αν όλοι κάναμε ότι έκανες εσύ και πολλοί άλλοι από εδώ μέσα, δεν θα υπήρχαν δυστυχισμένα σκυλάκια.
Η κυρία είναι πολύ όμορφη και εύχομαι να την κρατήσετε και να ολοκληρώσετε το καλό που κάνατε

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Τα νεότερα είναι τα εξής:
Την πήγα στην κτηνίατρο κάτω από το σπίτι μου και αυτή πήρε τη φιλοζωική χολαργού. Τώρα είμαι εν αναμονή να επικοινωνήσω με μια κυρία να της την πάω να τη δει (μήπως είναι κάποιου κι έχει φύγει). Επίσης μου είπαν να στείλω φωτογραφία και στοιχεία σ ένα mail ώστε να βάλουν ανακοίνωση οτι βρέθηκε. Αίμα δεν της πήρε η γιατρός, μου είπε να συνενοηθώ πρώτα με τη φιλοζωική και μέτα (νομίζω το κανε μήπως και με βοηθήσουν οικονομικά). Όπως την εξέτασε βρήκε διογκωμένους πρόσθιους λεμφαδένες, ενώ οι οπίσθιοι είναι κανονικοί. Θερμοκρασία κανονική, μικρή σε ηλικία και μου είπε ότι έχει γεννήσει αλλά όχι πρόσφατα. Έχει δερματικά για τα οποία θα πρέπει να γίνει καλλιέργεια για να δούμε τι είναι. Αυτά. Τώρα είμαι εν αναμονή από τη φιλοζωική.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εφόσον δεν είναι τσιπαρισμένη, δεν έχει ταυτότητα και προτίθεσαι να την κρατήσεις, δεν καταλαβαίνω γιατί εμπλέξατε την φιλοζωική. Καλύτερες τιμές μπορούσε να σου κάνει έτσι κι αλλιώς. Οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι γιατροί, κάνουν όταν πρόκειται για περίθαλψη αδέσποτου. Θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσετε τα ιατρικά της θέματα. Δεν μπορούσε να κάνει μια εξέταση για ερλίχια και καλαζάρ; Σιγά το κόστος. Δεν καταλαβαίνω. Εκτός, αν ελπίζεις ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να την πάρει και να τα αναλάβει. Που δεν το πιστεύω.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ρε συ κι εγώ σπάστηκα και δε μου άρεσε και η κτηνίατρος, φέρθηκε σαν να μη με υπολογίζει καθόλου! Για τσιπ δεν κοίταξε γιατί αύριο λέει θα χει το σκάνερ. Συμφώνησα να πάρει τη φιλοζωική γιατί μου είπε ότι της φαίνεται από σπίτι (που είναι σίγουρα) και μήπως την έχασε κανείς. Τέλος πάντων θα την πάω στην κυρία να τη δει μήπως την αναγνωρίσει και θα της πω να βάλει αγγελία μόνο ότι βρέθηκε και αν την έχει χάσει κανείς. Εντωμεταξύ δεν είναι απλά ότι είναι από σπίτι, φαίνεται να έχουν ασχοληθεί μαζί της σε θέμα εκπαίδευσης, είναι πολύ υπάκουη (μπορεί να είναι κι ο χαρακτήρας της βέβαια). Να ρωτήσω, ξέρει κανείς κάνα καλό κτηνίατρο στο Χολαργό ή εδώ κοντά κατά προτίμηση;

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το ότι είναι υπάκουη δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι εκπαιδευμένη. Πολλά σκυλιά ακόμη και αδέσποτα, έχουν κληρονομικό χάρισμα. Βασικά, ψάξε στις αγγελίες στο ιντερνετ αν κάποιος το έχει χάσει ή μήπως έχουν κολλήσει αφίσες στην γειτονιά. Για μένα, μέχρι εκεί. Το θεωρώ απίθανο να το ψάχνει κάποιος και πιστεύω ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το χειριστείς όπως το θέλεις εσύ και όχι όπως θα σου υποδείξουν οι κυρίες της φιλοζωικής. Εχετε αυτοκίνητο;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μπραβο για την καλή σου πράξη marilena. Μακάρι όλα να πάνε καλά (είτε βρεί το σπίτι που την χάσανε είτε την κρατήσετε εσείς)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Για μενα σκυλακι που τριγυρναει στο δρομο χωρις κολλαρο, χωρις ταυτοτητα και ατσιπαριστο δεν χρειαζεται να ξαναγυρισει στους παλιους ιδιοκτητες. Καλυτερα να βρει κανουργιους ιδοκτητες πιο υπευθυνους που θα το προσεχουν και θα το αγαπουν περισσοτερο. Μπραβο σου marilena! Μακαρι να δεσει το γλυκο ματαξυ σας καν να εχετε μια γλυκια συμβιωση! Γιατρο συτσυχως προς τα εκει δεν εχω να σου συστησω αλλα καλο θα ηταν να πας σε καποιον αλλο για να δει το ματακι της και για εξετασεις καλαζαρ και ερλειχιας.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Έχω ψάξει ήδη στο internet για αγγελίες σε αρκετά site και δεν βρήκα τίποτα. Έχουμε αυτοκίνητο, το θέμα είναι ότι εγώ δεν οδηγώ και ο φίλος μου έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και κανονικά η μόνη μέρα που μπορεί να πάμε στον κτηνίατρο είναι απόγευμα τετάρτης! Βέβαια ενδεχωμένως να μπορέσω να τον πείσω να πάρει μια απουσία στη σχολή αλλά αυτό θα το ξέρω σήμερα το βράδυ.

Παρεπιπτόντως παιδιά δεν κάνω και καμμιά φοβερά καλή πράξη, το σκυλί είναι αγγελούδι πραγματικά!*agapoylas*

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τα νεότερα είναι τα εξής:
Την πήγα στην κτηνίατρο κάτω από το σπίτι μου και αυτή πήρε τη φιλοζωική χολαργού. Τώρα είμαι εν αναμονή να επικοινωνήσω με μια κυρία να της την πάω να τη δει (μήπως είναι κάποιου κι έχει φύγει). Επίσης μου είπαν να στείλω φωτογραφία και στοιχεία σ ένα mail ώστε να βάλουν ανακοίνωση οτι βρέθηκε. Αίμα δεν της πήρε η γιατρός, μου είπε να συνενοηθώ πρώτα με τη φιλοζωική και μέτα (νομίζω το κανε μήπως και με βοηθήσουν οικονομικά). Όπως την εξέτασε βρήκε διογκωμένους πρόσθιους λεμφαδένες, ενώ οι οπίσθιοι είναι κανονικοί. Θερμοκρασία κανονική, μικρή σε ηλικία και μου είπε ότι έχει γεννήσει αλλά όχι πρόσφατα. Έχει δερματικά για τα οποία θα πρέπει να γίνει καλλιέργεια για να δούμε τι είναι. Αυτά. Τώρα είμαι εν αναμονή από τη φιλοζωική.
Μαριλένα θελεις να πάμε μαζι στον Κέστη στο Χαλάνδρι ?

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Γενικά όποιος ξέρει κάποιο καλό γιατρό (έχω κι ένα θέμα μαζί τους) ας μου στείλει ένα πμ με όνομα, διεύθυνση, περιοχή και τηλέφωνο να δούμε μήπως καταφέρουμε να την πάμε εκεί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν