Βαθμολογικό σύστημα ανάδειξης


ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
επίσης.

άλλους πόντους πέρνει ένας σκύλος στην δεύτερη θέση σε έκθεση με 20 συμμετέχοντες σκύλους και άλλους σε μια με 5.

αν το Boxer κλαμπ της Ισπανίας δηλαδή θέλει 120 πόντους για να γίνει ο σκύλος πρωταθλητής και δίνει πχ 3 για σκύλο που θα 'έρθει 3 η τέταρτος τότε αυτός ο σκύλος θα χρειαστεί άλλες 34 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: εκθέσεις για να γίνει πρωταθλητής.

για αυτό λέω

καθήστε να το δούμε

ΙΣΩΣ να μην είναι κακό
 




Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ WESTMINSTER SHOW ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 1)ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ 2)ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΩΠΩΣ Η 1,2 ΓΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ


ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.


ROTTIE: Οι δημοσιεύσεις ενοποιήθηκαν. Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιείτε μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γειά σου, αν θές μην γράφεις με κεφαλαία ...

Δεν ευνοούνται οι πολυπληθεις φυλές, γιατί ο σκύλος στις ολιγάριθμες παίρνει cac πιο συχνά ...
 


Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
απαντηση

Σωστο αυτο αλλα οπως ειπα πριν δεν εχει καμια σχεση η βαθμολογηση με τα cac.Επισης και μονος σου να εισαι σε μια φυλη παντα εχεις "αντιπαλο" το προτυπο της φυλης.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ναι αλλά βγαίνεις καλύτερος φυλής , μην κοροιδευόμαστε ... έτσι κι αλλιώς ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ τίτλος '' διαφημιστικός είναι .... εγώ μπορεί να έχω rottweiler της χρονιάς και να είμαι συνέχεια 3ος (λέμε τώρα) και εσύ chinese crested όχι της χρονιάς αλλά 40ΒΟΒ ... το ίδιο ανάξιοι είμαστε να έχουμεαυτούς τους τίτλους ... :wink:

Δεν κάνεις και ένα intro να σε γνωρίσουμε ????
 


Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
απαντηση

Αυτο που ανεφερες σηκωνει πολυ συζητηση.Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ο καλος σκυλος αργα η γρηγορα θα πετυχει αυτο που του αξιζει.Απο κει και περα ο καθενας αντιμετωπιζει τις εκθεσεις με την δικια του οπτικη γωνια.Σιγουρα γινονται αδικιες αλλα μερικες φορες ευθυνομαστε και εμεις.Οταν εκθετεις εναν σκυλο σε κριτη ο οποιος δεν γνωριζει την φυλη τοτε σιγουρα τα αποτελεσματα ειναι περιεργα.Ο καθενας πιστευει οτι ο δικος του σκυλος αξιζει να κερδισει.Αυτο φυσικα για να το πιστευει καποιος απαιτει να ειναι μεγαλος γνωστης της φυλης του και χρειαζοντε πολλα χρονια εμπειριας για να μπορεις να ξεχωρισεις τις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα αναμεσα σε ενα καλο σκυλο και σε ενα εξαιρετικο σκυλο.
Πως μπορω να ανεβασω την φωτογραφια μου?[/img]
 




elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Οι παλαιότεροι στο χώρο μπορεί να θυμούνται ότι κάτι παρόμοιο (ανεπίσημο βέβαια) είχε καθιερώσει και το περιοδικό Dogs Ο κόσμος του σκύλου, στις αρχές της κυκλοφορίας του. Σκοπός των βαθμολογικών συστημάτων είναι η ανάδειξη των κορυφαίων σκύλων σε εθνικό επίπεδο, έτσι ώστε όταν χρειάζετε σαν χώρα να στείλουμε σε μία εκδήλωση έναν εκπρόσωπο να στέλνουμε τον κορυφαίο στην λίστα αυτή και να μην χρειάζετε να καταφεύγουμε σε λύσεις του στύλ "Θα πάει ο νικητής του BIS στην διήμερη έκθεση του ΚΟΕ " όπως έγινε και για την εκδήλωση του Αμερικάνικου Ομίλου με την EUCANUBA.
Προσωπικά το θεωρώ λογικό γιατί υπάρχει σχεδόν σε όλες τις κυνοφιλικά ανεπτυγμένες χώρες και αναμένω με ενδιαφέρον την πλήρη ανακοίνωση του για να μπορω να το σχολιάσω καλύτερα :D :D
 


Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
Συμφωνω αρα και εσενα δεν πρεπει να σε ενδιαφερει εαν ο σκυλος σου ειναι ο καλυτερος και ομως βγαινει τριτος οπως και αν οι φυλες που δεν εχουν συμμετοχες κερδιζουν ευκολα το καλυτερο φυλης ανω εσυ που εχεις μια φυλη με πολλες συμμετοχες δεν μπορεις να κερδισεις ευκολα.Τα ιδια πραγματα λεμε.Αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι να μαθουμε οσο πιο πολλα μπορουμε για την φυλης μας και να προσπαθουμε παντα να βελτιωνουμε τα ελλατωματα των σκυλων μας.Απο εκει και περα ολα τα αλλα θα ερθουν αλλα και να μην ερθουν θα εισαι ικανοποιημενος γιατι ο σκοπος του εκτροφεα ειναι να προσφερει στους ανθρωπους υγειοι και μορφολογικα σωτα σκυλια
 


George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Ας περιμένουμε να δούμε τη τελική διαμόρφωση των κανόνων. Έτσι κι αλλιώς δεν αναιρεί τίποτα απο την υπάρχουσα κατάσταση. Αν εφαρμοστεί όπως στην Ισπανία και τη Πορτογαλία για παράδειγμα είναι θετικό, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει JCh, Club Ch και Jahresieger. Εκεί όμως λειτουργούν οι όμιλοι φυλής και δεν στηρίζεται αποκλειστικά στον εθνικό και τους τοπικούς ομίλους.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ναι, μάλλον παρεξήγησες το ''λέμε τώρα'' αυτήν την έννοια είχε ...

Συζητώ επειδή τέθηκε ΛΑΘΟΣ θέμα κατά τη γνώμη μου, κι όχι επειδή πρέπει να βγεί άκρη για το αν αξίζει κάποιος να είναι πρώτος ...
 


Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
Αποψεις ανταλαξαμε αλλωστε αυτο ειναι το νοημα αυτης της σελιδας.Σχετικα με το συστημα βαθμολογισης προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστη.Αλλα θεματα πρεπει να μας αποσχολησουν πρωτα ετσι ωστε να βελτιωθουν τα κυνολογικα ζητηματα στην χωρας μας.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εκανα μια ερώτηση ...

Δεν θα αναδυκνείει πρωταθλητή αλλά μόνο σκύλο της χρονιάς κλπ κλπ για επιλογή σκύλων που θα παιξουν σε διάφορα events πχ ...

Δεν θα αφορά όλες τις εκθέσεις, αλλά κάποιες ...

Δεν είναι έτοιμο ακόμα ...
 






George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Από το site του ΚΟΕ

http://www.koe.gr/cacibmay2008ab/pointsystem2008.doc

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΚΥΛΟΙ 2008

Βαθμολογικό σύστημα (Point system)
για την ανάδειξη των κορυφαίων σκύλων εκθέσεων 2008

Τι είναι το βαθμολογικό σύστημα;
Όλοι οι συμμετέχοντες σκύλοι στις εκθέσεις βαθμολογούνται ανάλογα με τις νίκες τους, οι βαθμοί προστίθενται και στο τέλος του χρόνου προκύπτουν οι Κορυφαίοι.
Το σύστημα αυτό (παρόμοιο με τα αντίστοιχα των Κυνολογικών Ομίλων των περισσοτέρων χωρών του κόσμου) αποτελεί ένα αντικειμενικό κριτήριο συνολικής ετήσιας αξιολόγησης και κατάταξης των καλύτερων σκύλων.

Ποιους αφορά;
Ουσιαστικά όλους όσους συμμετέχουν στις εκθέσεις.
Εκτός από τους ενήλικους σκύλους, βαθμούς κερδίζουν και τα κουτάβια και οι νεαροί σκύλοι και οι βετεράνοι. Επίσης βαθμούς κερδίζουν οι εκτροφείς και οι Νεαροί Χειριστές.
Δικαίωμα συμμετοχής στη βαθμολογία έχουν μόνο οι σκύλοι που είναι εγγεγραμμένοι στο Γενεαλόγιο (ΒΕΚ ή ΒΕΑ) του Κ.Ο.Ε. και ανήκουν σε έλληνα ιδιοκτήτη ή μόνιμο κάτοικο Ελλάδος.

