Δεν το βλέπουμε διαφορετικά!μαλλον το βλεπουμε απο διαφορετικη καμερα το θεμα!
για μενα ειναι ελειψη παιδειας να κλεινεις το σκυιλι σε ενα δωματιο για 10 ωρες ή σε κρειτ να σε περιμενει για να πατε στο the mall να ψωνισεις!
Συμφωνώ όσο δεν πάει άλλο!Δεν το βλέπουμε διαφορετικά!
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες!
Είτε είναι κήπος είτε crate είτε δωμάτιο εάν το σκυλί το αφήνουμε διαρκώς μόνο του το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!
Το σκυλί δεν είναι με την αγέλη του.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σκύλο έχεις!!Την φόλα μπορεί να στην φάει στην βόλτα χωρίς να το καταλάβεις όσο και αν προσέχεις που μυρίζει.Ε αν ειναι να μου κλέψουν το pitbull χαλάλι τους....!!!!!
Ξέρω πολύ καλα τον χαρακτήρα των πιτ αλλα το θέμα είναι πως τον μαθαίνεις τον σκύλο σου και είδη απο τώρα έχει αρχίσει και βγάζει φύλαξηΜάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σκύλο έχεις!!
Pitbull υπερβολικά ανθρωποκεντρικά σκυλία με τεράστια λατρεία για τους ανθρώπους, χωρίς καχυποψία προς τους ξένους, μικρή ικανότητα φύλαξης = αρκετές πιθανότητες κλοπής
Τα πιτμπουλ είναι γνωστό πως δεν είναι φύλακες.Δεν φτιάχτηκαν για να φυλάνε.Για άλλους σκοπούς φτιάχτηκαν!Εκτίθωμαι επειδή ο σκύλος μου βγάζει φύλαξη?
Στο δικό μου την ώρα που φτιαχνόταν του πείραξα λίγο το καλούπιΞέρω πολλά πιτ που είναι φύλακες και το θέμα ότι σκυλί και να έχεις είναι πως θα το μάθεις αν και πάμε σε άλλη συζήτησηΕκτίθωμαι επειδή ο σκύλος μου βγάζει φύλαξη?[/QUOTE
Τα πιτμπουλ είναι γνωστό πως δεν είναι φύλακες.Δεν φτιάχτηκαν για να φυλάνε.Για άλλους σκοπούς φτιάχτηκαν!
Ισως να εννοείς αλλη φύλαξη εσυ,και ούτε φοβία ούτε ανασφάλεια βγάζειΓια αυτό σου λέω ότι εκτίθεσαι!!
Έχεις μια φυλή που μόνο για φύλαξη δεν είναι
Και επίσης έχεις ένα κουτάβι που δεν έχει βγάλει ούτε δόντια ακόμα
Για ποια φύλαξη συζητάμε!!
Δες άμεσα τι είναι αυτό που βγάζει ο σκύλος σου! Μπορεί να είναι φοβία, ανασφάλεια κτλ
οποτε και εσυ δεν αγαπας τον σκυλο σου γιατι ποιο πριν ειπες οτι αν κανεις παιδι ολα τα ζωα θα βγουν απο το σπιτι σου γιατι δεν θες το παιδι σου να μπουσουλαει στο ιδιο σημειο που παταν και τα ζωα.......μμμμμμμμμμμμ τοτε ναι συγνωμη αλλα εχεις δικιο τα σκυλια στην αυλη δεν τα αγαπαει κανεις.........
Εννοειται οτι ΔΕΝ το εννοω!! Ειδικα εγω, που η μανα μου με εχει βαλει με τις τριχες του γατου που ειχαμε οταν γεννηθηκα απο 35 ημερων!