Παιδιά δε θα το πιστέψετε! Ξεκινάμε με το φίλο μου να πάμε για περπάτημα και μόλις βγαίνουμε στο δρόμο βλέπουμε μια σκυλίτσα τρομαγμένη σε μια γωνίτσα να τρέμει. Την πλησιάζω και κάνει χαρούλες αλλά δεν πατάει καλά το μπροστινό της ποδαράκι και το ένα της ματάκι έχει γύρω γύρω έκζεμα. Είναι βρώμικη αλλά το βάρος της είναι καλό. Επίσης το στήθος της είναι κρεμασμένο σαν να χει γεννήσει αλλά είναι μόνο δέρμα, δεν είναι πρησμένος ο αδένας. Μια κυρία από ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά μας είπε ότι είναι αδέσποτη και τριγυρνά εδώ γύρω.
Λοιπόν με τα πολλά την ανεβάσαμε στο σπίτι, της έδωσα όσο ζαμπόν είχα να φάει (το τσάκισε), ήπιε ένα σκασμό νερό και τώρα ξεράθηκε στον ύπνο (φαίνεται εξαντλημένη). Της πήραμε κροκέτες από ένα ψιλικατζίδικο αλλά δεν τις τρώει...Τι άλλο να της δωσω; Αν ξυπνήσει και πεινάει λέω να της παραγγείλω κάνα σουβλάκι!
Στο προκείμενο τώρα...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;
Έχω πανικοβληθεί! Την έχω βγάλει έξω στο μπαλκόνι σε πρώτη φάση για να μη νιώσει εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι. Τη Δευτέρα θα την πάω σε κτηνίατρο που ευτυχώς έχουμε ακριβώς κάτω από το σπίτι. Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι οτι δεν έχουμε κολάρο-λουρί να τη βγάλουμε βόλτα. Αν έχει κανείς κάτι περισσευούμενο και μπορεί να το δανείσει ως τη Δευτέρα που θα πάω να της πάρω...
Να και η φωτογραφία της!
Λοιπόν με τα πολλά την ανεβάσαμε στο σπίτι, της έδωσα όσο ζαμπόν είχα να φάει (το τσάκισε), ήπιε ένα σκασμό νερό και τώρα ξεράθηκε στον ύπνο (φαίνεται εξαντλημένη). Της πήραμε κροκέτες από ένα ψιλικατζίδικο αλλά δεν τις τρώει...Τι άλλο να της δωσω; Αν ξυπνήσει και πεινάει λέω να της παραγγείλω κάνα σουβλάκι!
Στο προκείμενο τώρα...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;
Έχω πανικοβληθεί! Την έχω βγάλει έξω στο μπαλκόνι σε πρώτη φάση για να μη νιώσει εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι. Τη Δευτέρα θα την πάω σε κτηνίατρο που ευτυχώς έχουμε ακριβώς κάτω από το σπίτι. Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι οτι δεν έχουμε κολάρο-λουρί να τη βγάλουμε βόλτα. Αν έχει κανείς κάτι περισσευούμενο και μπορεί να το δανείσει ως τη Δευτέρα που θα πάω να της πάρω...
Να και η φωτογραφία της!
Attachments
-
98,8 KB Προβολές: 99