Πως υπολογίζονται οι βαθμοί;
Βαθμοί συγκεντρώνονται (σύμφωνα με το πιο κάτω σύστημα) από τις διακρίσεις σε εγκεκριμένες από τον Κ.Ο.Ε. Εθνικές και Διεθνείς εκθέσεις όλων των φυλών στην Ελλάδα.
Οι βαθμοί υπολογίζονται προσθετικά: π.χ. σε μία Διεθνή έκθεση ένας σκύλος κερδίζει το CAC (6 βαθμοί), το CACIB (8 βαθμοί), Καλύτερος Φυλής (10 βαθμοί) και 3ος Καλύτερος Ομάδος (17 βαθμοί).
Από το επίπεδο Ομάδος και άνω συνυπολογίζεται ο συναγωνισμός με προστιθέμενους βαθμούς, σε αναλογία ένας βαθμός ανά συναγωνιζόμενο / συμμετέχοντα σκύλο.
Παράδειγμα 1: Για τον Καλύτερο Ομάδος 4 σε μία Εθνική έκθεση συναγωνίζονται τρία Ντάχσχουντ. Ο 1ος Καλύτερος Ομάδος, εκτός από τους βαθμούς που έχει ήδη συγκεντρώσει ως Καλύτερος Φυλής, παίρνει επιπλέον 18 βαθμούς (ως Καλύτερος Ομάδος) και 3 βαθμούς (που αντιστοιχούν στους τρεις σκύλους που συναγωνίζονται στην Ομάδα του). Ο 2ος Καλύτερος Ομάδος, εκτός από τους δικούς του βαθμούς ως Καλύτερος Φυλής, παίρνει 16 βαθμούς (ως 2ος Καλύτερος Ομάδος) και επίσης 3 βαθμούς. Και ο 3ος Καλύτερος Ομάδος, τους δικούς του βαθμούς ως Καλύτερος Φυλής, 14 βαθμούς (ως 3ος Καλύτερος Ομάδος) και επίσης 3 βαθμούς.
Παράδειγμα 2: Για τον Καλύτερο Ομάδος 2 σε μία Διεθνή Έκθεση συναγωνίζονται συνολικά 15 Καλύτεροι Φυλής. Ένα Ντόμπερμαν κερδίζει 1ος Καλύτερος Ομάδος και παίρνει, εκτός από τους βαθμούς που έχει ήδη συγκεντρώσει ως Καλύτερος Φυλής, 21 βαθμούς (ως Καλύτερος Ομάδος σε Διεθνή Έκθεση) και 15 βαθμούς (που αντιστοιχούν στους 15 σκύλους που συναγωνίζονται στην Ομάδα του). Το Ροτβάιλερ που είναι 2ος Καλύτερος Ομάδος, εκτός από τους βαθμούς που έχει ήδη συγκεντρώσει ως Καλύτερος Φυλής, 19 βαθμούς (ως 2ος Καλύτερος Ομάδος σε Διεθνή Έκθεση) και επίσης 15 βαθμούς...
Παράδειγμα 3: Στην ίδια Διεθνή έκθεση, το πιο πάνω υποθετικό Ντόμπερμαν καταλήγει 1ος Καλύτερος Έκθεσης. Έτσι, εκτός από τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ως Καλύτερος Ομάδος παίρνει και 26 βαθμούς (ως Καλύτερος Έκθεσης σε Διεθνή Έκθεση) και άλλους 420 βαθμούς (που αντιστοιχούν στον συνολικό αριθμό των π.χ. 420 συμμετεχόντων σκύλων στην έκθεση, βάση καταλόγου). Ο 2ος Καλύτερος Έκθεσης παίρνει αντίστοιχα τους δικούς του βαθμούς ως Καλύτερος Ομάδος και 24 βαθμούς (ως 2ος Καλύτερος Έκθεσης σε Διεθνή Έκθεση) και 420 βαθμούς. Αντίστοιχα ο 3ος και 4ος Καλύτερος Έκθεσης.
Πως υπολογίζονται οι βαθμοί για τους εκτροφείς;
Ειδικά για τον υπολογισμό των Κορυφαίων Εκτροφείων, βαθμοί συγκεντρώνονται και προστίθενται με δύο τρόπους: και από τις κατατάξεις της Ομάδας Εκτροφείου στις εκθέσεις (π.χ. 2ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης) και από την πρόσθεση των ατομικών βαθμολογιών όλων των σκύλων εκτροφής του συγκεκριμένου εκτροφείου / εκτροφέα, ανεξαρτήτως ιδιοκτησίας σκύλων. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει εγκεκριμένη επωνυμία εκτροφείου από τον Κ.Ο.Ε. και οι σκύλοι να είναι επίσημα ονοματισμένοι με αυτήν.
Παράδειγμα: μέσα στη χρονιά, μία Ομάδα Εκτροφείου έχει κερδίσει σε Εθνική έκθεση μία φορά Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης (18 βαθμοί) και σε Διεθνείς, μία φορά 3ο και μία φορά 4ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης (17 και 15 βαθμοί). Σύνολο: 50 βαθμοί. Παράλληλα, συνολικά έξι διαφορετικά ζώα εκτροφής του συγκεκριμένου εκτροφείου συμμετέχουν σε εκθέσεις (ανεξάρτητα αν κάποια απ’ αυτά ενδέχεται να απαρτίζουν κάποιες φορές την Ομάδα Εκτροφείου) και συγκεντρώνουν ατομικά βαθμούς: π.χ. 125, 83, 240, 187, 53 και 85.
Σύνολο: 773 βαθμοί + 50 βαθμοί (από τις νίκες της Ομάδας Εκτροφείου) = 823 βαθμοί για το εκτροφείο, για το έτος.

Πότε και πως ανακοινώνεται η κατάταξη;
Η κατάταξη ανακοινώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του έτους.
Οι κατατάξεις αναφέρονται ανά φυλή, ανά Ομάδα (οι 10 Κορυφαίοι στην Ομάδα τους, ανεξαρτήτως φυλής) και επί του συνόλου (οι 10 Κορυφαίοι σε βαθμολογία σκύλοι, ανεξαρτήτως φυλής).

Σε περίπτωση ισοβαθμίας;
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας, ισχύουν τα εξής κριτήρια (με σειρά):
α) οι νίκες σε επίπεδο Καλύτερων Έκθεσης
β) οι νίκες σε επίπεδο Καλύτερων Ομάδος
γ) οι νίκες σε επίπεδο Καλύτερος Φυλής

Το βαθμολογικό σύστημα έχει ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2008 έως 31 Δεκεμβρίου 2008.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οι συμμετέχοντες απλά παίρνουν βαθμούς ?? Ο 3ος νέων στην φυλή του πχ παίρνει ?? τί καταλαβαίνετε ??

Το best in show για μένα είναι λαθος να βαθμολογείται ετσι .... 1 best in show σε εκτοξέυει ... τόσο πολύ που δεν μπορεί να σε πιάσει ένας ισάξιος σκύλος που δεν ανέβηκε βάρθρο ποτέ αλλά είναι πχ πρώτος στην ομάδα του συνέχεια :?
 


George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Στο λινκ του ΚΟΕ υπάρχει πίνακας με τη αναλυτική βαθμολογία.

Έχεις δίκιο. Δεν είχα προσέξει του πόντους του BIS
 


DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Οποτε πάρτε με την σειρά όλες Καλαμάτα,Αγρίνιο,Χανιά,Κατρίνη,Κοζάνη,Καστορια( Χωρίς να θα υποτιμάω)και όπου αλλου υπάρχουν έκθεσις ανά Ελλάδα.

Θα διαφημίζεστε ύστερα σαν κορυφαίοι εκτροφής τις χρονιας με κορυφαίους σκύλους

Μπράβο το ΚΌΕ

πάλι αναβάθμιση κάνει με περίεργο τρόπο αφού έχερι από βαθμολογικό σιστέμα συμμετοχές εκτος Ελλάδος,
Συμμετοχές σε World & Euro dog show
Έχερι έκθεσις διετιών ομιλων φίλων IFR,ADRK,SV,ATIBOX,IDC...Και άλλον που δεν ανέφερα
Συμμετοχές σε Διεθνής έκθεσις εκτος συνόρων
Η αξιολόγηση τα είναι αντικεμενική τι λέτε :?: :?: :?:

Θεωρώ το σύστημα βαθμολόγησης μια προσπάθεια για περισσότερες συμμετοχές στην χωρα αλλα κακή για κοινολογία γενικός χωρίς να βαθμολογητήν Ελληνική σκυλί σε όλες συμμετοχές που συμμετέχουν :!: :!: :!: :!: :!: :!:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.190
Μηνύματα
896.910
Μέλη
19.975
Νεότερο μέλος
Michael1924