Παιδιά... έχω περάσει το σπίτι από ... απολύμανση!!
Χρησιμοποίησα κάθε διαθέσιμο μέσο. Έβαλα στο σκυλί με το που είδα τον πρώτο το μοναδικό διαθέσιμο που είχα εκείνη τη στιγμή διότι όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά (ένα ήπιο σκεύασμα για ψύλλους και τσιμπούρια που μυρίζει και σιτρονέλα να πιάνει και κανένα κουνουπάκι).
Με το που επέστρεψα ψέκασα με το pudex plus όοοολο το σπίτι (το οποίο είναι όντως πολύ δυνατό - κοντέψαμε να πεθάνουμε εμείς, και φόνευσα όλο το ζωικό βασίλειο στο σπίτι που δεν έχω ιδέα με τόσο σκούπισμα, σφουγγέρισμα και ξεκσκόνισμα που κρυβόταν) χρησιμοποίησα ατμοκαθαριστή και ηλεκτρική σκούπα, και να σου ο ψύλλος στην Κλαίρη, αλλά ζαβλακωμένος ίσα που κουνιώταν... τη βούτηξα και πήγαμε στον κτηνίατρο.
Την έψαχνε για αρκετή ώρα (δεν είναι και μεγάλη δα) και δεν βρήκε κάτι... βάλαμε αμπούλα fronline και μου έδωσε και ένα σπρέυ να την ψεκάσω καλά με γάντια σε καμιά εικοσαριά μέρες. Κατά τα άλλα πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα μου είπε αφού ψεκάσω με το pudex τη σακούλα καλά. Πήρα και ένα sebacil προληπτικά, αλλά μου είπε πολύ προσοχή με τη μικρή μη τυχόν και γλύψει τίποτα, γιατί θα είναι και το τελευταίο της!
Ααααααα... έτσι για το φόβο των ιουδέων ψέκασα και με detol (που δεν έχω ιδέα αν έκανε τίποτα). Την ψάχνω από τότε αλλά δεν έχω δει κάτι.... μακάρι να ξεμπερδέψαμε με δάυτα.
Και προς διευκρινηση του τι μπορεί να έγινε.... το Σάββατο ήμασταν στο εκπαιδευτή και μετά το τέλος της εκπαίδευσης την έβαλα στο πάντοκ με το χορτάρι. Την Κυριακή δε που πήγαμε στον πεθερό μου ένα αδέσποτο είχε κάνει τα κακά του στο γκαζόν και η βλαμμένη πριν προλάβω να την βουτήξω κυλίστηκε πάνω τους (μπλιάχ) ... και επειδή δεν μπορούσα να τη βάλλω στο σπίτι τους έτσι την έκανα μπάνιο... ακυρώνοντας έτσι μάλλον την προστασία της αμπούλας.
Κατά τα άλλα ναι την αφήνω στα χορτάρια με μεγάλη προσοχή γιατί βλέπω ότι το χαίρεται ιδιαίτερα και κάνει σαν παλαβό, μυρίζει τρέχει, χοροπηδάει.... δεν θα της το στερήσω, απλά θα είμαι ακόμα πιο προσεκτική την επόμενη φορά...
Χτες και σήμερα δεν είδα τίποτα... αν και με έπιασε μία κρίση ξυσίματος χτες
Άντε καλά, ξεμπερδέματα...