Βέλγικος Μαλινουά

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ίσως να μην το διευκρίνησα.. Έχω ήδη 2 σκυλιά (αγνώστου ράτσας) έξω στην αυλή...

Βόλτες μπορώ να το πηγαίνω μεγάλες αποστάσεις σε βουνό-θάλασσα

Εκπαιδευτή εδώ δεν έχει.......

Τα πάγια μπορώ να τα καλύψω :D όμως το αρχικό ποσό είναι το δύσκολο, για αυτό και σκέφτομαι σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα!!! :p

Κτηνίατρους ναι :)
Οπότε αφοσιώσουν στα δυο σκυλιά που εχεις τώρα (κρίμα να ειναι και εξω στην αυλή) και δεσου μαζι τους.
Το να αποκτήσεις και τρίτο σε 4 χρόνια πες που ενηλικιώνεσαι ειναι λιγό άτοπο, και γιατι ως φοιτητης θα εισαι "αλλου" και γιατι δεν θα μπορείς να μοιράζεις δικαια το χρόνο σου με 3 σκυλιά. Αλλά κυρίως γιατι δεν εχει εκπαιδευτή εκει που εισαι

nick_d

Active Member
4 Οκτωβρίου 2012
32
0
26
Β. Εύβοια
Κρίμα όντως που είναι στην αυλή, αλλά απ'το ολότελα... ;)

Έχω δεθεί μαζί τους βεβαίως βεβαίως, και έχουμε αρχίσει και Βασική Υπακοή ( η μία τα έχει μάθει τα βασικά, η άλλη είναι μικρούλα ακόμα και αρχίζω σιγά σιγά...)

Το μόνο που με χαλάει είναι πως είναι μικρόσωμα... γι' αυτό έχω τρελαθεί να πάρω πιο μεγάλο :p

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στα σκυλιά δεν εχει σημασία το μέγεθος! Στο μυαλό όλα ειναι ιδια!
Γιόρκι εχω και εχει προσωνύμιο Νιντζα.... αν σου λέει κατι!
Γρήγορο, ευέλικτο και πονηρό!

nick_d

Active Member
4 Οκτωβρίου 2012
32
0
26
Β. Εύβοια
Τελικά είπα να κάνω μια υποχώρηση :D παρόλο που όλη την ώρα στο μυαλό μου τριγυρίζει το μαλινουα :p
Επειδή του χρόνου το καλοκαίρι μάλλον (που θα έπαιρνα μαλινουά, ευτυχώς που σας βρήκα) θα πάρει και ο κολλητός μου σκύλο, Γερμανικό Ποιμενικό! Έχει βρει εκτροφείο όπου είναι γνωστός των δικών του και έχω και μέσο για να πάω... :D Τελικά με πείσατε, και δεν το περίμενα!!!

Θα πάρω το απόγευμα ένα τηλ. το εκτροφείο να ρωτήσω πως και τι και βλέπουμε..

ΥΓ. Το εκτροφείο είναι το Clever Canin στην Αυλώνα, καλά λόγια έχω ακούσει..

Mouhou

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2012
124
1
Καλύβια
Διάβασε και αυτό το αρθρο για τα Μαλινουά είναι ένα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
Note to the American Public: Belgian Malinois, Look Don’t Touch

Το κείμενο είναι γραμμένο στα Αγγλικα, αλλά αξίζει να το μεταφράσεις.