Δεν έχεις μάθει καθόλου καλά. Σε ποιό μάθημα έχω διδάξει, ότι τα πετάς στο ξεκούδουνο, όπου να 'ναι; Αλλη φορά, να προσέχεις καλύτερα στην τάξη.εχω μαθει απο την αρχηγαρα.
επισης το ποστ θα ταιριαζε τελεια και σε εσενα σαν αρχηειρωνας εδω μεσα.
Δεν έχεις μάθει καθόλου καλά. Σε ποιό μάθημα έχω διδάξει, ότι τα πετάς στο ξεκούδουνο, όπου να 'ναι; Αλλη φορά, να προσέχεις καλύτερα στην τάξη.εχω μαθει απο την αρχηγαρα.
επισης το ποστ θα ταιριαζε τελεια και σε εσενα σαν αρχηειρωνας εδω μεσα.
τιμωρησε με χαχαΔεν έχεις μάθει καθόλου καλά. Σε ποιό μάθημα έχω διδάξει, ότι τα πετάς στο ξεκούδουνο, όπου να 'ναι; Αλλη φορά, να προσέχεις καλύτερα στην τάξη.
κανουν για σωματοφυλακη η οχι;για να ξερει και ο ανθρωπος τι να κανει.
Ο...άνθρωπος, έχει πάρει την απάντησή του, αρχή-αρχή. Και καλά θα κάνει, να της δώσει την πρέπουσα σημασία, γιατί είναι και η μόνη σοβαρή.θα σου απαντήσω πολύ απλά...
κάποια (λίγα) άτομα της φυλής ναι...
αλλά θέλει πολύ προσεκτική επιλογή χαρακτήρα....
και εκπαίδευσης....
και να ξέρεις ότι τα φαινόμενα απατούν....
πάντως μεταξύ μας πιστεύω ότι πολύ λίγα σκυλιά της ομάδας 1 είναι πραγματικά σκληρά και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κατάσταση πολύ μεγάλης πίεσης...
απο εκεί και πέρα δεν ξέρω τι είδους απειλή εννοείς...
δωσε μου ενα αλλο θεμα που λεω τον πονο μου.και tasos δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε ό,τι θεμα αφορά βελγους να λες τον πόνο σου για το αν δαγκώνουν και πώς τα μαλι....
Αυτό το σχόλιο DORIS, σου λέω με σιγουριά και χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσω, ότι δεν πήγαινε σε σένα.Άρα δεν θεωρώ ότι η κουβέντα εδώ πήγε χαμένη…
Ίσως θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία…αλλά τι να κάνουμε πάντα οι συζητήσεις καθρεφτίζουν το επίπεδο μας….
Τι εννοείς; Γιατί εγώ, αυτό που...κάνω, είναι διευκρίνηση στον DORIS.απλα κανεις αυτο που ελεγες για εμενα χτες.τι προτοτυπο χαχαχαχ.
Εσύ, πραγματικά, νομίζεις ότι ασχολούνται όλοι με σένα. Να το κοιτάξεις.γιατι μονο εγω μιλισα οποτε εκει το πας.
και επειδη ειναι δημοσιο φορουμ και εσυ νομιζεις οτι ειναι δικο σου και γραφεις οτι θες χωρις να απαγορευετε κανω και εγω ακριβως το ιδιο.
Και εγω θυμαμαι,του Βαλεντινου δεν ηταν????*agapoylas*εγω σου εχω πει δημοσια οτι δεν σε γουσταρω και εσυ θυμασαι ακριβως ποτε ξαναμπηκα