Βιασμός σκύλου από σκύλο

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα ημιδεσποζόμενο σκυλάκι (η Αλντα μου), που ζούσε στο γραφείο μου, σε έναν δρόμο κοντά σε ένα σχολείο.
Κάθε πρωί, κατά τις 8 έπαιζε με τα παιδάκια που πήγαιναν στο σχολείο, και μετά ξαναγυρνούσε στον "χώρο" του.
Το μεσημέρι, στο σχόλασμα, δεν κρατιότανε με τίποτα μέσα στο γραφείο... Έβγαινε και έπαιζε με τα παιδιά...

Μια μέρα, την βρήκα να σέρνεται σαν το φίδι... Την πήγα κατευθείαν στον γιατρό, νόμιζα πως κάποιο αυτοκίνητο την είχε χτυπήσει.

Μετά από ακτινογραφίες, εξονυχιστική εξέταση κλπ, ο γιατρός μου είπε πως το σκυλί είναι κακοποιημένο, το χτύπησαν και το βίασαν!!!

Αρχικά το κομμάτι του βιασμού μου φάνηκε υπερβολικό.
Όμως, μόλις συνήλθε το σκυλί και ήταν σε θέση να περπατήσει, η Αλντίτσα ότα άκουγε τα παιδιά, κρυβότανε!!!
Όταν βγαίναμε από το γραφείο, η Άλντα με ακολουθούσε μόνο όταν προχωρούσα σε αντίθετη κατεύθυνση από το σχολείο...

Έτσι σιγουρεύτηκα πως ότι κι αν συνέβη, συνέβη στο σχολείο από παιδιά.

Μετά από καμμιά 10αριά μέρες, κάποια γειτόνισα με ρώτησε για την υγεία της Άλντας, και μου είπε πως το Σάββατο, 3-4 παιδιά την είχαν δέσει, και αφού την σάπισαν στο ξύλο μέσα στο προαύλιο του σχολείου (που τα ακολούθησε εκεί από μόνη της), την κρατούσαν ακίνητη και έβαλαν το λυκόσκυλο τους να την βιάσει (σημειοτέον ότι η Άλντα ήταν στειρωμένη)

Η Άλντα, για χρόνια, ούτε στο λουρί δεν ακολουθούσε την κατεύθυνση προς το σχολείο, μουλάρωνε τα πόδια της κάτω και δεν προχωρούσε.

Κάποτε το ξεπέρασε, αλλά πάντα ήταν τρομερά φοβισμένη όταν περνούσε (στο λουρί) δίπλα στο σχολείο. Φυσικά δεν ξανα έπαιξε με τα παιδιά (εκτός από τα δικά μου).

Τελικά η Άλντα κατέληξε στο σπίτι μου. Ήταν ο πρώτος μου σκύλος.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ράτσας σκύλου, αλλά ανωμαλίας των παιδιών.
Άλλωστε δεν είδα τον σκύλο εγώ, είδα τα αποτελέσματα της πράξης, και μετέφερα ότι μου είπαν.

Η Άλντα δεν μπορούσε να κουνήσει, είχε κακοποιηθεί η σπονδυλική της στήλη. Το σκυλί ξαναπερπάτησε (με δυσκολία) μετά από 3 μέρες.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Δέχομαι ότι μπορεί να την βίασαν θα παιδιά η ο άνδρας τις κυριας που τα παρακολουθούσε και δεν έκανε τίποτα αλλα ο σκύλος με τίποτα!!! 8)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Eχω πετυχει κ εγω κατι παρομοιο σε ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ...2 παιδακια αν θυμαμαι καλα,ειχαν δεσει ενα θυληκο αδεσποτο με ενα σχοινι και εκαναν ''σκαμνακι'' στο ημιδεσποζομενο κανις(?)τους για να ανεβει πανω...γκρρρ :evil: εβαλα κατι φωνες!απορω πως δεν βουτιξα κ αυτα κ τους γονεις τους...αυτα τα παιδια ισως μεθαυριο ν εκαναν και κατι οπως αναφερει ο amangos ή οτι βλεπουμε στις φωτο... :evil:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
nikos_x said:
Eχω πετυχει κ εγω κατι παρομοιο σε ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ...2 παιδακια αν θυμαμαι καλα,ειχαν δεσει ενα θυληκο αδεσποτο με ενα σχοινι και εκαναν ''σκαμνακι'' στο ημιδεσποζομενο κανις(?)τους για να ανεβει πανω...γκρρρ :evil: εβαλα κατι φωνες!απορω πως δεν βουτιξα κ αυτα κ τους γονεις τους...αυτα τα παιδια ισως μεθαυριο ν εκαναν και κατι οπως αναφερει ο amangos ή οτι βλεπουμε στις φωτο... :evil:
Aφού ήταν κανίς ο υποψήφιος βιαστής, τότε ίσως να σε πιστέψουν. Εαν ήταν λυκόσκυλο (ότι τελος πάντων θεώρησε σαν λυκόσκυλο η γειτόνισα...) τότε θα ήταν σίγουρα ψεύτικη η ιστορία σου!!! :?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
ημιδεσποζομενο κανις
Τι σημαίνει :oops: :?:

