Α ρε negro που σας χρειάζεται!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Τώρα, τελείως υποκειμενικά θα το θεωρούσα άστειο να δω τον μπαμπα μου που είναι 1,97 με ένα τσιουαουα :p,αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι μετράει τι σκύλο έχεις , αλλα η προκατάληψη που υπάρχει γύρω απο τον σκύλο που έχεις
Aυτές οι αντιθέσεις πάντως είναι άκρως αστείες! Όποτε έρχεται στη βόλτα με τα ζουζούνια μου και ο φίλος μου, γελάω πολύ με τον τρόπο που κοιτάζουν οι γύρω! Καθότι ο φίλος μου (ο οποίος είναι 1.83, μελαχρινός και κάνει 11 χρόνια bodybuilding), επιλέγει να κρατάει αποκλειστικά τον Πατού, ο οποίος είναι μία μαύρη σκατούλα των ούτε δύο κιλών (στο μέγεθος ενός γιόρκι, αλλά χωρίς το φουντωτό τρίχωμα).

Tα βλέμματα από τους περαστικούς αλλά και οι χειρονομίες, είναι όλα τα λεφτά! :)

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Σε καλο σου vrmode (και οχι μονο) εχω δακρυσει απο τα γελια!!!!;)
Λοιπον,σε γενικες γραμμες ναι...αλλαζουν πεζοδρομιο κ δεν μου λενε τπτ...παρα μονο μια γριουλα ενα πρωι πριν καιρο που μου εκανε παρατηρηση πως κανω πολυ κακως που βγαζω το σκυλο βολτα την ωρα που τοσα παιδακια πανε στα σχολεια τους!
Απο την αλλη ομως....ο χοντρος δεν εχει δωσει κανενα δειγμα ανασφαλειας ή επιθετικοτητας χωρις λογο μεχρι στιγμης πλην ελαχιστων περιπτωσεων!!Ισα ισα ειναι ιδιαιτερα κοινωνικος!
Οσες φορες παντως καναμε τεστακια τυπου "μπαινει ο κακος στο σπιτι" ή "μας την πεφτει ο κακος ξαφνικα στο δρομο" ο σκυλος δουλεψε κατι παραπανω απο αψογα!

Ps:Οι κορυφαιες ατακες ακουστηκαν προ ολιγων ημερων στο καραβι για Ροδο!!!VIP παροχες προκειμενου να φτασει γρηγορα το μαυρο σκυλι στην καμπινα του!!!!:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμένα μου την σπάει που όταν βγαίνουμε έξω..όλοι θεωρούν τον Ερμή ένα όμορφο και γλυκό σκυλάκι και θέλουν όλοι να τον χαιδέψουν..έως και άτσαλα και με δυνατά γλυκόλογα και πολλές φορές ο Ερμής κατεβάζει αυτί και κεφάλι και κοιτάει έτοιμος ....
Επίσης μου τη σπάει όταν λένε ...α..το σκυλί της Μάσκας και...
Επίσης μου την σπάει όταν καρφώνονται πάνω του όλοι οι κυνηγοί και αρχίζουν να με ρωτάνε διάφορα λες και έχω ΤΟΝ κυνηγιάρη σκύλο μέχρι και με αυτοκίνητα έχουν σταματήσει να με ρωτήσουν πως κυνηγάει και πάντα λέω αυτός κυνηγάει μόνο το μπαλάκι του.
Με την πινσερίνα είχα ακούσει διάφορα...τύπου τάισέ το κουτάβι ..ντόπερμαν είναι πως θα μεγαλώσει ???:rolleyes:
Παρέχουμε δυνατότητα εκτόνωσης των σκυλιών σας όποτε θέλετε τιμές προσιτές :p

Last edited:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάνε 20 χρόνια από τη Μάσκα κ ο κόσμος θυμάται ακόμα τι σκυλάκι έπαιζε?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.634
Athens
Σε καλο σου vrmode (και οχι μονο) εχω δακρυσει απο τα γελια!!!!;)
Λοιπον,σε γενικες γραμμες ναι...αλλαζουν πεζοδρομιο κ δεν μου λενε τπτ...παρα μονο μια γριουλα ενα πρωι πριν καιρο που μου εκανε παρατηρηση πως κανω πολυ κακως που βγαζω το σκυλο βολτα την ωρα που τοσα παιδακια πανε στα σχολεια τους!
Απο την αλλη ομως....ο χοντρος δεν εχει δωσει κανενα δειγμα ανασφαλειας ή επιθετικοτητας χωρις λογο μεχρι στιγμης πλην ελαχιστων περιπτωσεων!!Ισα ισα ειναι ιδιαιτερα κοινωνικος!
Οσες φορες παντως καναμε τεστακια τυπου "μπαινει ο κακος στο σπιτι" ή "μας την πεφτει ο κακος ξαφνικα στο δρομο" ο σκυλος δουλεψε κατι παραπανω απο αψογα!

Ps:Οι κορυφαιες ατακες ακουστηκαν προ ολιγων ημερων στο καραβι για Ροδο!!!VIP παροχες προκειμενου να φτασει γρηγορα το μαυρο σκυλι στην καμπινα του!!!!:D
Βρε καλώστον! Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει! :D
Η γιαγιά μάλλον δεν έβλεπε καλά - ή δεν είχε συναίσθηση του τι βλέπει ή είχε κάνει στο αλβανικό μέτωπο και δεν μάσαγε... τι να πω! Πάντως νορμάλ αντίδραση δεν ήταν!
Αυτό με τις VIP παροχές έχει πλάκα - καλά το λέω εγώ ...σκύλος για ενοικίαση!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παρακατω ακολουθουν συνηθη λογια απο διαφορες κατηγοριες που συναντω στο δρομο.

Γιαγιαδες:Μα...επιτρεπεται να κυκλοφορει τετοιος σκυλος στο δρόμο;
Παππουδες:Ντα,κατέει η κοπελια να τονε κουλαντρισει;
Γκομενιαρηδες:Κανεις δεν τολμαει να σε πλησιασει κοπελια,ε;Παντρεμενη εισαι;
Σπαζοκλαμπανιες:Να τον χαιδέψω;;Ε;;Να τον χαιδεψω;Περιμενε λιγο να τον χαιδεψω!
Βοσκοί:Θα σου επιανε το ριφι(κατσικακι) αυτός...!
Κυνηγοί:Κανει για λαγους;
Μαμάδες:ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!Ελα εδω μη σε φαει ο σκυλος!
Λυκειοπαιδα:Τι λε ρε μλκ!Λιοντάρι!
Ψευτομαγκες:Ειναι αγριος;Ο δικος μου ειναι πολυ πιο μεγαλος και δεν αφηνει μυγα να περασει!
Φυσιολογικοι:Ωραιος...
Χαζογκομενιτσες:Αααααχ!Μη με πλησιασει!Γιωργοοοοοο!

Στα περισσοτερα δεν απαντω.Τι να πω αλλωστε...Παντως το καλο με το μεγεθος του σκυλου ειναι ότι ποτε δε συνοστιζεται κοσμος τριγυρω μου και κανω τα ψωνια γρηγορα.Μου ανοιγει δρομο.Ειδικα στη λαικη!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εμείς πάλι μονίμως ακούμε τα ίδια λόγια!!!
"Αχ τι όμορφος σκύλοοοοςς!!!!! Δαγκώνει?"
Βρε μανία να μάθουν ντε και καλά αν δαγκώνει!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Παρακατω ακολουθουν συνηθη λογια απο διαφορες κατηγοριες που συναντω στο δρομο.

Γιαγιαδες:Μα...επιτρεπεται να κυκλοφορει τετοιος σκυλος στο δρόμο;
Παππουδες:Ντα,κατέει η κοπελια να τονε κουλαντρισει;
Γκομενιαρηδες:Κανεις δεν τολμαει να σε πλησιασει κοπελια,ε;Παντρεμενη εισαι;
Σπαζοκλαμπανιες:Να τον χαιδέψω;;Ε;;Να τον χαιδεψω;Περιμενε λιγο να τον χαιδεψω!
Βοσκοί:Θα σου επιανε το ριφι(κατσικακι) αυτός...!
Κυνηγοί:Κανει για λαγους;
Μαμάδες:ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!Ελα εδω μη σε φαει ο σκυλος!
Λυκειοπαιδα:Τι λε ρε μλκ!Λιοντάρι!
Ψευτομαγκες:Ειναι αγριος;Ο δικος μου ειναι πολυ πιο μεγαλος και δεν αφηνει μυγα να περασει!
Φυσιολογικοι:Ωραιος...
Χαζογκομενιτσες:Αααααχ!Μη με πλησιασει!Γιωργοοοοοο!
αχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα.......

