Βάζει σε σειρά ζωάκια και παιδάκια!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Όπως διαβαζα το ποστ σου, λεω κάτι δεν καταλαβα καλά. ήταν και αλλος άνθρωπος μαζί σου και τον εσυρε στο μπωλ? που να φανταστώ σκύλος ότι το εκανε?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αυτο το χουι το εχει εδω και λιγο καιρο αλλα δεν εδειχνε σε καμμια φαση που ηθελε να τον παει ειτε γιατγι τον εκοβα εγω ειτε γιατι αγριευε ο ορφεας..πιστευω οτι καθε φορα θελει να τον παει καπου διαφορετικα. στη συγκεκριμενη φαση επειδη δεν ηθελε να τον συρει καπου μακρυα καταφερε να δειξει τι ηθελε να κανει!!! τον εβαλε να πιει νερο λες και ελεγε πιες και εσυ τωρα!!!χαχαχαχαχαχαχ εδω και ωρα γελαμε οικογενειακως!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Kαλά και μόνο με το σκηνικό αυτό εγώ θα επεφτα κάτω από τα γέλια. Αφού ειχα μαζέψει πρωτα το σαγόνι μου από το πάτωμα!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
και το σαγονι μου πεσε και παγωσα και εχασα τα λογια μου .το περιεγραφα στους δικους μου με τα χερια ωσπου να να βρω τη μιλια μου. εδω και μερες βλεπω εναν αλλο δουκα.θαρρεις εχει ωριμασει αποτομα.σημερα αρχισε να γαυγιζει στη πορτα οταν θελει να κατουρησει ,μεχρι εχθες ειχα εγω το νου μου να του το υπενθυμιζω.τι ευτυχια!!! .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