Ο Νίκος μιλούσε για σκαμνάκι και όχι ότι την έβγαλε τα έντερα από έχω ένας λύκος :shock: :shock: :shock:

Το θελώς τις ιστορίας σου Amango είναι αντάξιο με το ξεκίνημα του 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα ημιδεσποζόμενο σκυλάκι (η Αλντα μου),

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ημιδεσποζομενο
αυτο,που ζει εξω απτο σπιτι μας,το ταιζουμε π κ που,μας ακολουθει αλλα αν κυνηγησει καποιον δεν αναλαμβανουμε ευθυνη....αυτο! :D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
...αν δεν μπορεις να τον αποφυγεις...απολαυσε τον ...

τι κουσουρι θα μπορουσε να μεινει? για το ξυλο που εφαγε μιλας?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
oscar said:
...αν δεν μπορεις να τον αποφυγεις...απολαυσε τον ...

τι κουσουρι θα μπορουσε να μεινει? για το ξυλο που εφαγε μιλας?
Ημαρτον!! Ακομα και αν η κυρια ειχε φαντασια.. το σκυλι σου λεει σερνοταν και μετα δεν περνουσε απο το σχολειο!!
Φανταζομαι βιασμος εννοουν οτι τα ο στειρωμενα δε συνιθιζεται να κανουν σεχ.. σωστα? διορθωστε με αν ειμαλ λαθος.. Το θεμα νομιζω ειναι οτι το σκυλι κακοποιηθηκε και τρομαξε.. και οτι καποιος που αγαπουσε αυτο το σκυλι μοιραστκε την ιστορια σε ενα φορουμ που -τουλαχιστον εγω για αυτο μπηκα- ειναι για ανθρωπους που αγαπουν τα ζωακια τους πολυ -και κατα καιρους στην ελλαδα αυτο ειναι κατακριτεο και το βαρεθηκαν και θελουν καποιοθς να τους καταλαβαινουν-
Η πλακιτσα δεν καταλαβαινω που κολλαει αν ο αλλος σου λεει για το σκυλακι του.. ενα πλασμα αδυναμο ξυλοφορτωθηκε και φοβηθκε απο καποιους σκατοψυχους.. αυτο δεν ειναι αρκετο για κουσουρι?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο βιασμός είναι ανθρώπινο βίτσιο και όχι «σκυλίσιο». Ένα σκυλί μπορεί να βιαστεί μόνο από άνθρωπο και όχι από άλλο σκύλο.
Είναι αδύνατον να υπάρξει βιασμός (δηλαδή ζευγάρωμα δια της βίας) ανάμεσα σε δυο σκυλιά.

