ΒΡΕΘΗΚΕ Η AUDREY ('ΩΝΤΡΕΫ') -- ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Παιδιά... και ρούχο έχει αφήσει και την κουβερτούλα της μικρής... Έχει γίνει τρομερή προσπάθεια αλλά - σε κάθε περίπτωση - κάθε σκέψη είναι καλοδεχούμενη, μπορεί σαφώς να υπάρχει κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί.
Το πιο δύσκολο είναι αυτό που λέει ο/η irma: μπορεί να έχουμε περάσει 100 φορές από το μέρος που ήταν όταν εκείνη δεν είναι εκεί, μπορεί να είναι ένα βήμα πίσω ή μπροστά μας. Θα_Τη_Βρούμε!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εχουν ηδη αφησει ρουχα τους και το αγαπημενο της παιχνιδι μεσα στο παρκο :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Και εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο που τα άφησαν;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.762
4.035
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Να σου πω Berna ότι το σκέφτηκα, να της πω της Ελενας, να πάει στο πάρκο με ένα ρούχο της, αλλά μετά σκέφτηκα ότι αφού θα είναι η ίδια εκεί, είναι το ίδιο. Δεν σκέφτηκα βέβαια, να το άφηνε εκεί. Δεν είναι και ερημικό σημείο. Με τόσο κόσμο που θα περνάει, δεν νομίζω ότι θα μείνει στην θέση του, ούτε ρούχο, ούτε ακόμη χειρότερα μπωλ, παιχνίδι ή τίποτα άλλο, του σκύλου. Εκτός αν μείνει εκεί, 24 ώρες η ίδια.
Αμα αφήσει μια αφίσα να μην το πειράξουν γιατί είναι για το σκυλάκι που χάθηκε, θα τα πάρουν δηλαδή; :(

(δεν είχα διαβάσει όλο το θέμα όταν παρέθεσα το λινκ, δεν ήξερα πως το κάνατε ήδη)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Λοιπόν. Αυτό με το χάρτη με πήρε χθες το βράδυ ο Γιάννης και μου το πε. Σελίδα στο φμπ θα ανοίξω τώρα κιόλας. Απο το κινητό μου αναγκαστικά γιατί είναι κλειδωμένο στη δουλειά. Τώρα. Για το χάρτη..δεν ξέρω βρε παιδιά. Το ότι έχουμε ψάξει τις περιοχές, δεν αποκλείει ότι η μικρή πηγαινοέρχεται. Δηλαδή τί; Επειδή πχ ήταν ιερά οδό & κηφισού και ψάξαμε εκεί, δεν πρέπει να ξαναψάξουμε;Όσες φορές και να την καλύψεις δεν φτάνει.

Κατά δεύτερο. Αφήσαμε προχθές το βράδυ σε 3 σημεία του πάρκου, μια κουβερτούλα που κοιμάται η Μίλβα, κατουρημένη κιόλας (η Μίλβα την κατούρησε το βράδυ που χάσαμε την Audrey), μια μπλούζα και το αγαπημένο της πάνινο παιχνίδι. Τίποτα..άσε που φυσικά δεν τα βρήκαμε. Έχει άπειρα συνεργεία καθαρισμού εκεί (όταν δεν τα χρειάζεσαι τα ρημάδια...τότε τα πετυχαίνεις - αυτοί κατεβάζουν και τις αφίσες) και αρκετούς καθαριστές του δήμου. Την κουβερτούλα τη βρήκαμε το πρωί νωρίς και μετά από 2-3 ώρες δεν υπήρχε. Να αφήσω το μπολάκι της με νερό λέτε; Δε ξέρω αν θα κάνει διαφορά..Θα το δοκιμάσω.

Επίσης η Μίλβα έκανε κακά και δεν τα μάζεψα, ο Σερζ και η Μόκα κατακατούρισαν το πάρκο, το ίδιο και η Τασία. Δε ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω ειλικρινά..Η φίλη μου εξακολουθεί να μην έχει ούτε ένα νεότερο..

Αυτό με το 24ωρο το σκέφτηκα. Ίσως έπρεπε να το είχα κάνει έστω με σκάτζες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Λοιπόν...τι λέτε για μια after σκυλοβόλτα, σήμερα την νύχτα;
Μόνο όμως, αν μαζευτούμε αρκετοί, ώστε να περιορίσουμε την επικινδυνότητα του πράγματος.
Σας φαίνεται εφικτό;

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Άνοιξα και σελίδα στο φμπ. Δεν μπορώ να κοινοποιήσω απο δω. Είναι ανοιχτό το γκρουπ με τιτλο "ΧΑΘΗΚΕ Η AUDREY". Όποιος μπορεί ας κοινοποιήσει κι εδώ. Μακάρι να μπορέσουμε και άφτερ παιδιά. Μακάρι..μετά τις 12 εννοείς Μαρία;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Που και που ριχνεται καμια ματια και στην σελιδα του Δικεπαζ
γιατι το Αιγαλεω ειναι συμβεβλημενο στο προγραμμα.
Ευχομαι να βρεθει η μικρη γρηγορα. Γεμιστε παντου στην περιοχη
αφισακια. . . αν δεν το εχετε ηδη κανει.