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμένα πάλι δεν τολμάει πια να μου μιλήσει κανένας! ^_^
Τι χαρά!
Παίρνω ένα ύφος σκύλας και προχωράω!
Και αν "παραστρατήσει" ο μικρός κάνω κι ένα "ΜΑΖΙ" και τον συνεφέρω και νομίζουν ότι είμαι κι άγρια! Αμ πώς!
και αν δω κανέναν παππού/περίεργο που φαίνεται ότι θα αρχίσει τα μα μου σου του, και με ρωτήσει "τι είναι" λέω Ντόπερμαν μωρό!

Βέβαια το χειρότερο είναι όταν σου "την πέφτει" κάποιος δήθεν ωραίος που πήρε σκύλο για να κάνει καμάκι.
Εκεί να δεις γλέντια! χαχαχαχα!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Βρε καλώστον! Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει! :D
...κανονικα!!!!:D

Η γιαγιά μάλλον δεν έβλεπε καλά - ή δεν είχε συναίσθηση του τι βλέπει ή είχε κάνει στο αλβανικό μέτωπο και δεν μάσαγε... τι να πω! Πάντως νορμάλ αντίδραση δεν ήταν!
Αυτό με τις VIP παροχές έχει πλάκα - καλά το λέω εγώ ...σκύλος για ενοικίαση!
....νταξει.....γενικα δεν ειναι και τοσο τεραστιος ο χοντρος,δε λεω ειναι μεγαλοσωμο ζωο αλλα υπαρχουν και πολυ μεγαλυτερα!!!
Η αληθεια ειναι πως λιγο το μαυρο χρωμα,λιγο τα κομμενα αυτια.....ναι.....προδιαθετουν τον αλλο και φανταζεται το χειροτερο!!!

Εμένα μού αρέσει να βλέπω άντρες δυο μέτρα με μικρό σκύλο. Δείχνει ότι έχουν αυτοπεποίθηση και όχι κόμπλεξ.
Veronica εισαι λαθος!Ελεος μ αυτη την ατακα πια!!!Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που ΑΠΛΑ γουσταρουν τα μεγαλα σκυλια,οχι απο κομπλεξ απαραιτητα.....εσυ μπορει να θες να'χεις στη ντουλαπα σου 300 ζευγαρια γοβες,τι σημαινει δλδ???:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που ΑΠΛΑ γουσταρουν τα μεγαλα σκυλια,οχι απο κομπλεξ απαραιτητα...

2. ...εσυ μπορει να θες να'χεις στη ντουλαπα σου 300 ζευγαρια γοβες,τι σημαινει δλδ???:)
1. Συμφωνώ απόλυτα...

2. Δηλαδή, εγώ που έχω στη ντουλάπα μου 127 strings... τι σημαίνει δλδ???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Οτι την μοιράζεσαι με την γυναίκα σου και τις 3 κόρες σας :p

Δεν χωράτε σ'αυτο το σπίτι πια. Να δείτε για μεγαλύτερο επιτέλους :rolleyes:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Δεν χωράτε σ'αυτο το σπίτι πια. Να δείτε για μεγαλύτερο επιτέλους :rolleyes:
Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!
Είναι θέμα χρόνου...

Υπάρχει άλλος χώρος για τσατ αγαπητοί mods!
Οχι, δεν είναι τσατ... η mareco ξέρει καλά γιατί το είπε αυτό:
Με μεγαλύτερο χώρο, όλο και κάποιο αδέσποτο ή κάποια κουτάβια θα μπορούν να φιλοξενηθούν... το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, Κώστα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Οχι, δεν είναι τσατ... η mareco ξέρει καλά γιατί το είπε αυτό:
Με μεγαλύτερο χώρο, όλο και κάποιο αδέσποτο ή κάποια κουτάβια θα μπορούν να φιλοξενηθούν... το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, Κώστα!
Τι του απαντάς μωρέ του ξινού;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