Τα σκυλιά δεν ζευγαρώνουν εάν το θηλυκό δεν βρίσκεται σε οίστρο. Μόνο τότε μια σκύλα δέχεται αρσενικούς. Αυτό που ενεργοποιεί έναν αρσενικό είναι ο οίστρος και στην συγκεκριμένη περίπτωση η σκύλα ήταν στειρωμένη.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό θεμα

xritaki said:
Το θεμα δε νομιζω αν ειναι βιασμος σκυλου απο σκυλο στην ιστορια της αλντας αλλα σεξοθαλικη και σωματικη κακοποιση απο κατι σκατοπαιδα. Δε νομιζω ορι κανεις σκεφτεται οτι ο λυκοσκηλος ειναι αδιστακτος βιαστης.. αλλα οτι καποιοι κακοποιησαν ενα ζωο και με βια και σεξουαλικα.. τωρα αν του βαλαν αγγουρια η καροτα η βαλαν αλλο ζωο να κανει σεχ -το αλλο ζωο οχι δε φταιει ζωο ειναι!!- μου ειναι το ιδιο. Και δε θεωρω οτι ειναι θεμα που σηκωνει αστεια. τοσο προς σεβασμο προς το συμφοροθμιτη μας οσο και ως φαινομενο παιδιων η ενηλικωνπου αρεσκονται στο βασανισμο αδυναμων πλασματων. Να ξερετε δε οτι καπου διαβασα οτι συνηθως αυτοι που εφταναν να κακοποιουν ανθρωπους πρωτα το ειχαν κανει σε ζωα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, ας μην δημιουργούμε εντυπώσεις. Βιασμός ανάμεσα σε δυο σκυλιά δεν μπορεί να υπάρξει. Τέλος.
Τα περί κακοποίησης του ζώου είναι αυτονόητο πως τα καταδικάζουμε.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Και τοτε γιατι ασενικος σκυλος κανει σεξ με αρσενικο? δεν ισχυει? Και γιατι οι σκυλοι αυνανιζονατι? και αυτο ειπα και εγω Rottie οτι δε νομιζω οτι κανεις θελει να βαλει φυλακη το λυκοσκυλο ,ουτε αυτο ειναι το θεμα, το θεμα ειναι οτι ενα σκυλι κακοποιηθηκε.. εκτος αν δεν πιστευουμε τον αντωνη.. -που εγω δε βρισκω λογο να μην το κανω. Αν λοιπον ο γιατρος βρηκε σπερμα στην αλντα εγινε σεξ. αν βρηκε εκδορες εγινε διεισδησ. Απλα αποψη μου ειναι οτι ιστορια της αλντας εχει να κανει με κακοποιηση ζωου απο ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι απο σκυλο και νομιζω οτι δεν επρεπε να γινει split το θεμα. Ουτε νομιζω οτι προθεση του αντωνη-αντωνης ε?- ειναι να μιλησει για το βιαστ λυκοσκλο αλλα για τους ανθρωπους που κανουν οτι ναν ναι. προσωπικη γνωμηπαντα και ο amangos ειναι αυτος που θα απαντησει.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ούτε ο Αντώνης είδε με τα ματια του τι έγινε. Εφόσον όμως ισχυρίζονται κάποιοι ότι ένα αρσενικό σκυλί μπορεί να "εκπαιδευτεί" ώστε να λειτουργεί σεξουαλικά ΚΑΙ με άνθρωπο, γιατί όχι και με ένα άλλο σκυλί?
Θυμάστε την ιστορία με το πιτ που είπαν ότι "βίασε" ένα παιδί?
Δεν ξέρω... δεν τα πολυπιστεύω όλα αυτά.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
συμφωνω με ροττι...
θυμηθηκα λοιπον ενα περιστατικο πριν πολλα χρονια.
μια φιλη ειχε ενα αρσενικο γκριφονοειδες και ηθελε να το ζευγαρωσει...βαζει αγγελια στην εφημεριδα και ερχεται η υποψηφια νυφη (εγω ημουν σπιτι της εκεινη την ημερα)
η ιδιοκτητρια της νυφης εντελως καραασχτη ειχε φερει το σκυλακι την δευτερη μερα της περιοδου,δεν ειχε ζευγαρωσει ξανα,σε ενα ξενο χωρο -διαμερισμα που γινοταν χαμος ,κλπ κλπ,δηλαδη και σε φαση απολυτα συμβατη με ζευγαρωμα να ηταν η σκυλα,δεν υπηρχε περιπτωση να γινει :lol:
