Βασικά...καλησπέρα σας

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Όταν χασμουριέσαι την ώρα της φωτογράφισης (σαν γριά μάγισσα είναι εντωμεταξύ).
CAM00477.jpg

Προσευχηηηηηη, τα χείλη μου, τα χείλη μου για σένανε λένε...
CAM00486.jpg

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Μηπως να μη βασανιζατε αλλο το ζωντανο;;;;λεω γω τωρα.... οτι κ να κανετε ειναι κουκλος, αφηστε τη κακοποίηση της κουβερτας στην ακρη...

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Μηπως να μη βασανιζατε αλλο το ζωντανο;;;;λεω γω τωρα.... οτι κ να κανετε ειναι κουκλος, αφηστε τη κακοποίηση της κουβερτας στην ακρη...
Δεν το βασανίζουμε βρε, πάνω στο παιχνίδι γίνονται όλα. :LOL:
Η κουβέρτα είναι λόγω κρύου, το καλοκαίρι έχει σεντονάκι.:ROFLMAO:

• Like
Reactions: ioanna a

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
ET GO HOME :LOL:

Φαντάζομαι τι θα είχατε ακούσει αν ζούσατε σε κάποιο απομακρυσμενο χωριό / νησί :D
Υπογραφές θα μαζευανε να φύγει ο βελζεβουλ με τα αυτιά που κάνουν παρεμβολές και εκπέμπουν ραδιενέργεια.:LOL:

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Καλησπέρα στην παρέα! Πρώτα απ΄όλα οφείλω να πω οτι αυτά τα αυτιά είναι ένας θησαυρός, και παντύχερος ο ιδιοκτήτης που τα χαϊδευει :love:

Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ, εξάλλου το βλέπετε κι οι ίδιοι. Απέκτησα ένα τσιρνέκο από Ιταλικό εκτροφείο και σε λίγο θα πάω Σικελία για να παραλάβω τον κούκλο μου. Η φυλή αυτή για μένα είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας, για να μην πολυλογώ είχα πολλά σκυλιά μα αυτά είναι το κάτι άλλο. Έκανα την εγγραφή για να μάθω αν υπάρχουν ιδιοκτήτες τσιρνέκο στη Θεσσαλονίκη και γενικά τι παίζει με τη φυλή στην Ελλάδα (για να είμαι ξεκάθαρη τώρα μαθαίνω ότι έχουμε ΚΑΙ εκτροφείο παρόλες τις (αμέτρητες) προσπάθειες να γκουγκλάρω "εκτροφεία τσιρνέκο ελλάδα". Γεινκά θα χαρώ πάαρα πολύ να γνωρίσω λάτρεις της φυλής και να μιλήσω μαζί τους! Αυτός στη φωτό είναι ο Eroe μου (ελληνιστί, Ήρωας)

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Πίστεψέ με, έκανες πολύ καλά που θα το αποκτήσεις από ιταλικό εκτροφείο. Όταν συνηθίσει ο κούταβος, να κανονίσουμε τσιρνεκοσυνάντηση. :LOL:

ΥΓ: Από το εκτροφείο της Ντιάνα θα το παραλάβεις ή από αλλού;

• Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Ναι απο αυτήν και τον άντρα της τον Τζίνο, το εκτροφείο λέγεται Cyrenensis. Τους ξέρεις; Μου φάνηκαν ΠΟΛΥ εντάξει ανθρωποι

• Like
Reactions: Orilis and Tri

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Ναι, τους ξέρω. Προτού εντοπίσω αυτό το ελληνικό...εκτροφείο, από εκεί σχεδίαζα να το αποκτήσω κι εγώ. Κι εμένα, τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφησαν. Αν γύρναγα το χρόνο πίσω, αυτούς θα επέλεγα.:)

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Με συγχωρείς αν φανώ αδιάκριτη αλλά επειδή δεν γίνεται να μη νιώσω μια... ας πούμε απογοήτευση στο ύφος σου... μη μου πεις ότι είχε πρόβλημα υγείας ο σκύλος σου;

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Με συγχωρείς αν φανώ αδιάκριτη αλλά επειδή δεν γίνεται να μη νιώσω μια... ας πούμε απογοήτευση στο ύφος σου... μη μου πεις ότι είχε πρόβλημα υγείας ο σκύλος σου;
Ναι, είχε, τα αναφέρω όλα στο εν λόγω topic. Χρειάστηκαν μήνες για να γίνει καλά το σκυλάκι, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Στην ουσία το έσωσα, αλλά είναι κάπως σαν τα pet shops που πουλάνε σκυλιά. Μπορεί να εξασφαλίζεις στο σκύλο μία καλύτερη ζωή, αλλά πρακτικά διαιωνίζεις το πρόβλημα. Με τον εαυτό μου, δηλαδή, τα έχω, το σκυλούδι μου το υπεραγαπάω.:love:

• Like
Reactions: Orilis and SofiaEve

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν