Ασχημα ξεκινησε η μερα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πριν ενα 2ωρο περιπου στο Καστριτσι Πατρών, υπάλληλοι του δήμου αδειασαν κάδο σκουπιδιών σε απορριματοφόρο. Ξεπροβαλε το κεφάλι ενός σκυλιου, ζωντανο. Οι γονεις που μόλις ειχαν αφησει τα παιδιά στο σχολειο φώναζαν στους υπαλληλους, αυτοι κατεβηκαν ειδαν το σκυλι και του λένε "κατεβα" "α δεν κατεβαίνεις? τώρα θα δεις" και ανοιξαν το μηχανημα.... Το επόμενο που ακουστηκε ήταν τα ουρλιαχτά του σκυλιου. Η απάντηση του υπαλληλου του δήμου "ηταν αρρωστο το σκυλι". Σε λίγο θα φτάσει αναφορά στον εισαγγελέα και εμεις θα φύγουμε για το Α/Τ για να ζητηθεί η αυτοφωρη σύλληψη του κτηνους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.922
Πριν ενα 2ωρο περιπου στο Καστριτσι Πατρών, υπάλληλοι του δήμου αδειασαν κάδο σκουπιδιών σε απορριματοφόρο. Ξεπροβαλε το κεφάλι ενός σκυλιου, ζωντανο. Οι γονεις που μόλις ειχαν αφησει τα παιδιά στο σχολειο φώναζαν στους υπαλληλους, αυτοι κατεβηκαν ειδαν το σκυλι και του λένε "κατεβα" "α δεν κατεβαίνεις? τώρα θα δεις" και ανοιξαν το μηχανημα.... Το επόμενο που ακουστηκε ήταν τα ουρλιαχτά του σκυλιου. Η απάντηση του υπαλληλου του δήμου "ηταν αρρωστο το σκυλι". Σε λίγο θα φτάσει αναφορά στον εισαγγελέα και εμεις θα φύγουμε για το Α/Τ για να ζητηθεί η αυτοφωρη σύλληψη του κτηνους.
Τι λες ρε φίλε έχω πάθει πλάκα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χωρις καμια υπερβολή, τρέμω...
Πριν λιγο μιλησα με την προεδρο του φιλοζωικού να οργανωθουμε και απλά, τρέμω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Ησουν παρούσα;
Μαρτυρίες ένορκες θα υπάρξουν ή...όλοι θα βρουν κάτι καλύτερο να κάνουν;

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Διαβαζω και ξαναδιαβαζω το ποστ σου και πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω αυτο που βλεπω γραμμενο..
Τι να πω..ευτυχως απ'οτι καταλαβαινω υπηρξαν αρκετοι μαρτυρες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ησουν παρούσα;
Μαρτυρίες ένορκες θα υπάρξουν ή...όλοι θα βρουν κάτι καλύτερο να κάνουν;
Οχι, μας ενημέρωσε μάνα παιδιου από το σχολειο που ηταν παρουσα και θα ερθει μαζι μας. Αλλοι δύο γονεις ήταν, αλλά στοιχεία δεν εχουμε. Αλλά μπορουν να βρεθουν μιας και το σχολειο ενα ειναι εκει...
Πηρε κατευθειαν αυτή η κυρία την προεδρο του φιλοζωικού και το εγραψε η δεύτερη στο προφιλ μου, τηλεφωνηθηκαμε και οργανωνόμαστε. Σε λιγο θα παω εισαγγελέα να ενημερώσω και κατά τις 12 θα παμε Α/Τ....
Και ο θεος να τους φυλάξει από τα χέρια μου αν δω ολιγωρια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Πάρε και την Σελίν μαζί, να τους φάει, αν κωλλυσιεργήσουν :D

Για φαντάσου πάντως ρε παιδί μου, τι διαταραγμένο ψυχικό κόσμο, έχει ένα άτομο, για να κάνει τέτοια πράξη ενώπιον κόσμου. Αυτός σε κλινική, πρέπει να κλειστεί. Οχι να παραμείνει κιόλας δημοτικός υπάλληλος, να τον πληρώνει ο κόσμος, να διαπράττει τέτοια αίσχη :mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Για όλους του υπαλλήλους που ήταν εκείνη την ώρα στο όχημα.
Φαντάσου, να ήταν ακόμη ώρα, που τα παιδάκια πήγαιναν στο σχολείο και γινόντουσαν μάρτυρες, αυτής της φρίκης...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οχι απλά παραδειγματική... τα στοιχεια του θελω και αν δεν τον βρουν καμμένο στην χωματερη που δουλευει...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Μη λες τώρα τέτοια, και ανοίξουμε νέο κύκλο, περί "επιθέσεων μίσους" και απάνθρωπων δηλώσεων.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
.... έχω μείνει άφωνη.
να ρωτήσω το προφανές... για το σκυλί.... τελικά, 'πρόλαβαν'; τον σταμάτησαν; τι έγινε μετά;;; θεέ μου, δε μπορώ να το διανοηθώ καν.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
μου κανεις πλακα.......και στο δημο μηνυση και να τους κοψετε τον κ..... αν ειναι δυνατον,μα καλα και ποιος αφησε αυτο το πραγμα να συμβει,ησουν μπροστα σε ολο το σκηνικο?????? δλδ κανεις δεν εκανε κινηση να το βγαλει απο το καδο το σκυλο,μεσα θα χα μπει και θα σου πω αν εκλεινε μετα.....θελω τοσο πολυ να βρισω αυτη τη στιγμη....ε το καημενο το ζωντανο....β

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μη λες τώρα τέτοια, και ανοίξουμε νέο κύκλο, περί "επιθέσεων μίσους" και απάνθρωπων δηλώσεων.
οοοοχι να ανοιξουμε, γιατι ειμαστε ανάξιοι να αναπνέουμε....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Οχι απλά παραδειγματική... τα στοιχεια του θελω και αν δεν τον βρουν καμμένο στην χωματερη που δουλευει...
αυτό δεν είναι επίθεση μίσους αλλά ανθρώπινη αγανάκτηση
αυτό τώρα ίσως να είναι και μια δυσνόητη για μένα συμπλεγματική αντίδραση

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
αυτό δεν είναι επίθεση μίσους αλλά ανθρώπινη αγανάκτηση

αυτό τώρα ίσως να είναι και μια δυσνόητη για μένα συμπλεγματική αντίδραση
Ισως...
Λεπτές οι γραμμές, ανάμεσα στις δύο καταστάσεις.
Ολα όμως σ'αυτή την ζωή, είναι θέμα ερμηνείας και γνώσης των πραγματικών προθέσεων του συνανθρώπου μας.