Ναι στην αρχή έτσι νόμιζα και εγώ ότι θα έκανε, ήμουνα πολύ επιφυλακτικός γιαυτο και ξεκίνησα με το να την μαλώνω, που δεν είχε βέβαια και πολύ αποτέλεσμα, αλλά τελικά είδα ότι με το χάδι σταματάει, ίσως να φταίει ότι είναι κουτάβι, όπως και να έχει θα δείξει…ΜΑΚΗΣ said:μπορεί να γαβγίζει επί μια ώρα και το μόνο που ζητά είναι να πας για δυο λεπτά και να την χαϊδέψεις επειδή νιώθει μοναξιά…
αν πας να την χαιδεψεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το κάνει συνέχεια για να κερδίσζει την προσοχή σου.
τι είναι Βία για εσένα ????
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Η χειρότερη μορφή της, σωματική η ψυχολογική είναι όταν είναι παράλογη, άσκοπη και γενικά δεν συμβάλει καθόλου στην εξέλιξη του σκύλου η το εξωθεί σε στόχους που είναι πέρα από την κοινή λογική.
Ω ναι….galazio said:ναι,καλα.... 8)akis said:όταν π.χ. το παιδί πλησιάζει το δαχτυλάκι του στην πρίζα η σκαρφαλώνει ο κάγκελο του μπαλκονιού..
Εκεί προσωπικά του μαυρίζεις τον ποπό και δεν διακινδυνεύεις ούτε μια στα χίλια να το ξανακάνει…
…
για αυτό δεν απαντάω ακόμη :wink:galazio said:υπαρχει αντικειμενικοτητα στο "παραλογο και ασκοπο" και στην "κοινη λογικη"?
Νομίζω ότι είναι πιο απλό από ότι ακούγεται..galazio said:υπαρχει αντικειμενικοτητα στο "παραλογο και ασκοπο" και στην "κοινη λογικη"?
Θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση και να πω πως οποιοδήποτε παράδειγμα ταύτισης ή παραλληλισμού συμπεριφοράς παιδιών-σκυλιών είναι ατυχές. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι η προσπάθεια να ερμηνεύσουν τις αντιδράσεις των ζώων τους με βάση ανθρώπινα κριτήρια.akis said:είναι γνωστό ότι τα σκυλιά έχουν τον ψυχισμό και το μυαλό ενός μικρού παιδιού. Φυσικά κανένας δεν αναφέρει για άμεσες καταστάσεις εκεί είναι απόφαση δική σου όταν π.χ. το παιδί πλησιάζει το δαχτυλάκι του στην πρίζα η σκαρφαλώνει ο κάγκελο του μπαλκονιού..
Εκεί προσωπικά του μαυρίζεις τον ποπό και δεν διακινδυνεύεις ούτε μια στα χίλια να το ξανακάνει…
Ε, ναι και πιθανότατα η εξαγωγή συμπερασμάτων με λάθος κριτήρια θα οδηγήσει σε σφάλματα..ROTTIE said:Θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση και να πω πως οποιοδήποτε παράδειγμα ταύτισης ή παραλληλισμού συμπεριφοράς παιδιών-σκυλιών είναι ατυχές. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι η προσπάθεια να ερμηνεύσουν τις αντιδράσεις των ζώων τους με βάση ανθρώπινα κριτήρια.akis said:είναι γνωστό ότι τα σκυλιά έχουν τον ψυχισμό και το μυαλό ενός μικρού παιδιού. Φυσικά κανένας δεν αναφέρει για άμεσες καταστάσεις εκεί είναι απόφαση δική σου όταν π.χ. το παιδί πλησιάζει το δαχτυλάκι του στην πρίζα η σκαρφαλώνει ο κάγκελο του μπαλκονιού..
Πάντως καλώς αναφέρθηκε για να το διευκρινίζουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων..Συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα, ελπίζω να μην είναι άστοχος ο παραλληλισμός…
σε ειρωνευτηκαν,(εγω)η εκαναν χιουμορ?(εγω)LUNA07 said:στο παραπανω μου post με ειρωνευτηκαν εξου και η αναφορα στον εν λογο κυριο εκπαιδευτη Κορινα,διοτι με ειρωνευτηκαν παραπανω το τονιζω :lol:
για διαβασε καλυτερα να δεις...οχι μονο εσυ,εγω κι εσυ παντελονια φοραμε...το ξεκαθαρισαμε ναι για δες ομως ποιος ειπε τι?και παλι χαριτολογω και δεν θυμωνω με κανεναν απλα στεναχωριεμαι :wink: :wink:galazio said:σε ειρωνευτηκαν,(εγω)η εκαναν χιουμορ?(εγω)LUNA07 said:στο παραπανω μου post με ειρωνευτηκαν εξου και η αναφορα στον εν λογο κυριο εκπαιδευτη Κορινα,διοτι με ειρωνευτηκαν παραπανω το τονιζω :lol:
απλως απορω,διοτι πιστευα οτι το ειχαμε ξεκαθαρισει αυτο (εγω κι εσυ):wink: