Εγώ, όταν είδα την Άλντα (την Δευτέρα που πήγα στο γραφείο), η Άλντα σερνότανε στην αυλή του γραφείου. Πίστεψα πως την χτύπησε αυτοκίνητο, και την πήγα στον γιατρό. Ο γιατρός, αφού την εξέτασε και της έβγαλε ακτινογραφίες (για σπασίματα κλπ) μου είπε πως το σκυλί δεν το έχει χτυπήσει αυτοκίνητο, αλλά το έχουν δείρει πολύ, και το έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά...
Μου είχε φανεί απίθανο αρχικά.
Αργότερα, όταν επέστραψα στο γραφείο, μια κυρία πυο είχε σκύλο και τα Σαββατοκύριακα (που το γραφείο είναι κλειστό) είχε τον νου της στην Άλντα, μου είπε πως η Άλντα ήταν καλά (!!!), έπρεπε να την δω το Σάββατο που ήταν ακόμα χειρότερα και πήγαινε σαν το σκουλίκι... Αυτή την κατέβασε στην αυλή. Η ηλίθια, ούτε τηλέφωνο δεν με πήρε να την πάω στον γιατρό άμεσα. Εγώ ουσιαστικά, είδα την Άλντα 2 μέρες μετά.
Μετά από μέρες, μια άλλη γειτόνισα μου είπε περί παιδιών και σχολείου. Αν θυμάμαι καλά, μου το είπε ως κάτι που άκουσε, κι όχι ότι η ίδια ήταν αυτόπτης μάρτυρας.
Όταν η Άλντα συνήλθε, ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως κάτι συνέβη από παιδιά στο σχολείο.
Τι έγινε ακριβώς, ο Θεός και η ψυχή τους.
Τώρα, ως προς τους "σκύλους βιαστές", δεν υπάρχουν τέτοιοι, εκτός κι αν κάποιος ψυχανώμαλος άνθρωπος έχει βάλει το χεράκι του.
Σε αυτήν την περίπτωση, ευθύνη δεν έχει ο σκύλος που πιθανόν να κάνει όντως την πράξη, αλλά ο άνθρωπος που τον εξωθεί σε τέτοια πράξη, δέρνοντας την σκύλα, ακινητοποιόντας την, και παροτρύνοντας τον αρσενικό να εισχωρήσει. Ο αρσενικός, είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος για σεξ, η θηλυκιά δεν του κάθεται. Κι αν της επιβληθεί και την καταβαλήσει, δεν βρίσκει στόχο, γιατί δεν τον διευκολύνει η ανατομία της θηλυκιάς.