Δυστυχως και το γραφω με μεγαλη λυπη μου,καθε φορα που θα ανεβω στο χωριο μου[επαρχια]-μενω Αθηνα μονιμα-γυριζω πολυ στεναχωρημενος.και γιατι αυτο;;;ειναι η συμπεριφορα των ιδιοκτητων ως προς τα αγαπημενα μας τετραποδα[αφορα τους σκυλους & τις γατες]. Σιγουρα ολοι μας εχουμε δει αυτες τις συμπεριφορες.λιγο πολυ ολοι μας καταγομαστε απο καποιο χωριο & ανεβαινουμε 3-4 φορες το χρονο ή & περισσοτερες. Χτες βραδυ επεστρεψα απο το δικο μου και αυτα που ειδα & εζησα ειναι ανεπιτρεπτα να συμβαινουν σημερα.Απο που να ξεκινησω να γραφω;;; Το οτι ειναι εντελως παρατημενα;;;Τα εχουν εξω απο την αυλη τους εντελως ελευθερα. μπορει να λειπουν 2 & 3 μερες απο το σπιτι,αλλα δεν τους απασχολει καθολου.Αν τους το υπενθυμησεις,σου λενε <<ε,και; εδω θα γυρισουν παλι...>>Εμβολια,επισκεψεις σε γιατρους,αυτα ειναι αγνωστα γι αυτους.....<<σιγα το κοπροσκυλο>> σου λενε....ειναι εκτεθιμενα συνεχως σε κινδυνους...απο καποιο αυτοκινητο που περναει,απο καποια δηλητηριαση[κακη τροφη] και τοσα αλλα....Καλα,απο καθαριοτητα,ουτε λογος...κολυμπανε μεσα στην βρωμια...Φανταζοσαστε,οταν εμεις τους λεμε οτι τα εχουμε μεσα στα σπιτια μας και σχεδον κοιμουνται διπλα μας ή ακομα κοιμουμαστε αγκαλια;; Πριν 10 μερες που ανεβηκα στο χωριο μου, περασε απ εξω απο το σπιτι μου ενας μικροσωμος ομορφος σκυλακος λευκου χρωματος με αυτακια σηκωμενα[η ρατσα του αυτη,δεν την ξερω],με κοιταξε & εδειχνε οτι πειναει...μαζι με τα γατακια που μαζευονταν απο την γειτονια & που τα ταιζω παντα οταν ανεβαινω επαρχια,εδωσα & στον φιλο μας τον σκυλακο-θηλυκο ητανε-οτι βρηκα προχειρο.Δεν περιγραφεται με τι λαιμαργια το εξαφανισε.ποιος ξερει ο <<ιδιοκτητης>> του απο ποτε το ειχε νηστικο....Την αλλη μερα αγορασα καμποσα κιλα τροφη για σκυλο-περα απο τις γατες- και τα σιτιζα κανονικα ολες τις μερες.Νυχτα μερα δεν ξεκολησε απο το σπιτι μου,ειχαμε γινει κολλητοι. Χτες που θα εφευγα,λες & καταλαβε τι εδω τελειωνει η παρεα μας,ειχε παρει μια θλιμμενη οψη....(σαμπως εγω ημουν καλυτερα? ),με συνοδεψε κανα χιλιομετρο πισω απο το αυτοκινητο μου,ωσπου καποια στιγμη δεν το ξαναδα....Αν και αυτον που το εχει τον γνωριζω[χωριανος μου ειναι],του ειπα πολλες κουβεντες,να το προσεχει το σκυλακι,καταλαβε δεν καταλαβε,τι να πω....αναισθητοι ανθρωποι[παλιανθρωποι καλυτερα,ετσι πρεπει να τους λεμε,μη πω τιποτα χειροτερο γι αυτους τους υπανθρωπους],που τα βασανιζουν & τα εχουν εγκαταλελειμενα στην τυχη τους.....Να μην σας κουραζω....ηθελα να τα πω γιατι απο χτες ειμαι ακομα πολυ φορτισμενος συναισθηματικα και ξεποναω κοιταζοντας το δικο μου που του δινουμε ολη την αγαπη μας....σας ευχαριστω για την υπομονη σας...Γιωργος