Last edited:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
- αν και πιστεύω ότι το φβ βοηθάει πολύ σαυτές τις περιπτώσεις

ίσως να έκανες και τα εξής:
- βρες τα τηλ των κτηνιάτρων της περιοχής, στείλε φαξ με την αφίσα ή αν είναι ευκολο πέρνα από όλους, δείξε την αφίσα αλλά και κόλλησε την μέσα ή έξω από το ιατρείο.
- έγχρωμες αφίσες έξω από σουπερμάρκετ και ΑΤΜ

και αφίσες χέρι με χέρι σε όποιον σκυλά δεις για να υπάρχει το τηλ σου.

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εχω κοινοποιησει και εγώ από χτες και προχτες και σε σελιδες του ΤΕΙ, εχω ήδη αλλη μια κοπέλα να παρακολουθει, -εργάζεται κοντα στο παρκο- και ειλικρινα εχω σκάσει τοσο που ειμαι ικανη να ερθω αθηνα το σ΄/κ να βοηθήσω. Ε αλλο ενα ζευγάρι ματια και αυτιά δεν βλαπτει.

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Δυστυχως πρακτικα δεν μπορω να προσφερω κατι καθως δεν ζω Αθηνα απλα....ευχομαι με ολη μ την καρδια την την βρεις γερη κ ζωηρη!!!!Μην απογοητευεσαι βρε κοριτσαρα κ να εισαι ψυχραιμη!....Σε αυτο το μερος πηγαινατε με αυτοκινητο;Εννοω μηπως ξερει καποια διαδρομη κ κινειται εκει ψαχνοντας κ αυτη;Αν λεω βλακειες soooorry!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εννοείται μετά τις δώδεκα. Πχ κατά τη μία; Τέτοιες ώρες εννοούσα και πριν, ότι είναι ίσως καλύτερες.

Σκέψου το. Αν νομίζεις ότι είναι εφικτό, γιατί ομολογώ δεν ξέρω το μέρος πάρα πολύ καλά, και αν μαζευτούμε και αρκετοί, γιατί τέτοιες ώρες σε τέτοια μέρη, δεν παίζει να μαζευτούμε μια χούφτα γυναίκες μόνο, όσα τρελλόσκυλα κι αν έχουμε μαζί, να προσπαθήσουμε να το οργανώσουμε.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
irma, τη δευτέρα το πρωί κιόλα η έλενα πήγε σε όλους τους κτηνιάτρους και όλα τα πέτσοπ του αιγάλεω, άφησε αφίσες και μίλησε και προσωπικά με τους γιατρούς και ιδιοκτήτες. έχουν μπει πάνω από 300 αφίσες, αν και κάποιες κάποιοι (*@#)(*(@ τις κατεβάζουν...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Δυστυχώς όταν ψάχνεις ένα σκύλο δεν μπορείς να πεις ότι κάλυψες την τάδε περιοχή. Είναι πρακτικά αδύνατο αυτό. Ο σκύλος μπορεί ακόμα και μπροστά στα μάτια σου να είναι κάπου κουλουριασμένος και να μην τον δεις.
Αλήθεια είναι αυτό. Έδωσα σκύλο κάποτε και τον έχασαν την ίδια νύχτα. Την άλλη μέρα τον έψαξα παντού και δεν τον βρήκα. Σε μιά βδομάδα τον βρήκαμε αγνώριστο. Αλλάζουν πολύ και γρήγορα. Θα την βρεις.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Δεν ξέρω αν θα τη δεχτούν έτσι απλά παιδιά σε μια αγέλη πάντως..είναι γενικά υποτακτική, αν είναι και φοβισμένη τώρα (που θα είναι)..δύσκολο..Έχουν χαθεί τα ίχνη της απο το μπαρουτάδικο και τα γύρω στενά..η φίλη μου όσους ρώτησε σήμερα, δεν την έχει δει κανείς. Κάθε μέρα και χειρότερα..Πολύ φοβάμαι ότι είναι σε άλλη περιοχή..(στην καλύτερη..)