Α ρε negro που σας χρειάζεται!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ψιτ...κύριος...θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιώματα στο τέλος.
Ολα κι όλα...:rolleyes:
Υπεύθυνη Δήλωση (προς όλους): Γι' αυτό έβαλα την ονομασία σε εισαγωγικά, για να τονίσω ότι δεν αποτελεί δική μου ευρεσιτεχνία!!! Την έχω υιοθετήσει από το μέλος mareco!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ε...μα...χρησιμοποιείς εσύ το "Πίου" κι εγώ που το έχω δικαιωματικά, αναγκάζομαι να τον λέω "μαλακιστήρι" :p

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
εμας μας εχει τυχει στο καραβι προς Κρητη,οπου καθομαστε στο καταστρωμα μαζι με το κενελ και τον Ορφεα μεσα,τα υπολοιπα σκυλια ελευθερα (μικρου και μεσαιου μεγεθους)να παιζουν,να τσακωνονται που και που και αλλο ενα σκυλι μεγαλου μεγεθους κρυμμενο με τ αφεντικο του σε μια γωνια. Οταν καποια στιγμη βγαζουμε τον Ορφεα εξω για να ξεμουδιασει περναει ενας απο το πληρωμα και αρχιζει να μας φωναζει να βαλουμε το σκυλι στο κλουβι μη δαγκωσει κανεναν κ.τ.λ (και απο πισω τα αλλα να οργιαζουν).Κατι που ξεχασα ο Ορφεας ειχε παρει χαπι για το καραβι και ισα που περπατουσε.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Στη βόλτα την έχω πάντα στο "μαζί" όταν συναντάμε κόσμο και ποτέ δε μου έχει μιλήσει κανείς.Συνήθως οι ηλικιωμένοι απομακρύνονται,άλλοι αλλάζουν πεζοδρόμιο αλλά κανείς δεν έχει πεί τίποτα!Μόνο τα μικρά συνήθως παιδάκια θέλουν να χαιδέψουν αλλά οι γονείς τα απομακρύνουν κακήν κακώς.Τα μεγαλύτερα παιδιά(στην εφηβεία) αρχίζουν τα κλασσικά "πώ ενα τούμπανο,θέλω και εγώ ενα τέτοιο κλπ" χαριτωμένα σχόλια....!Άν κάποιος έχει σκυλί αρχίζουν τα "κράτα το καλά μη μας φάει" και άλλα τέτοια(Ειδικά με μικρόσωμα σκυλιά)...

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αυτή είναι εκτός συναγωνισμού, θα τρόμαζε ακόμη και τον Negro..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Συνήθως δεν γελάω με αντιδράσεις που προκαλούνται απο κάποια φοβία αλλά είχα σκάσει στα γέλια μια φορά που ερχόνταν μια καταπάνω μας στο πεζοδρομιο. Μόλις είδε το σκύλο κόλλησε πάνω στα παρκαρισμένα για να μας κάνει χώρο. Προσπάθησα να την χαλαρώσω λέγοντας της να περάσει χαλαρα, δεν έχει να φοβάται κάτι. Μου απάντησε "Γιατί με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα?".

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Θα πάρω αναβολικά και δώσω και θα στα μπουλντόγκια! Θα γίνουμε όλες τούμπανο και τα μπουλντόγκια θα έρθουν και θα γίνουν μπουλμαστίφ!
Μετά θα τους πάρω στηθόλουρα μαύρα δερμάτινα με τρουκ, καρφιά και άλλα heavy metal στοιχεία.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να δω τι θα λένε όταν μεγαλώσει η Σελ και παρω το dob που ονειρεύομαι! Θα βγάζει το ενα το άλλο βόλτα

Προς το παρόν υπομένω με τρελή στωικότητα τις άγαρμπες εκδηλώσεις λάτρειας...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα πάρω αναβολικά και δώσω και θα στα μπουλντόγκια! Θα γίνουμε όλες τούμπανο και τα μπουλντόγκια θα έρθουν και θα γίνουν μπουλμαστίφ!
Μετά θα τους πάρω στηθόλουρα μαύρα δερμάτινα με τρουκ, καρφιά και άλλα heavy metal στοιχεία.
Και θα κυκλοφορείς και με μαστίγιο!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Συνήθως δεν γελάω με αντιδράσεις που προκαλούνται απο κάποια φοβία αλλά είχα σκάσει στα γέλια μια φορά που ερχόνταν μια καταπάνω μας στο πεζοδρομιο. Μόλις είδε το σκύλο κόλλησε πάνω στα παρκαρισμένα για να μας κάνει χώρο. Προσπάθησα να την χαλαρώσω λέγοντας της να περάσει χαλαρα, δεν έχει να φοβάται κάτι. Μου απάντησε "Γιατί με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα?".
Στο μυαλό της μπορεί να νόμιζε ότι ήταν η κοκκινοσκουφίτσα. Ελπίζω να μη της το χάλασες.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αρα, καταλήγουμε:
1. Ο Eammon, θα βγάλει μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών... για να μην ξεχνιόμαστε...
2. Θα αναρτηθεί λίστα, που θα κανονίζονται οι ημερομηνίες που θα νοικιάζουμε τον Negro, εκ περιτροπής και θα πηγαίνουμε στα μέρη που τα έχουμε απωθημένο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