Σταμάτα το ... έλα να πάρεις ΚΑΙ αυτό ... έτσι κι αλλιώς μπαρούφα τίτλος είναι και το ξέρεις ... αλλά 2 στρατόπεδα όχι ... ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του εκτροφέα είναι να πάει σε εκθεσεις , αν πάει σε 10 εδώ είναι οκ, δεν είναι υποχρέωση να πάει Αυγουστο Sieger που έλιωνες εσύ, αυτό είναι extra, αν θέλει κάποιος που ενδιαφέρεται για το ποιός είναι καλύτερος εκτροφέας, να καταλάβει και να δεί τί γίνεται, οκ ...Θα διαφημίζεστε ύστερα σαν κορυφαίοι εκτροφής τις χρονιας με κορυφαίους σκύλους
ακριβώς !! είναι πολύ δύσκολο ...και όχι απο τις συμμετοχές αφού εκεί δυσκολεύει το πράγμα
Πολύ εύκολα δίνοντας για κάθε BJB,CAC,CACIB,BOB,BOG,BIS κάποιους πόντους όπως θα γίνετε και εδώΠώς να βαθμολογήσει ο ΚΟΕ συμμετοχές εκτός Ελλάδος ??
Dasty ο ΚΟΕ αρχίζει και τελειώνει σε ελληνικά σύνορα. Και έτσι πρέπει ...
Πρέπει να αξιολογήσει σκυλιά ανάλογα με τό τί κάνουνε σε ελληνικά χώματα που λέμε ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παίζεις έξω και να βαθμολογείσαι εδώ, όπως εσύ δεν απαιτείς να βαθμολογηθείς έξω, ή να αντιμετωπιστείς ώς Πρωταθλητής Ελλάδος, τί πάει να πεί πρωταθλητής Ελλάδος έξω ?? Τίποτα. Ετσι και στην έκθεση στο Αγρίνιο , δεν μπορεί να έχει 2 κατηγορίες, μία για σκύλους normal ας πούμε και μία για ''ταξιδιάρικους'' όλοι μέσα παιδιά και πάμε να δούμε τί θα δούμε ... έτσι είναι, και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ...
Έγραψα πουθενά που τα τρέχω εγώ :?: :?: :?: :?: :?: :?:Να τρέξεις ΜΟΝΟ σε IFR ADRK κλπ μπορεί να είναι επιλογή σου, αλλά εδώ ζείς ... τρέξε κι εδώ, που κάποιοι άλλοι έχουν κανόνες που ίσως δεν σου αρέσουν, και σωστά, ΑΛΛΑ εδώ ζείς ... αυτό ισχύει και για όλους μας ...
Δεν εννοούσα κανέναν προσωπικά!!!Σταμάτα το ... έλα να πάρεις ΚΑΙ αυτό ... έτσι κι αλλιώς μπαρούφα τίτλος είναι και το ξέρεις ... αλλά 2 στρατόπεδα όχι ... ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του εκτροφέα είναι να πάει σε εκθεσεις , αν πάει σε 10 εδώ είναι οκ, δεν είναι υποχρέωση να πάει Αυγουστο Sieger που έλιωνες εσύ, αυτό είναι extra, αν θέλει κάποιος που ενδιαφέρεται για το ποιός είναι καλύτερος εκτροφέας, να καταλάβει και να δεί τί γίνεται, οκ ...
Δεν τα λέω για σένα μόνο ... δεν ΣΟΥ αρέσουν , ΤΡΕΞΕ εδώ κλπ κλπ είναι χάρην λόγου ... για όλους το λέω ... απλά για να μην γραφω ''οι εκτροφείς που προτιμούν εκθέσεις στο εξωτερικό κλπ κλπ ... γιατί εγώ τί είμαι τρελός να λέω δεν παίζει ρόλο το ΙFR ??? :lol: :lol:Έγραψα πουθενά που τα τρέχω εγώ
Να την αναβαθμίσω και να φέρω συμμετοχές θα έκανα γνωστάΓια να αναβαθμίσεις την κυνολογία ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αυτό θα έκανες ... σκέψου το ... τώρα προσπαθεί να σε φέρει μέσα ... αν σε βαθμολογούσε για τα έξω, θα πηγαινες έξω,...
Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν συμμετοχές επειδή όλη τρέχουν έχω τα σκυλιά τους? :?: :?:και ίσως τότε βγάλεις τα σκυλιά εδώ, ή φέρεις και άλλα που ξέρω ότι έχεις έξω και παίζουν έξω μόνο ...
Αυτό είναι μονο σίγουρο :roll:Ο ΚΟΕ την δουλειά του κάνει
Και πάλι το τονίζω δεν μιλάω μονο για μένα! :!:κάνε κι εσύ την δική σου , δεν ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ...
ΝΑΙ ... το θέμα δεν είναι ποιός σκύλος θα γίνει interchampion ... μήπως εσύ κι εγώ βλέπαμε τους σκύλους στον ύπνο μας ?? live δεν τους βλέπαμε και έγινε η ζημιά ??E αν φέρω ένα η δυο σκύλους που είναι έχω τα αλλάξει κάτι!
SADAM αμα δεν κάνεις κάτι ΕΣΥ που μπαίνεις τώρα και τα βλέπεις , ΠΟΙΟΣ θα κάνει ????Το προβλημα δεν ειναι βαθμολογιας αλλα νοοτροπιας...