ο σκυλος,κλασσικα να του εχουν πεταχτει τα ματια εξω και η σκυλα κλασικα να μην θελει με τιποτα,μα με τιποτα,να ειναι τρομοκρατημενη ετσι που την βουταγε και να τρεμει..
η αφεντικινα να θελει παση θυσια να ζευγαρωσουν εκεινη την στιγμη.
την πιανει λοιπον και την ακινητοποιει,(σκυλακι γυρω στα 6 κιλα) κρατωντας της το κεφαλι και τα μπροστινα ποδια-κορμο αναμεσα στα ποδια της και με τα χερια ολο το σωμα...(δεν θελω σχολια,απλα περιγραφω τι εβλεπα) εμενα με ειχαν πιασει τα γελια..ο σκυλος απο πισω να την εχει βουτηξει ωραιοτατα..
ηταν αδυνατο ,οταν λεμε αδυνατο να ζευγαρωσουν,αδυνατο! παρολα τα κεφαλοκλειδωματα.
σε καποια στιγμη της λεει "κστσε ησυχη γιατι θα φωναξω τον θαναση!!!"
ρωταω εγω,ποιος ειναι καλε ο θανασης?
ενας ξαδερφος μου που την εχει βαρεσει και τον φοβαται...
το σκυλι μολις ακουει "θανασης" ησυχαζει,τρεμοντας και δεν εδινε μαχη πλεον..παρολα αυτα,ηταν ΑΔΥΝΑΤΟ να ζευγαρωσουν..
δεν θελω σχολια,για το τι εκανα,τι σκεφτηκα,πως φερθηκα,τι ειπα και τι δεν ειπα...απλα περιγραφω το ποσο αδυνατο ειναι να γινει αυτο διοτι το εχω δει με τα ματια μου και φυσικα το επιπεδο της κυνοφιλιας και φυσικα ...χεσε μεσα πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι :?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
xritaki said:
Και τοτε γιατι ασενικος σκυλος κανει σεξ με αρσενικο? δεν ισχυει? Και γιατι οι σκυλοι αυνανιζονατι? και αυτο ειπα και εγω Rottie οτι δε νομιζω οτι κανεις θελει να βαλει φυλακη το λυκοσκυλο ,ουτε αυτο ειναι το θεμα, το θεμα ειναι οτι ενα σκυλι κακοποιηθηκε.. εκτος αν δεν πιστευουμε τον αντωνη.. -που εγω δε βρισκω λογο να μην το κανω. Αν λοιπον ο γιατρος βρηκε σπερμα στην αλντα εγινε σεξ. αν βρηκε εκδορες εγινε διεισδησ. Απλα αποψη μου ειναι οτι ιστορια της αλντας εχει να κανει με κακοποιηση ζωου απο ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι απο σκυλο και νομιζω οτι δεν επρεπε να γινει split το θεμα.
To θεμα έγινε split διότι δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με τη κακοποίηση του αδέσποτου ζώου στο καταφύγιο της Ισπανίας.

Xritaki, λέγοντας «sex μεταξύ αρσενικών» τι ακριβώς εννοείς? Το καβάλημα το οποίο συνηθίζεται μεταξύ των σκύλων για λόγους επιβολής?

Και κάτι άλλο…Από που συμπέρανες ότι έγινε εξέταση για ανεύρεση σπέρματος στη σκύλα, βρέθηκε σπέρμα και άνηκε σε σκύλο?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
xritaki said:
Και τοτε γιατι ασενικος σκυλος κανει σεξ με αρσενικο? δεν ισχυει? Και γιατι οι σκυλοι αυνανιζονατι? .
εχεις δει να κανει αρσενικος σκυλος ,με αρσενικο σεξ?
πως το κανουν?
και ο αυνανισμος τι σχεση εχει?οταν υπαρχει το ενα,απαραιτητως υφισταται και το αλλο?(βλεψεις βιασμου?)
σε λιγο θα ακουσω οτι μπορντερ εκανε απαγωγη σε αγελαδα και ζητησε για λυτρα ενα αλογο ιπποδρομου,για ασυστολο σεξ :lol: